Skoči na vsebino

Avanturistke pozor!!!!!!

Priporočene objave

Objavljeno

Alla pa kaj ti delaš z Gregsom ponoči?? :shock:

Alla dans je nezgovorne volje in ne bo povedala kaj dela z Gregsom ponoči..... Mogoče kdaj drugič...... :? :? :?

Alla

Objavljeno

Alla dans je nezgovorne volje in ne bo povedala kaj dela z Gregsom ponoči..... Mogoče kdaj drugič...... :? :? :?

Alla

In zakaj je nezgovorne vole? Kaj ti je pa Gregs naredu ponoc?!?! :twisted: ok ok res kaj je narobe?

Objavljeno

Alla

Mogoče je pa problem v tem da nič ne dela z njim ponoči :roll:

Objavljeno

Eh, moja draga Vrtnica... ne sekiraj se ti toliko za druge... Nic ni narobe... samo vsak dan ptudi ne moreva nabijati postov, ne?! :wink: 8)

Objavljeno

Alla pa kaj ti delaš z Gregsom ponoči??

A namontirava kamero, da ne bos vec tako firbcen?! :fist: :twisted: :D

Objavljeno
Eh, moja draga Vrtnica... ne sekiraj se ti toliko za druge... Nic ni narobe... samo vsak dan ptudi ne moreva nabijati postov, ne?! :wink: 8)

Ah za bratce pa sestrice motosvetouke morm pa ja skrbet! ;)

Objavljeno

Alla

..........whatever.......samo da sta vidva zadovoljna.........pa da bojo mladi motoristi......... :P

Objavljeno

Enkrat pa že bojo, ampak zaenkrat se še nikamor ne mudi.... :D :D :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno
Enkrat pa že bojo, ampak zaenkrat se še nikamor ne mudi.... :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  

Alla

Ah to ze itaq... sam kok bi jih pa ti kej mela? "kokr jih bog da?" ;)

Objavljeno

Sanči, pa da tebi kakšna objava uide?!?! :wink: :D

Daj poglej malo nazaj, pa boš videla, da sem da to z bogecom in dajanjem pri meni ne bo šlo.

Sploh pa, če pri meni računate na kakšen večji prirast slovenčkov, ....rajš začnite sami delat na tem, jest pridelam samo enega..... :D :D :D :D

Alla

Objavljeno
Sanči, pa da tebi kakšna objava uide?!?! :wink:  :D  

Daj poglej malo nazaj, pa boš videla, da sem da to z bogecom in dajanjem pri meni ne  bo šlo.  

Sploh pa, če pri meni računate na kakšen večji prirast slovenčkov, ....rajš začnite sami delat na tem, jest pridelam samo enega..... :D  :D  :D  :D  

Alla

Sam enega? :( No ja sej jz bi tut sam enga najvec dva mela ampak so pa cute to je pa res! Sam se zmer ne zastopim zenske ki gredo splav delat al pa dajo otroka v posvojitev.. Ok zastopim ce pac nima denarja da ga vzgaja al pa ce je premlada... Ampak da je financijsko zmozna vzgajat otroka, in ni tok mlada pa da odda otroka... Kr 9 mesceu ga nosi se naveze nanga.. jz svojega otroka ne bom mogla zapustiti... Ah ja spet mal bluzim...

Objavljeno

Ja, Sanči, mal si zabluzla.......

Bebice niso sam cute, ampak tud jokajo, pa kakajo, pa.....

Alla

Objavljeno
Ja, Sanči, mal si zabluzla.......

Bebice niso sam cute, ampak tud jokajo, pa kakajo, pa.....

Alla

Ah to itaq da vem amak useen so cute! Ah sej bomo vidli kaj bo cas pokazau kok jih bomo mel ;)

Objavljeno

Veš pa taki mali fantki (če ga boš slučajn mela) so lohk tut cute. Vsi bi jih radi mel. Pol pa mine 15 let, pa nastanejo taki, khm, ludeki kt smo mi :twisted:

A bi ga še vedno rada mela?? :D

Objavljeno
Veš pa taki mali fantki (če ga boš slučajn mela) so lohk tut cute. Vsi bi jih radi mel. Pol pa mine 15 let, pa nastanejo taki, khm, ludeki kt smo mi  :twisted:  

A bi ga še vedno rada mela??  :D

Jap! Saj bi biu vendar moj jz bi ga na svet spravla!

Objavljeno

hehe... taki kot mi .... motorossi... taki NORCI kot mi :D :D :D :D

Vrtnica nikol otroku motorja kupt.... so sami stroški z njem :lol: :lol:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!