Vale Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Jah sej tolko časa pa jaz že v Mežici bla nisem :lol: Sej nisem hotla it tja, sam tako me je zanimalo, ker smo včasih tja na kak drink šli ...
Vale Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Te rajši jaz na kozarček refoška povabim v Koper!
marijan Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 ja kamra je bla pa vredubeznica vedno zakajeno vedno pijano, zdaj sem pa itak iz toka dogajanj
otog Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 V RADLJAH JE USTANOVLJEN KLUB MOTORISTOV "FENIKS" :drinking: :lol: Pripravljamo skupno srečanje Motosvetovcev za pokušnjo šampanjca in promocijsko vožnjo. Bom pravočasno obvestil, kje in kdaj se vidimo. LP
otog Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 Jaša a Kamra še obstaja? Kamra pa že dolga leta ne obstaja več! (cca 4 ali 5 let) Tako, da boš morala kako drugo destinacijo izbrat, če boš kaj hodla po tem koncu :) LP Jaša, Honky Imamo pa dobro Kamro v Radljah !!
Vale Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Halo Korošci. Kje boste se kaj potepali za prvomajske praznike. Primorci bod(m)o mal po Koroški harali, bo kje kdo na dosegu za kakšno pivce na Ivarčkem?!?
Kreativc Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Na Ivarckem je po moje se sneg; ce mal letosnjega stran potisnes bi pa se lanskega najdo. Bi blo treba it mal preverit...
Jasa Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Allora, glede na to, da se je vreme malo uredilo me zanima ali se imamo v planu kaj dobit? Aja! genau, za konc kedna napovedujejo poslabšanje! F*ck sheet f*ck. Naj se Hanzijeve besede pozlatijo ! Saj veste:" Sonce naj sije vsak dan" LP Jaša, Honky
Jasa Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Halo Korošci. Kje boste se kaj potepali za prvomajske praznike. Primorci bod(m)o mal po Koroški harali, bo kje kdo na dosegu za kakšno pivce na Ivarčkem?!? Jaz osebno, bi najraje po Primorski haral! Bo kje kdo na dosegu za kakšno pivce ob obali ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: LP Jaša, Honky
Vale Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Jaša in vsi ostali - VABLJENI! Sama sem sicer ta vikend v SG-ju, naslednji pa je zbor v Poreču in nameravam v soboto it kaj pogledat. Torej še enkrat VABLJENI!
marijan Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 v soboto bi se res lahko dobili na iverčkem, snega ni več sploh, v ponedeljek bomo pa šli na avstrijske ride , na jez, pa še kaj :D
Vale Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Jaz sicer ne bom z motorjem gor :( , ker pridemo družinsko. Če se boste dobili pa vas pridem pozdravit :lol:
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 kaj je korošci a gre kdo v soboto v radgono :?:
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ajajaj poreč je pa ja v drugi državi :D
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ja mi je žal za leto 1991 da nismo zavzeli tistih 27 km :D
Vale Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Eh, glavno da je Trst naš! :twisted: :lol: :arrow: pa še tam najdeš prej hrvaško govorečo osebo, kot slovensko :wink: Se pa lahko vidimo v Novi Štifti, če bo vse po planu :lol: In ta je ziher naša :lol:
bostov Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 kaj je korošci a gre kdo v soboto v radgono :?: Verjetno...
marijan Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 ej bostov to pa ni odgovor, ali greš ali ne greš, to je pa samo v primeru skal in hlodov, ki letijo z neba :D
uti Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Kaj zdaj Korošci? Kje ste bli včeraj??? Sva bla z Lindau-om na Ivarčkem, pa nikjer nobenga motosvetovca :( .....je pa res, da je bla ful gužva, pa ogromno šetačev.....upam, da vas nisva spregledala :unsure: ko sva se peljala proti SG, se nama je nasproti pripeljal Mali bik :) . ....pa kdaj drugič, no... :) Lp, Uti & Lindau
Mali bik Objavljeno Maj 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Ojla banda! sem bil po skoraj 400 km že tolko zjeban, da vaju sploh nisem registriral - sem se vračal iz Premanture... Pa drugič... ;) Kolkr jz vem so srečanja na Iavrčkem bila do nadalnjega suspendirana... Predlagam, da naredimo eno soboto otvoritev sezone, kjer se zberemo na Ivarčkem vsi koroški motosvetoci in seveda vsi, ki želijo priti... Zbirajmo predloge - en piknik morda!?
Jasa Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Kaj zdaj Korošci? Kje ste bli včeraj??? Sva bla z Lindau-om na Ivarčkem, pa nikjer nobenga motosvetovca :( .....je pa res, da je bla ful gužva, pa ogromno šetačev.....upam, da vas nisva spregledala :unsure: ko sva se peljala proti SG, se nama je nasproti pripeljal Mali bik :) . ....pa kdaj drugič, no... :) Lp, Uti & Lindau Tudi mi (Alka, Otog, jaz +družba izven MS :) ) smo bili popoldne na Ivarčkem! Sinhronizacija pač! Pa tud ne moreta kaj rečt! No ja, saj sem bil verjetno takrat ko sta bila vidva gor službeno zadržan :( Hmmmm mogoče sta se me že naveličala glede na to, da smo se zadnje čase kar precej družili :huh: Se vidimo! LP Jaša, Honky
marijan Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 včeraj popoldan vozil po naši lepi, bil pa v soboto gor pa ni bilo nikogar. ej bikec ni slaba, povej preden se mi spet kaj zalomi, 10. sem v kamniku, 18. sem v kranju, 25. pa v meži mamo državno ligo pri nas.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se