Vale Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Zdaj se prvo odloči kam boš šel. Pol pa se lahko menimo kaj boš jedel pa pil! :P
easyrider Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 ... primorska ... koroška ... primorska ... koroška ... težka odločitev, ko je pa povsod lepo ...
marijan Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 dobra ti je bila ta izbira izi, tudi sam bi se tako odločil, ampak dodal bi pa še savinjski želodec, tega pa ne smeš izpustit. :D
otog Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 pa ne pozabite radlčani na sobotna srečanja na iverčkem :D :D tretja ura popoldanska :D :D Marjan, predvideno je, da se bomo ob sobotah med 2-3. uro zbirali v Radljah, polj pa na potep, tudi Ivarčko bo vmes. LP
otog Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 .....Edina skoda je, da ni vec "pravih" motorjev v Radljah; da so same plastike, kroma pa tak malo. Pa sej, bomo pa tisti redki kruzerasi bol izstopali... Pa se tej vidimo, a ne! AJDIBAJDI Ti ni znano za najnovejšega v Radljah ? 1000 ccm Honda crouser, sam chrom ga je !! :cry:
Vale Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 pa ne pozabite radlčani na sobotna srečanja na iverčkem :D :D tretja ura popoldanska :D :D Marjan, predvideno je, da se bomo ob sobotah med 2-3. uro zbirali v Radljah, polj pa na potep, tudi Ivarčko bo vmes. LP Takoj, ko dobim mojo Divo vas pridem pogledat! :P
aja Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Pride kdo že to soboto na Ivarčko? Z motorjem?
Vale Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Jaz sem ta vikend v SG-ju, sicer z avtom, ampak če se boste zmenli, rade volje pridem!
aja Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Recimo ob 15h v soboto na Ivarčkem... pridem, tako ali drugače. Upam da tako... :D Vale, ti pošljem mojo tel. na PM, pa se lahko tudi še slišiva :wink:
Mali bik Objavljeno Marec 11, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Hmmmmmmmmm... :D 8) Korošci migajo... Se vidimo kaj...
Vale Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Korošice migajo, ne Korošci :lol: Korošci še zgleda spijo zimsko spanje :P
marijan Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 to sobot smo pa ja vsi na vranskem :D :D
Mali bik Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Ne me tepst, ampak sem čisto izven teh moto for. Kaj se torej dogaja na Vranskem in zakaj bomo vsi tam... :oops: :D Drugače pa se tudi Korošci prebujamo... :wink: Počasi pa ziher!!! Kaj pa vreme? Nekoliko slabo kaže...
otog Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Ne me tepst, ampak sem čisto izven teh moto for. Kaj se torej dogaja na Vranskem in zakaj bomo vsi tam... :oops: :D Drugače pa se tudi Korošci prebujamo... :wink: Počasi pa ziher!!! Kaj pa vreme? Nekoliko slabo kaže... Bikec, na Vranskem je skupščina društva MAKSI :wink:
otog Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 1.redni občni zbor :D ..v zakonu o društvih piše, da se najmnaj enkrat letno izvede skupščina, to skupni sestanek vseh članov društva, ki je najvišji organ. :wink:
marijan Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 prav otog, samo sem prepisal z vabila :D
Mali bik Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 Serbus junaki! Kako kaj? Jz sem danes naredil svoje prve kilometre - prav fajn - saj mam občutek, da mojih 36 konjčkov vleče kot kakih 80 KM... :D Kako je bilo na vašem srečanju v soboto fantje (Vransko) in na vašem punce (Ivarčko)?
Mačica Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Zdaj pa tko. Jst pridem ta vikend z motorjem na Koroško. Se dobimo na Ivarčkem?
marijan Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 ob treh popoldanskih bi bilo mogoče, še kdo?
marijan Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 jao sem se zdaj spomno sem še brez motorja, je še vedno v kranju, če bo uspelo v petek ga pripeljat pol z motorjem, če ne pa peš :x :x
marijan Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 samo jaz pišem. v soboto ob 9 uri se prične na iverčkem kao mednarodno prvenstvo v preletu s padali, bo vse pisano po luftu :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se