Jure Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Jaz pa trenutno ne doživljam še nobene hude krize, pa imam odjavljeno že 2 meseca. Ampak do spomladi je še dolga, bo tudi za mano še prišlo kej do takrat.. :D
Brdaus Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Evo... krizo smo odgnal s cca 100 prevoženimi kilometri... sej zebe samo prvih 5, poj se pa človek navadi... tko da: "Zajahaj svojo Hondo, prehiti Kawasaki........." :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Vam povem.... je prou pasal :grim
Python Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Krize še ni, mislim pa da me čaka leto ali (boh ne daj),celo dve, abstinence :cry: Me kar zmrazi ko pomislim na to :xx:
Zdrawc Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 vmes je treba kak pir spit, pol je pa lažje.... :grim
Miha Z. Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Evo... krizo smo odgnal s cca 100 prevoženimi kilometri... sej zebe samo prvih 5, poj se pa človek navadi... tko da: "Zajahaj svojo Hondo, prehiti Kawasaki........." :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Vam povem.... je prou pasal :grim :OK: :OK: par dni nazaj sm ga mal vžgal segrel (na dvorišču) dons prokleto lepo vreme :angry: sam d me rajca :angry: :angry: jest pa doma :cry:
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Pazite v kakšnih odnosih ste s taščo, če imate moped na zimovanju v njeni garaži, da slučajno ne doživite takega presenečanja, kot sem ga jaz danes ... :blink: :eek: :hmm: :wacko: :huh: :oops:
zverac Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Pazite v kakšnih odnosih ste s taščo, če imate moped na zimovanju v njeni garaži, da slučajno ne doživite takega presenečanja, kot sem ga jaz danes ... :blink: :eek: :hmm: :wacko: :huh: :oops: Kaj ni lepo od tašče :devil: , da skrbi za tvojo žvauco, da puzim nau stradala :OK: :grim :yea1:
Draksler Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Kdor ima krizo je sam kriv - zakaj se pa ne vozi! Moja slika z včerajšnje vožnje (caa 100km)! Prijetno sveža fura, ST je zakon, RR ovci pa itaq samo jamrajo :krneki: :kva2: :kva2: :kva2: Letošnja zima ni nobena zima, zato je moj mops registriran in v uporabi!
NejcZ Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Pazite v kakšnih odnosih ste s taščo, če imate moped na zimovanju v njeni garaži, da slučajno ne doživite takega presenečanja, kot sem ga jaz danes ... :blink: :eek: :hmm: :wacko: :huh: :oops: Hmm, js sm sam jopo vidu na mopedu sm bil čist razpizden :S
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Kdor ima krizo je sam kriv - zakaj se pa ne vozi! Moja slika z včerajšnje vožnje (caa 100km)! Prijetno sveža fura, ST je zakon, RR ovci pa itaq samo jamrajo :krneki: :kva2: :kva2: :kva2: Letošnja zima ni nobena zima, zato je moj mops registriran in v uporabi! Tudi jaz sem se vozil pozimi petindvajset let nazaj ... :headbang: :headbang: :headbang:
Čamac Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Jaz pa več nisem zdržal. Sem jo dans odkril, akumolator dal noter, jo dal iz stojala, fajn segrel pa na cesto. Pa sn se tu blizu doma malo vozo (dlje nisn upal ker ni registriran pa gume so zanič (januara pridejo nove)). Res je da sem skoraj zmrzno ampak je blo vredno :OK:
Stric Burek Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 140km Zaaakooon :OK: Pa tudi če ni ST in je RR oz. sam en R :D
gizmOkak Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) Pazite v kakšnih odnosih ste s taščo, če imate moped na zimovanju v njeni garaži, da slučajno ne doživite takega presenečanja, kot sem ga jaz danes ... :blink: :eek: :hmm: :wacko: :huh: :oops: ene zelnate glave nima več cele, če bi blo to v mojem primeru. Pa gajbo in vse bi ji na pojslo na vzglavnik dal :blink: :grim z abstinenco pa res ni krize to "zimo" :grrr Popravljeno December 25, 2006. Popravil gizmOkak
NejcZ Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Danes bom zopet nabijal kilometrino. Kaj pa naj, dolgčas doma :S
jalovec Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 KRIZA tahuda sploh k vidm da se vozte !!! :headbang:
NejcZ Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Js sm naredil danes spet krneki kilometrov :) :OK: Zle mal počivam, pol pa razmišlam če bi čez kake pol urce šol še en krog :OK:
Sanda7 Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 ampak smo jo potešili,verjetno je bila zadnja fura letos :grim
Tratnjak Damijan Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Danes sem se zapelju mal okol hiše. Pa je blo premraz, da bi se zapelju mal dlje. Ampak vseeno dober občutek. Komi čakam, da pride spet kak toplejši dan.
2384nsdf83 Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Jutri si grem britvice kupit pa štrik, da se pol odločim, kaj uporabim v primeru krize... tak me zvija, da že v čeladi spim, v škornjih si nohte strižem, v kombinezonu balet plešem po balkonu... če bo vse po sreči, grem v soboto na šmarno goro v polni opremi, da bo bol pravi filing :P :naughty: :kva2:
snoopy Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Je kriza ja...od oktobra naprej...pol pa še kakšnega pogumnega vidim pr-°C...za zjokat se...vam pravim :cry:
NejcZ Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 V četrtek nej bi blo najtoplej :D :OK: Drugače pa danes okoli 50 kilometorv vožnje po pameti. Zeblo samo v roke :OK: V četrtek še vsaj enkrat tolk!
stuhec Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 ce ne bo bolj toplo, al ce ne bo nastopil sneg, ne bo nic iz moje voznje :(
NejcZ Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Danes grem v Celje, se pravi 2x 40 kilometrov, pa še mal gor pa dol, tk da cilam na stotko danes :D
Lobo Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Vedno bolj me grabi popizditis in mislim, da ga lahko pozdravi le vožnja z mopedom.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se