Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ma zaradi mene naj gre magari papeš zraven...Mene ne moti noben... :winkiss:

Sam men se zdi,da res ne bo nič iz tega kot je ena mal nazaj napisala :nono:

Ben se bom pustila presenetiti,lahko pa da bomo se zbrale in štartale.Bili živi pa videli :eek:

Odpiram stavnico ... :lol:

Objavljeno

Ti mene maj ne boš jebau-to boj sigurn :yea1:

Kaj si ti in kolk si zmožen pa me sploh ne zanima :yea1:

Moje kolegice verjem znajo same za sebe poskrbet,tko da kr v lo za drugimi :lol1:

Čuj, samo ti nea veš, ka bi ti vse hilton delo... :evilgrin: On je znani Mother I'd like to fuck hunter... :naughty:

Objavljeno

lahko organiziram kaki gang bang. ti drzis mi te pa lepo jebemo nebi to blo kul. aja samo kako kolegico pripelji tak tvojih let, ker mi smo milf hanterji

Daj, no, na neki standard svoj morš vseeno pazit, no ...

Objavljeno

Pol naj me pa še kdo kurca, če rečem, da babe niso za drugam, ko za šporhet...  :grim

To jim jaz vsako nedeljo govorim na fuzbal tekmi: "P...a a mate vse zlikano, pa speglano??" Samo ne, one bi jebale mater sudiji, pa igralce ščuvajo naj jih zgrabijo za jajca, pa žvižgajo, pa pire na igrišče mečejo. P...čko materno, pa kam gre toti svet???  :rolleyes:

itak, pussy power display, pa to ... une, k jih je kaj u hlačah, se zmenijo in grejo, in iz tega ne uprizarjajo javnih ceremonij ... ene pa to nucate, očitno ... :whistle:

naredite si še PR akcijo in moto naj bo :  "naš največji dosežek u lajfu je, da smo svojo rit na prednji del sedeža motorja spravle" :-)

:lol1:

IIIIII kaka svija si ti.... :worship::worship::worship::worship:

Objavljeno (popravljeno)

Pol naj me pa še kdo kurca, če rečem, da babe niso za drugam, ko za šporhet... :grim

ene pač živijo v iluziji, da majo dost dolgo ketno, da se lahko malo 'okoli pelajo' ...

To je hudič s totimi laptopi, ko jih lahko človek tudi v kuhno nese ... :lol1: pol pa po forumih budalijo :lol:

Popravljeno . Popravil mashina
Objavljeno

Odpiram stavnico ...  :lol:

Stavim da neojo šle, mogoče bo pa kera kaki štrajf šus med noge dobla, oja :naughty:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Ženske bajkerice... Hmmmm zar i toga ima? :whistle:

Ja, pa Rdeča kapica vozi Ducatija ... :evilgrin:

Objavljeno

Ko pridejo iz kuhne v dnevno sobo jim je treba ketno za dva glida skrajšat pa je.

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Pol naj me pa še kdo kurca, če rečem, da babe niso za drugam, ko za šporhet... :grim

Men pa tega nisi reku :whistle:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

jaz sem Za...loh nasledno soboto ...

Če bo lepo vreme se pripeljte na Grobnik.Mi gremo iz Nm po osmi uri in smo v Kočevju ob ca 9.00 sicer pa se vidimo na Grobniku!

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Men pa tega nisi reku :whistle:

Tebi tega ne smem rečt, da slučajno ne pride do mednarodnega incidenta... :P:004

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Ko pridejo iz kuhne v dnevno sobo jim je treba ketno za dva glida skrajšat pa je.

Ne ga no srat, kak pa mi naj pir pred tv prinese? Al misliš, da si bom sam po njega hodu??? :krneki:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Tebi tega ne smem rečt, da slučajno ne pride do mednarodnega incidenta... :P:004

Se mi je zdelo ja,kr pazi se me.. :naughty:

Objavljeno

Ne ga no srat, kak pa mi naj pir pred tv prinese? Al misliš, da si bom sam po njega hodu??? ph34r.gif

worship.gifworship.gifworship.gifworship.gifworship.gifworship.gifworship.gifworship.gifworship.gif

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

Se mi je zdelo ja,kr pazi se me.. :naughty:

Nič se ne boj, vedno pazim... :P

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Nič se ne boj, vedno pazim... :P

Nkol resnega fanta iz tebe :grim

Objavljeno

Saj zato me maš pa tak rada... :D:004

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

to si tud men rekla :unsure:

Saj zato me maš pa tak rada... :D:004

mene ma bolj :P

Objavljeno

@vapo itak da,:D

@maus kdaj sm pa teb to rekla??? :hmm:

Objavljeno

@maus kdaj sm pa teb to rekla??? :hmm:

hehe... tak odgovor sem pričakoval, ker sem resen, odgovoren, dozorel in skor odrastel fant, ane ane :P

Objavljeno

hehe... tak odgovor sem pričakoval, ker sem resen, odgovoren, dozorel in skor odrastel fant, ane ane :P

HA-HA-HA edina trditev ki je resnična je zadnja :kva2::lol1::kva2::lol1:

Objavljeno

noge vluft milfarce whistle.gif

kot da z motorjem čez lužo zapelje... noge v luft :lol1:

Objavljeno

Stavim da neojo šle, mogoče bo pa kera kaki štrajf šus med noge dobla, oja :naughty:

Sporočam veselo novice,smo šle!

Samo 3,ampak je bilo lepo.

Bile pa smo v soboto-brda....

Če smo al nismo dobile štrajf med noge,pa si sam razlagaj,me vemo pa za sebe :whistle::yea1:

Objavljeno

Torej ti ga zopet nisi dobla? :grrr Ja, sorči, ne..... B)

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!