BIZKIT Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 pozdravljeni! imam težavo z gilero dna in sicer ko pritisnem poven plin začne motor dušiti in včasih tudi crkne... filter ter bat in ostalo mam vse original na motorju. to mi dela če imam filter nameščen na motorju al pa ne.... če mi bi lahko kdo pomagal bi mu bil zelo hvaležen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka0 Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 probej mal filtr spucat u bencin ga namoč pa je čene je pa tud možnu da ni filtr dobr dan na regrazar in dobi notr preveč zraka poglej mal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 pozdravljeni! imam težavo z gilero dna in sicer ko pritisnem poven plin začne motor dušiti in včasih tudi crkne... filter ter bat in ostalo mam vse original na motorju. to mi dela če imam filter nameščen na motorju al pa ne.... če mi bi lahko kdo pomagal bi mu bil zelo hvaležen... Hvala da si prebral pravila foruma in nisi kot kakšen zabit idiot takoj naredil po svoje :) Tema o gileri dna v skuterskem delu foruma že obstaja, to da ti povsem originalen moped crkuje pa najbrž spada med predelave :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Pa da ti še malo pomagam... Težava tiči v fergazerju. Vzemi si čas in pravilno naštimaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Marec 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Brodar te bom drugič uprašal za dovoljenje in nasvet pa boš ti namest mene tu uredil!!!!!!!!! :topic: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 pozdravljeni! imam težavo z gilero dna in sicer ko pritisnem poven plin začne motor dušiti in včasih tudi crkne... filter ter bat in ostalo mam vse original na motorju. to mi dela če imam filter nameščen na motorju al pa ne.... če mi bi lahko kdo pomagal bi mu bil zelo hvaležen... Najprej preglej dovod goriva,lahko je zamašen filter za gorivo (če ga ima)sicer je lahko mrežica na sami pipici od goriva v benzinskem tanku.Lahko bi bil tudi auspuh zapacan. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 (popravljeno) tema ze obstaja tja se prestaute! :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :BUA: :BUA: Popravljeno Marec 5, 2007. Popravil Cilindr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se