aja Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Marijan, pivo prosim ... :P Meni tudi, meni tudi... :P ;)
marijan Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 za pivo tudi jaz naredim vse, tudi šnops spijem, ni problema :D
otog Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Dragi prijatelji in prijateljice, žal vam moram sporočiti, da nisem več motorist, ker sem včeraj prodaj svojo HondicoTA in sem do nadaljnjega bos. :( Mogoče se pojavim kje na Ivarčkem kot sopotnik in spijemo kaj dobrega. :D LP
marijan Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 moje sožalje :angry: pa si jo menda ja prodal v dobre roke. pa si mu zraven dal tudi naslov motosvetove spletne strani?
Vale Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Kdo bo v soboto na Ivarčkem?????? Jaz in moja Diva sva cel vikend na Koroškem :D
marijan Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 če bo vse po sreči sem doma :D ampak do vikenda so še trije dnevi :unsure:
Vale Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Priletim na Ivarčko, v soboto ob 15.00. A bo vredu, a bo kakšen šnops padu?
marijan Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 velja, bom probal držati besedo :D moram jo držati :blink:
Vale Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Drage moje Korošice, dragi moji Korošci! Sporočam vam, da bomo to soboto ob 15.00 prisotni: Alka Jaša Mitja Marjan (če ne bo spet tašča vmes padla :D ) in moja malenkost Prosim vse ostale, da se nam pridružijo :D :D :D
marijan Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 ja, tašča je pa zakon, kar ona reče je potrebno narediti, al pa ne :D :D
Vale Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Marijan, glede na to, da se še ne poznamo, te prosim, če imaš v gumbnici zataknjeno kako gartrožo, al pa nagelj, lahko tudi marjetico al pa begonijo :P
marijan Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 ne bo problema, sem najmanjši, najl...., mam rdečega guzzlna no broblemos
Vale Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Evo prideta še Sym in Tejka. Še mal pa bomo Forumsko meli :P
Vale Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 ne bo problema, sem najmanjši, najl...., mam rdečega guzzlna no broblemos Zdej pa še reči, da si manjši od Alke - nemogoče :blink:
marijan Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 ne to pa ne, alka je manjš od mene :D , saj tako se je zgodilo s forumskim12+1, dogovarjali smo se za pir na koncu smo se dogovorili za forumsko :D
Alka Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Komaj čakam sobote, da vidim kolko se nas bo zbralo. Upam, da Mali bik ne bo zatajil, pa bo prišel vsaj kako rundo plačat. :P Če bo po sreči, pripeljem še kakega motosvetovca zraven, nekaj se CrashOver napoveduje. Otog - a rabiš prevoz za soboto ??? Ti mojo stoenko posodim - ampak morš bit takole opremljen - :ph34r: - da te ne bo preveč napihala "klima". Do sobote ČAV BAV!!!
otog Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 ne bo problema, sem najmanjši, najl...., mam rdečega guzzlna no broblemos Zdej pa še reči, da si manjši od Alke - nemogoče :blink: Tak mali, da mora na prste stopit, če hoče na tla pljunit :D :P
otog Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Komaj čakam sobote, da vidim kolko se nas bo zbralo. Upam, da Mali bik ne bo zatajil, pa bo prišel vsaj kako rundo plačat. :P Če bo po sreči, pripeljem še kakega motosvetovca zraven, nekaj se CrashOver napoveduje. Otog - a rabiš prevoz za soboto ??? Ti mojo stoenko posodim - ampak morš bit takole opremljen - :ph34r: - da te ne bo preveč napihala "klima". Do sobote ČAV BAV!!! kaj klima, da me no bojo prepoznali v 101. :angry:
Mali bik Objavljeno Maj 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Poglej poglej! Se nas bo res nekaj zbralo... :D Lepo, seveda pridem tudi jaz... Alka! Kolikor razumem ti med Korošce prištevaš samo Mežiško dolino.... :huh: :( No, potem ti moram zaupati, da smo samo trije (3) koroški motosetovci... Jaša, Marijan in moja malenkost... Cruiser se že kakšno leto ne udeležuje foruma - žal! Zaradi velikega števila naših članov različnih starostnih skupin se zato seveda ne moremo udeležiti prav vsake priredite oz. srečanja, vožnje v našem ogromnem polnem številu... B) :lol: Lep pozdrav do sobote!!!!
greenninja Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 "Poglej poglej! Se nas bo res nekaj zbralo... Lepo, seveda pridem tudi jaz..." :rolleyes: Z prikolico in kravato, plačat kavico, da se odkupiš za prejšnjič? :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se