Mačica Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Torej tole je moje zadnje javljanje preden odrinem na Koroško. Jutri bom ob 15.00 na Ivarčkem, upam, da se še kdo oglasi.
marijan Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 no to mi je že bolj všeč. kje si otog, da napišeš kaj več o klubu pa te stvari, pa mali bik, cruser, pa vsi ostali :D
dave the wave Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 A korosci pa se vec nimate radi????? :shock: Nekam slampasto pisete po tej vasi rubriki. :? A se se sploh dobivate :?: lp DTW 8)
marijan Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 jok, pri nas je še sneg :D in še spimo :D
bostov Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 Pri nas se konča zima 31.avgusta in začne 1.septembra... :D
johan Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 jok, pri nas je še sneg :D in še spimo :D Potem pa namesto mopeda ,motorne sanke- samo,da brni bod ritjo.(pa ne od graha)
dave the wave Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 jok, pri nas je še sneg :D in še spimo :D Potem pa namesto mopeda ,motorne sanke- samo,da brni bod ritjo.(pa ne od graha) zimske gume montirat :!: :!: :!: lp DTW :D
marijan Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 bo treba verige izbrskat s podstrešja :D
Vale Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Dragi Korošci, sporočam vam, da sem naročila mojo Divo in da takoj, ko jo dobim bo zasijal sonček in temperature se bodo dvignile. :multi: :angel: :shocked!: :onfire: :B-fly:
Vale Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Sem tako vesela, da mi kljub dežju sonček sije :lol: Pol pa res gremo na en drink na Ivarčko AL!
volk Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Sem tako vesela, da mi kljub dežju sonček sije :lol: Pol pa res gremo na en drink na Ivarčko AL! Mam enga žlahtnika na policiji v Velenju, bom organiziral policijsko spremstvo med Arjo vasjo in Velenjem. 8) Za vsak slučaj. :wink:
Vale Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Sem tako vesela, da mi kljub dežju sonček sije :lol: Pol pa res gremo na en drink na Ivarčko AL! Mam enga žlahtnika na policiji v Velenju, bom organiziral policijsko spremstvo med Arjo vasjo in Velenjem. 8) Za vsak slučaj. :wink: Ti lahko kar povem, da naj se locira v Pirešici, mal naprej od gostilne Cizej v smeri proti SG-ju :cry: :cry: :cry:
marijan Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 pol naprej pa mi prevzamemo, s spremstvom-policijskim. :D vale včeraj zvedel še za eno korošico v kopru-uči na gimnaziji letnik75
Vale Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 To bi pa lahko poznala, ker je približno moj letnik. Poveš katera?
marijan Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 menda je hodla na gimnazijo v ravne nataša onuk
Jasa Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 pol naprej pa mi prevzamemo, s spremstvom-policijskim. :D vale včeraj zvedel še za eno korošico v kopru-uči na gimnaziji letnik75 A je samska :) :D :twisted: Glede na to, da ljubim obalo, bi bilo kar ugodno :wink: LP Jaša, Honky
Vale Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 pol naprej pa mi prevzamemo, s spremstvom-policijskim. :D vale včeraj zvedel še za eno korošico v kopru-uči na gimnaziji letnik75 A je samska :) :D :twisted: Glede na to, da ljubim obalo, bi bilo kar ugodno :wink: LP Jaša, Honky Jaša a se nisi še nič zresnu? Družina, otroci, pa te zadeve :lol:
Jasa Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 pol naprej pa mi prevzamemo, s spremstvom-policijskim. :D vale včeraj zvedel še za eno korošico v kopru-uči na gimnaziji letnik75 A je samska :) :D :twisted: Glede na to, da ljubim obalo, bi bilo kar ugodno :wink: LP Jaša, Honky Jaša a se nisi še nič zresnu? Družina, otroci, pa te zadeve :lol: Vale, sem sem!...no kar se otrok tiče sicer ne. :shock: :wink: pol pred nekaj meseci sem pa prišel k pameti :lol: :lol: hahaha. LP Jaša, Honky
Jasa Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Jaša a Kamra še obstaja? Kamra pa že dolga leta ne obstaja več! (cca 4 ali 5 let) Tako, da boš morala kako drugo destinacijo izbrat, če boš kaj hodla po tem koncu :) LP Jaša, Honky
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se