AREA Objavljeno Avgust 16, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2002 Tud meni je na smrt dolgcajt, praktično samo sedim in čakam da mine....grrr :roll: V mislih...Pegaso650. Lahko je tud kaj podobnega ampak dvomim da za tako ceno...bomo vidli
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2002 Pa ne da TI tekmuješ z mano?! :shock: :? :?: :!: Ne, draga.... Ehehehehe..... :twisted: :lol:
Alla Objavljeno Avgust 17, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2002 Pa ne da TI tekmuješ z mano?! :shock: :? :?: :!: Ne, draga.... Ehehehe.... Kaj te pa pol pizdi, ko je Zoolo napisal 3:0 zame? Si prec dobil zelene pike in marš v napad.... :twisted: :twisted: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2002 Kaj te pa pol pizdi, ko je Zoolo napisal 3:0 zame? Si prec dobil zelene pike in marš v napad.... Pa saj sem napisal: Ne, draga... :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Nč novih avanturistk? :D :D :D :D :D :D (firbecpress) Alla
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Just you Alla , just you. :twisted: :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Nope, ne bo držalo. Avanturizem in firbec ni isto.... :wink: :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 To si se pa TKO zlagala ,da še sama seb verjameš. :D :D :wink:
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Mogoče.... nikol ne boš vedu :wink: :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ti si sigurno ZA za en '' One night stand'' :D :twisted: :twisted: Sej razumeš kaj sem napisu ane? :wink:
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ej, ti bi si moral nick v Hormonček spremenit :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Thanks ...but no thanks!! ENDURO JE ZAKON 8)
Gregs Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ti si sigurno ZA za en '' One night stand'' :D :twisted: :twisted: Sej razumeš kaj sem napisu ane? :wink: Povab jo na zmenk, pa bos vedel, ne?! Ampak ne vem, ce bo taka zrela deklina ravno primerna zate... te zmelje v prah, preden si rekel keks.... :twisted: :D
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Sej res rabm kamasutro profesorco 8) :D sam ne tolk divjo :twisted:
Gregs Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Sej res rabm kamasutro profesorco sam ne tolk divjo Ne vem, ce je ravno kamasutra uciteljica, ampak, ce pa je: uffff.... potem pa bols zame.... tezka... ups, lepa se mi obeta.... :twisted: :D
Gregs Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ko bo pa tole prebrala, se bo pa nekaj takega zgodilo, kot je Ice napisal: :shock: :crazyeyes: :shocked!: :agrue: :2gunfire: :0X: :evilbat: .... ampak ona tako ali tako ve, da sem jaz tole: :B-fly: :lilangel: :angel:
Ice Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 te zmelje v prah, preden si rekel keks.... :twisted: :D lastne ....khmmm.....izkusnje :?: a taka je?? :shock: 8)
Ice Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 ......da sem jaz tole: :B-fly: :lilangel: :angel: pffffffhhrrrmmmmmmHUUAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...... yeah right.
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Ne vem, ce je ravno kamasutra uciteljica, ampak, ce pa je: uffff.... potem pa bols zame.... tezka... ups, lepa se mi obeta.... :twisted: :D Jah, Gregsi, kaj naj ti rečem.... Sem že pomislila na to, ampak kako naj ti rečem..... Hm, kr direktno, bo še najboljš.... Za prakticiranje kamasutre je treba bit v mal boljši telesni formi.... bo treba ene trikrat na teden vsaj za eno urco v fitnes, po kakih dveh do treh mesecih boš pa že prišel v tako kondicijo, da si bom lahko kaj takega privoščila še s tabo.... :wink: :D :D :twisted: :D :D :twisted: :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Sam poglej si ti njo!! :twisted: Kako namiguje na to da bi skupi kakšno pojstlo totalno uničla :twisted: :twisted: Alla pa si rekla da nisi avanturistka :wink:
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Enduraš, a maš ti zlooooooooooooooo doooolgoooooo lajtungo?!?! :D :D :twisted: :D :D Alla
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Hm,......ja :?: :!: :!: Sploh pa, moje fantazije ipd. (izvedba) so namenjene (zaenkrat) samo Gregsu.... :wink: :D :D :D :twisted: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 lastne ....khmmm.....izkusnje :?: a taka je?? Ne. Pripovedovanja.... Da bi mene kaksna zmela kot keks!? :?: :twisted: :D
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Za prakticiranje kamasutre je treba bit v mal boljši telesni formi.... bo treba ene trikrat na teden vsaj za eno urco v fitnes, po kakih dveh do treh mesecih boš pa že prišel v tako kondicijo, da si bom lahko kaj takega privoščila še s tabo.... Hmmmm.... a ne bi bilo lazje napisati, da naj spravim tiste obpasne miselinke malo stran, pa se ne bi zgovarjala na kamasutro?! :o :D Ker ostali kondiciji cisto nic ne fali... a se slucajno ne strinjas?! :twisted: :twisted: :twisted: :D Preveri veckrat, ce ne verjames.... :wink: :D
Priporočene objave