_THUNDER_ Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 ja 1.8 je baje kr poskočna zadeva ja :) aha :grim :grim 131 KM... končna čez 200.... pa res je full prostoren in udoben za vozit... jaz kaj boljšega ne rabim in niti ne želim kaj pretirano... raje še kaki motor... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Enga dizla ubod ,npr Marea ,al Brava, mal porabe pa kurilca not,pa bos lazi nasparu za druzga mal boljsga ,Fiat je zakon za cviček,ni sumljiv (CARINA),tko k WV-ji.ti povem iz lastnih izkušenj cca 180000 brez problema vsak dan delam 150 km,nikol problema da bi me previrjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 jest za 2000€dobil bmw318i letnik 96/97,dvojna klima,ABS,vsa elektrika.......se ful dobr vozi,poceni vzdrževanje.........drugo opcijo bi dal pa hyundaja.........zih dobr dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Honda Civic :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Daihatsu Cuore pa se cenej kot 2000€ .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) Vem pa za tega Cliota,letnik 96, solidno ohranjen izpod jurja €. :naughty: PM,če koga zanima,upam da še ga kolega ni prodal? :hmm: Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Sem tud jest mal gledal zase :BUA: Bl podn dobiš za tole, žal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Jap, nimas neki velik za izbirat za tak denar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
605 Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 jst sm za 2000EUR prodal sosedovga BMW-ja X5.l,20007 z vso ful navigacijo. :kva2: :OK: :grim ((((((sam so me dobil)))))) :eek: :nono: :slap: Tko da takšne dobre kupčije še en čas ne bo, ŽAL :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :zzz: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Spet si postavil takšno vprašanje, da ne boš dobil nobenega pametnega odgovora, ker se bo folk itaq samo kregal med sabo. Jest mislm, da Lantra ni slaba izbira, saj sem sam tudi že nekoč razmišljal o nakupu tega avtomobila in takrat nisem slišal nobenega slabega mnenja o tem modelu. Se strinjam, moj frend ma 12 let staro Lantro z 200.000 km in je neverjetno v dobrem stanju. Itak je tehnologija Mitsubishi Lancer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 mene pa zanima če se splača kupit fiat bravo za tam do 2k €, dobil bi letnik 96,97,98 s klimo, je avto vzdržljiv, kako je kaj s servisi, porabo itd. mogoče pa bi kupil tudi accenta za podoben denar kaj priporočate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 Če misliš kupit Fijata ali Hjundaja,pol jaz glasujem za Accenta!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 a bi se dalo mogoče mal opisat zakaj bi raje accenta, ubistvu o accentu sem že kar precej slišu, in so baje precej uredu, razn pleh je bol tko, predvsem me zanima kaj si mislite o bravotih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 Kukr jest vem ti lohk povem: Tipo (vsaj 1.9TD) je odličen avto, Bravo ki ima še isti motor kot Tipo je tudi OK, vse naprej od tu so crap avti. Puntoti tanovejši šit, Stilo-meli doma, prodali ker je bil crap, kolega ma Stilota, tudi klinca čez vse... Od accenta pa slišal same pohvale, tisti tamočnejši kar dobro gre-ma kolega... Tko da če bi se jaz odločal bi vzel al Bravota TD, stara mašina(BTW, motor je res odličen, doma imamo Tipota in gre ko smrad in vzdržljiv je->330k km s še prvo turbino :evilgrin: ) alpa tamočnejšga accenta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 kup si mazdo 323f letnik 1994, ostal denar pa za predelavo :naughty: ta avto je bil včasih nš 4. prestava 180km/h pol pa pride še 5. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Polo-ta kup, če ti ni premajhen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se