marijan Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 to je beseda, spijte še kofe za mene, sem v kamniku :D
otog Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 to je beseda, spijte še kofe za mene, sem v kamniku :D kaj kofe, pir nam privošči, da ga spijemo na tvoje zdravje. :D
otog Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Uživajte :D Ti bi pa lahko prinesla nekaj češenj iz morskih krajev ;)
Vale Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Sej bi, če bi bla gor. Pa ne češenj, refoška ... :D
marijan Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 to je beseda, spijte še kofe za mene, sem v kamniku :D kaj kofe, pir nam privošči, da ga spijemo na tvoje zdravje. :D to pa ne tega bom sam spil :D
otog Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 Ja ja, na srečanju Koroških Motosvetovcev sami Štajerci. To pa sploh ni lepo. Edini, ki se je prikazal je bil Mali bik, pa še ta v "mašnem gvantu" in z zeeelooo lepim motorjem, ki ga je izredno uspešno zamenjal. Lp do prihodnjič, če boste resni. :P
Mačica Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 Bikec? Novi motor? In zakaj nič ne vemo o tem?
Alka Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Khm, khm! Treba je malo pljuvati..... oziroma kr precej. Neresnost pa taka!!! GRE EN NINJA iz Murske na Koroško, da bi vidla korošce in glej ga zlomka, tam ni nobenga korošca. K sreči nas jo je kr neki pripeljalo gor, ker če ne bi boga srota morala sama tam sedet. Še bogi Korošci (beri: Jaša) morjo prit na Štajersko (Radlje je lahko tudi Štajerska al pa Koroška) motoriste iskat, da ne pol sedijo sami na Ivarčkem. Kot je pa že otog napisal, je pa pol prišel Mali pogledat in ker se je hotel "vun potegnit", je pol za nami še v Radlje silil. Bojda nam je tam pijačo častil, no, lovili nas niso, pol bo že nekaj na tistem plačilu... OKI Dost o Korošcih - fejst ludi so - samo zoorganizirat se ne znajo. Se vidimo naslednjo soboto - na Ribnem seveda!!! ČAV BAV Alka
Mali bik Objavljeno Maj 11, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 KAJ je zdaj to banda radeljska - a da niste korošc :o :unsure: :( i!?! Kolikor je meni znano je koroška še tja do podvelke in Ribnice... ;) Res sem malo zamudil... sem se odpravljal na 70-letnico žlahtnika, zato sem bil tudi v civilni podobi. Kar se motorja tiče - še vedno furam svojega ZZ-Rčka- tam nekje do julija, avgusta, ko ga mislim prodati... Še zdaj pa se nismo zmenli za datum piknika!?! Aja, pozdravljajo vas motosvetovi Zasavci, sem bil danes malo pri njih...
otog Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 KAJ je zdaj to banda radeljska - a da niste korošc :o :unsure: :( i!?! Kolikor je meni znano je koroška še tja do podvelke in Ribnice... ;) Res sem malo zamudil... sem se odpravljal na 70-letnico žlahtnika, zato sem bil tudi v civilni podobi. Kar se motorja tiče - še vedno furam svojega ZZ-Rčka- tam nekje do julija, avgusta, ko ga mislim prodati... Še zdaj pa se nismo zmenli za datum piknika!?! Aja, pozdravljajo vas motosvetovi Zasavci, sem bil danes malo pri njih... Bikec, stari knježji kamen še danes stoji malo niže od Dravograda in oznanja mejo med Koroško in Štajersko. Če želite malo več ozemlja se zmenite z Haiderjem, on ima Koroško v zakupu. To pomeni, da ti ni dost znano, kje je meja. :-) LP Ps: drugič pa le zberi "svoje"korošce na pijačo!
marijan Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 otog pusti politiko, je k..., mamo se pa vseeno fajn, čeprav se korošci res ne znamo zbrat smo ko eni soloriderji jebemti... le vkup uboga....smo bli pa na poljani vsi tardeči
majaCRX Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 No, še jaz sem ta vikend naredila 500km, pa nov kombinezonček kupila,pa... :rolleyes: Če ima pa kdo od vas doma kakšne škornje št. 40 za prodat, bom pa še toliko bolj vesela!! Pa še eno vprašanjje imam: A je slučajno tukaj kakšen janko iz SG, ki ina grafitno srebrno hondo XXko?? Al pa če ga kdo pozna?? Lep pozdravček vsem
greenninja Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 No, še jaz sem ta vikend naredila 500km, pa nov kombinezonček kupila,pa... :rolleyes: Če ima pa kdo od vas doma kakšne škornje št. 40 za prodat, bom pa še toliko bolj vesela!! Pa še eno vprašanjje imam: A je slučajno tukaj kakšen janko iz SG, ki ina grafitno srebrno hondo XXko?? Al pa če ga kdo pozna?? Lep pozdravček vsem Ti si pa mal debato zgrešila, a? :rolleyes:
otog Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 No, še jaz sem ta vikend naredila 500km, pa nov kombinezonček kupila,pa... :rolleyes: Če ima pa kdo od vas doma kakšne škornje št. 40 za prodat, bom pa še toliko bolj vesela!! Pa še eno vprašanjje imam: A je slučajno tukaj kakšen janko iz SG, ki ina grafitno srebrno hondo XXko?? Al pa če ga kdo pozna?? Lep pozdravček vsem Ti si pa mal debato zgrešila, a? :rolleyes: Ja Greenkaa ti nisi tud malo zašla med naše hribčke? :P , pa še fajn bllleeeda si bila in žejna :blink: LP
Jasa Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 ... Ja Greenkaa ti nisi tud malo zašla med naše hribčke? :P , pa še fajn bllleeeda si bila in žejna :blink: LP Oj! Otog, če bi ti ves čas iz Murske pičil kakšnih 250 km / h bi tud bil BLED inu žajn :) :rolleyes: :P LP Jaša, Honky
otog Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 ... Ja Greenkaa ti nisi tud malo zašla med naše hribčke? :P , pa še fajn bllleeeda si bila in žejna :blink: LP Oj! Otog, če bi ti ves čas iz Murske pičil kakšnih 250 km / h bi tud bil BLED inu žajn :) :rolleyes: :P LP Jaša, Honky Jasha se strinjam, ker me je v Ravne tako pritiskala na tablico, da sem na svoji kravici pri 140 imel smešen občutek, da stojim. :) LP
Alka Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Ka je zej Korošci? A gre kdo na Ribno al ja? A gremo skup al bomo ko ene kure tja leteli? ČAV BAV
aja Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Jaz grem s Koroške, iz SG-ja... kdaj in kje se zmenimo? SG, letališče, Mislinja...??
Vale Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Jaz grem s Koroške, iz SG-ja... kdaj in kje se zmenimo? SG, letališče, Mislinja...?? No pa zmenite se še kje mene poberete oz. kje jaz vas :D
otog Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Jaz grem s Koroške, iz SG-ja... kdaj in kje se zmenimo? SG, letališče, Mislinja...?? No pa zmenite se še kje mene poberete oz. kje jaz vas :D Naj te pobereta na Črnem kalu :-)
Alka Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Naj vam samo namignem, da je blo na Ribnem ful ful ful fajn........ Z Ajo in Vale smo se prav fajn mele. Še dobro, da mamo Korošice, ki zastopajo naše barve (saj Vale se še šteješ za Korošico ane?! ;) ). Pa seveda, da mamo Jašo, ki je bil z nami. Bo naslednjič isto ?!?!?!
marijan Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 marijan bil prepričan, da gre v soboto dol, pol pa zjutraj tašča: teta vabi na kosilo ob 50 obletnici poroke, jaz pa v luf, da ne grem, ker sem zmenjen v ribnem, pol je bla pa strha v ojgno, rešil sem se s tem da sem vtihnil in se udal v usodo, v nedeljo pa sem bil v kranju na tekmi
Vale Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Ja res, še dobro, da je bil Jaša prisoten, drugače bi Korošci še tiste zadnje pike zgubli, ki so še kaj štele :P :P :P Sram vas bodi <_< :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se