Skoči na vsebino

Spreminjanje povezav


Priporočene objave

Zelo je tečn, ker se linki v postih spreminjajo (z izgovorom, da gre za oglaševanje). :BUA: Bote vztrajal pri tem, al bote to kej spremil v prid forumerašov?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelo je tečn, ker se linki v postih spreminjajo (z izgovorom, da gre za oglaševanje). :BUA: Bote vztrajal pri tem, al bote to kej spremil v prid forumerašov?

Da, pri tem bomo vztrajali, prikritega oglaševanja na tem forumu ne bo. Tisti, ki se gredo komercialne stvari, se morajo zavedati, da jim mora ostati toliko, da nekaj denarja namenijo tudi za reklamo. Drugače je težko prodajat. In denar za oglaševanje bodo razporedili v tiste načine oglaševanja, za katerega menijo, da je za njih koristen. Nihče ne govori, da bi kdo MORAL oglaševati pri nas. Je pa prav, da tisti, ki se jim to zdi vredno, plačajo ustrezno ceno, tisti, ki pa se jim naš medij ne zdi vreden oglaševanja, ga pa tudi ne bodo imeli.

PS: Tam nekje leta 91 smo tudi uradno prešli v tržno gospodarstvo. Imam pa dostikrat občutek, da se tega nekateri nočejo zavedati.

PSS: Če imaš še kakšno podobno pripombo, pokliči ali se oglasi na sedežu Motosveta. Ti z veseljem razložimo kaj in zakaj da ter kaj in zakaj ne.

PSSS: Da bi pa plačeval za članstvo v forumu, in da bi potem lepil komercialne oglase v objave, se pa tudi nihče ne strinja. In prav je tako. Motosvet.com bo registriranim članom vedno brezplačno nudil vse vsebine, ki jih ustvarja. In teh ni tako malo. Mesečno pri nas brezplačno prebereš vsebin za cca 2-3 povprečne slovenske revije, brezplačni so mali oglasi, s prostorom v albumih ne omejujemo nikogar, na voljo smo za support forumašem, brezplačna je naročnina na novice, katalog vozil s preko 1200 motocikli in skuterji je dosegljiv 365/24/7. In še nove storitve prihajajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!