Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 em... ne? Po vsem napisanem bi moral biti odgovor DA.... :twisted: :D
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Sploh pa, moje fantazije ipd. (izvedba) so namenjene (zaenkrat) samo Gregsu.... Saj bi se pocutil cisto v redu, CE ne bi bilo ene odvecne besedice.... zaenkrat.... :twisted: :D Ma ne, jasno... zaenkrat mi tako cisto pase.... zaenkrat.... :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No, Gregsi, pol pa sam počakam, da bo nogica mal bolš, pa greva v tapravo akcijo..... :wink: :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No, Gregsi, pol pa sam počakam, da bo nogica mal bolš, pa greva v tapravo akcijo..... Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! Matr, zakaj sem vozil novo mofo?! .... :twisted: :wink: :D
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Po toči zvoniti je prepozno.... Potrpežljivost je božja mast.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alla
TOMY Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Kaj si pa uspilu Gregs? :roll: A si u ovinku pozdravlu, pol je blo pa :shocked!: ? Pozdrav se... :onfire:
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Kaj si pa uspilu Gregs? A si u ovinku pozdravlu, pol je blo pa :shocked!: ? Pozdrav se... AD1: prevec bremzal, prevelika teza, motor padel na levo nogo. AD2: ne, je bila ravnina... ozka ravnina.... AD3: hvala, bom.
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 ...Potrpežljivost je božja mast.... .... samo revez tisti, kateri se z njo maze.... Torej: revez jaz.... :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Torej: revez jaz.... :twisted: :D O ne, ti pa ne, ker nisi potrpežljiv..... :wink: :D :twisted: :twisted: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 O ne, ti pa ne, ker nisi potrpežljiv..... Nisem potrpezljiv?! Res?! Uffff..... kdaj prides domov?! :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Hmmmmmmmmmmm,............. dons ne...................... si ne upam......... Dej pel psa ven....................... :wink: :? :? :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Hmmmmmmmmmmm,............. dons ne...................... si ne upam......... Dej pel psa ven....................... Ehehehehe... zdaj sem jo pa prestrasil.... Se ze uci... pametna punca... da ni dobro cesenj zobati z mano... ce ni prijazna.... Ehehhe.... Allcica, pesek te ze MOCNO pogresa.... ehehehheh..... kar pridi domov,pridi.... pridi k stricku Gregsu... imam dober bonbpncek zate.... ehehehehehehe..... :wink: :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Zdaj bi pa že lahko vedel, da na bonbončke pa res ne padam.... Bo treba kaj drugega ponudit, da me privabiš.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Brrrm Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Gregs, poskusi s tisto iz Butalcev:" Muca, na klobaso." :lol:
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Na tole bi pa prej prišla domov..... :D :D :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Gregs, poskusi s tisto iz Butalcev:" Muca, na klobaso." :lol: Brrrm.... sem vedel, da bi moral prej starejse in pametnejse poprositi za nasvet.... :wink: Res je, na meso prej pade... samo skoda, ko samo na speceno... na surovo bolj malo... :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 samo skoda, ko samo na speceno... na surovo bolj malo... :twisted: :D Hm, če je dobro zmleto in s pravimi začimbami...... Tatarski biftek je fantastična vaba zame....... :wink: :D :D :D :D :D :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Alla ,kar zmlela bi mu čevapa?!? :bad-words: :evilbat: :twisted:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Alla ,kar zmlela bi mu čevapa?!? :bad-words: :evilbat: :twisted: Hej, to pa nisem jaz rekla.... Napisala sem samo, da če bi me doma čakal tatarski bifte, bi se hitreje prikazala doma.... :wink: :D :twisted: :twisted: Alla
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 alla & gregs: a sta vidva posvojila endurasa,al´kaj je zdej?! :roll: :lol:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Ma, kako naj ti rečem, nekje je treba probat kako bova vzgajala svoje otroke....... :wink: :D :D :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 aha ... pol sem poskusni wabit :D
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Hja, enduraš, na pesu sem že sprobala vzgojo (dobr mi je ratal) zdaj rabim pa še (kao) enga človečka.... :wink: :D :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 ''kao'' ?!?!?! To ti pa zamerm :evil: Redko komu zamerm ....ampak teb pa bom ...vsaj za 20min :D
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 ''kao'' ?!?!?! To ti pa zamerm :evil: Redko komu zamerm ....ampak teb pa bom ...vsaj za 20min :D Ma po fotki sodeč...... Kaj naj pa drugega napišem?????? :wink: :D :D :D :D :D Alla
Priporočene objave