Windsurf Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Verjetnost, da bom prišel, je sicer minimalna, ampak za pijačo pa se vseeno v vrsto postavim! Vsem Korošicam in Korošcem (pa Štajerkam in Štajercem) LP iz Helsinkov Marko
Alka Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 Jutr zadeva odpade, ker bo baje slabo vreme. Prestavljeno na 8.5.04. Klubsko pa se bomo vseeno zbrali. Če ne kaj druga, bomo pa lahko vsaj na pijačo šli. Za unih 6 + 6 še vedno velja glede pijače.
Kreativc Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 A se bo zgodla kaka skupinska voznja al ne? Ta vikend bo tk spet drekavo vreme, drug tedn bi pa lahko.. Nekdo nj neki predlaga; Golica nj bo vmes... Ajdi
Alka Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Marijan - Kako kaj kaže s tvojo nogo? Bo počasi, al te še draga vozi naokoli. .) Vsem - Če boste slučajno videli v soboto lepo vreme in se boste peljali po dravski dolini, pa ste vabljeni, da se mimogrede oglasite v Radljah (objavljeno v moto dogodkih).
Alka Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Jutr vreme menda bo! Bojda bo tud lakota, zato bi lahko šli pogledat, če v Slovenski Bistrici še vedno delajo take dobre Sabina burgerje?! Odhod izpred Zanzibarja (Radlje) ob 16.00. Postanek v Mb - Mlada lipa, kjer poberemo še kakega mariborskega krožkarja in pol šus na burger. Nazaj grede bi se pa še v Mladi lipi ustavli na pijači, da vidimo še tiste krožkarje, ki ne bodo meli časa zravn na burger it. A je kdo ZA???
banini Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 (popravljeno) :kva2: Korošcev ni. :kva2: :P Korošci smo!!! .) Popravljeno Maj 12, 2004. Popravil banini
Alka Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Banini - še ni blo kaj čutit, da bi ti bil. Še vedno čakamo, kdaj boš za rundo dal. (Si pač zadnji prijavljeni Korošc! :P ) Mariiiiiijan - JAVI SE!!!! Vale - Kdaj pa kaj ti pribluziš na naš konc?! Bi bil že čas, da naredimo spet eno turco na Golico! Kreativc - Tebe sem pa tak včeraj vidla. .)
Vale Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Banini - še ni blo kaj čutit, da bi ti bil. Še vedno čakamo, kdaj boš za rundo dal. (Si pač zadnji prijavljeni Korošc! :P ) Mariiiiiijan - JAVI SE!!!! Vale - Kdaj pa kaj ti pribluziš na naš konc?! Bi bil že čas, da naredimo spet eno turco na Golico! Kreativc - Tebe sem pa tak včeraj vidla. .) Po 12.06. enkrat ... do takrat pa žal mene ni na Koroškem
banini Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) :o ;a za rundo bo treba dat O:-) ...ja to itak .) (če je sam to) :P Dve priloznosti sta ze bili ponujeni: :P -torek 11.05.04 od 11.45 do 12.45 pri Širniku v Radljah ....pekjal sem se z Raven do Dravograda,pa na Vič , nato čez GOLICO :OK: ...na vrhu pri biker baru sem srečal (spoznal) Lekša,od tam pa sva se skupaj odpeljala do Radelj kjer sva kofetala B) ...nato pa nazaj proti Ravnam -sreda 12.05.04 ista lokacija,enak čas samo , da ni bilo nobenga za kofetat :angry: ...Enaka tura s tem , da sem relacijo Lavamund-Biker bar ponovil O:-) štirikrat :yea1:...a ja :beer1: pa :smoke: pa je bilo izvedeno v solo varijanti :( na Ravnah v garazi..pol pa hitr na šiht :BUA: Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil banini
Kreativc Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 ..Kreativc - Tebe sem pa tak včeraj vidla. .) Pa me mas ze kr povn kufer, al! Dans grem jaz na voznjo, pa jutri tud.. Pa v Graz bi mogo it, itd itd.. A gre kdo v Grazzzzzzz!??? Na golico bom pa kr zdj na hitrco skoco. Ajdi!
aja Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 Jaz sem bila pa v soboto na Ivarčkem :)... sama samcata sem spila kavo :P ... srečala nekoga na Z750, a ne poznam. A te naše sobote še obstajajo, ali sem jaz že čist za luno z novicami?? :?
Vale Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 Jaz sem bila pa v soboto na Ivarčkem :)... sama samcata sem spila kavo :P ... srečala nekoga na Z750, a ne poznam. A te naše sobote še obstajajo, ali sem jaz že čist za luno z novicami?? :? Ma ti si itaq za na luno, z novicami ali brez :004 čenenebibilamojaprjatlca :wub: Marjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan a že zibateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hmm: :? :hmm:
marijan Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 dobro jutro radni narod motosveta, končno sem prišel do enega čarunalnika s povezavo. ne ziiiibamo še sploh, je pa panika ( ma še dva mesca) sobote bi mogle še ostat po mojmo ane?
Vale Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 pridem :lol1: :yea2: :yea2: Marijan kk fajn te je spet brat ... :004 ta je za Dino
marijan Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 ma ljubezen je obojestranska :P dini sm ga pa prpopal na liček, hi hi :D
marijan Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 daj napiši po slovensko, malo več informacij torej :D sem bolj zmedena oseba s potrdilom :D
Kreativc Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 Tule si preberte pa povejte kdo gre! :fight2:
Mali bik Objavljeno Junij 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 Sicer nimam mopeda, pa vendar pridem pogledat... Bi lahko končno skupaj stopli in se enkrat vsi dobli na domačem terenu - za korošce se menda spodobi!!! B) Torej dragi korošci in korošice - predlagajte datum in uro, ko bomo šli skupaj na pir na Poljani! Pa lep koroški pozdrav!
Kreativc Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 V cetrtek ne, petek? Ehh! V soboto enkrat po 1500 uri?
marijan Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 a to je podsekcija apačijev ali je to kar preimenovanje, saj je bil fujs pr apačijih :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se