Alla Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Alla pa kaj ti delaš z Gregsom ponoči?? :shock: Alla dans je nezgovorne volje in ne bo povedala kaj dela z Gregsom ponoči..... Mogoče kdaj drugič...... :? :? :? Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Alla pa kaj ti delaš z Gregsom ponoči?? :shock: Alla dans je nezgovorne volje in ne bo povedala kaj dela z Gregsom ponoči..... Mogoče kdaj drugič...... :? :? :? Alla In zakaj je nezgovorne vole? Kaj ti je pa Gregs naredu ponoc?!?! :twisted: ok ok res kaj je narobe?
klemens Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Alla pa kaj ti delaš z Gregsom ponoči?? :shock: Alla dans je nezgovorne volje in ne bo povedala kaj dela z Gregsom ponoči..... Mogoče kdaj drugič...... :? :? :? Alla Mogoče je pa problem v tem da nič ne dela z njim ponoči :roll:
Gregs Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Eh, moja draga Vrtnica... ne sekiraj se ti toliko za druge... Nic ni narobe... samo vsak dan ptudi ne moreva nabijati postov, ne?! :wink: 8)
Gregs Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Alla pa kaj ti delaš z Gregsom ponoči?? A namontirava kamero, da ne bos vec tako firbcen?! :fist: :twisted: :D
Vrtnica Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Eh, moja draga Vrtnica... ne sekiraj se ti toliko za druge... Nic ni narobe... samo vsak dan ptudi ne moreva nabijati postov, ne?! :wink: 8) Ah za bratce pa sestrice motosvetouke morm pa ja skrbet! ;)
bmw Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Alla pa kaj ti delaš z Gregsom ponoči?? :shock: Alla dans je nezgovorne volje in ne bo povedala kaj dela z Gregsom ponoči..... Mogoče kdaj drugič...... :? :? :? Alla ..........whatever.......samo da sta vidva zadovoljna.........pa da bojo mladi motoristi......... :P
Alla Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Enkrat pa že bojo, ampak zaenkrat se še nikamor ne mudi.... :D :D :D :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Enkrat pa že bojo, ampak zaenkrat se še nikamor ne mudi.... :D :D :D :D :D :D :D Alla Ah to ze itaq... sam kok bi jih pa ti kej mela? "kokr jih bog da?" ;)
Alla Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Sanči, pa da tebi kakšna objava uide?!?! :wink: :D Daj poglej malo nazaj, pa boš videla, da sem da to z bogecom in dajanjem pri meni ne bo šlo. Sploh pa, če pri meni računate na kakšen večji prirast slovenčkov, ....rajš začnite sami delat na tem, jest pridelam samo enega..... :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Sanči, pa da tebi kakšna objava uide?!?! :wink: :D Daj poglej malo nazaj, pa boš videla, da sem da to z bogecom in dajanjem pri meni ne bo šlo. Sploh pa, če pri meni računate na kakšen večji prirast slovenčkov, ....rajš začnite sami delat na tem, jest pridelam samo enega..... :D :D :D :D Alla Sam enega? :( No ja sej jz bi tut sam enga najvec dva mela ampak so pa cute to je pa res! Sam se zmer ne zastopim zenske ki gredo splav delat al pa dajo otroka v posvojitev.. Ok zastopim ce pac nima denarja da ga vzgaja al pa ce je premlada... Ampak da je financijsko zmozna vzgajat otroka, in ni tok mlada pa da odda otroka... Kr 9 mesceu ga nosi se naveze nanga.. jz svojega otroka ne bom mogla zapustiti... Ah ja spet mal bluzim...
Alla Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Ja, Sanči, mal si zabluzla....... Bebice niso sam cute, ampak tud jokajo, pa kakajo, pa..... Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Ja, Sanči, mal si zabluzla....... Bebice niso sam cute, ampak tud jokajo, pa kakajo, pa..... Alla Ah to itaq da vem amak useen so cute! Ah sej bomo vidli kaj bo cas pokazau kok jih bomo mel ;)
MotoRossi Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Veš pa taki mali fantki (če ga boš slučajn mela) so lohk tut cute. Vsi bi jih radi mel. Pol pa mine 15 let, pa nastanejo taki, khm, ludeki kt smo mi :twisted: A bi ga še vedno rada mela?? :D
Vrtnica Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Veš pa taki mali fantki (če ga boš slučajn mela) so lohk tut cute. Vsi bi jih radi mel. Pol pa mine 15 let, pa nastanejo taki, khm, ludeki kt smo mi :twisted: A bi ga še vedno rada mela?? :D Jap! Saj bi biu vendar moj jz bi ga na svet spravla!
enduraš Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 hehe... taki kot mi .... motorossi... taki NORCI kot mi :D :D :D :D Vrtnica nikol otroku motorja kupt.... so sami stroški z njem :lol: :lol:
Priporočene objave