Ervin93 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 ImenitnaPriložnost, Hudoba, bajkr88 in 9 others 1 11
Spade Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 (popravljeno) Parking? nimam komentarja...res ne že tko ni parkingov za motorje v LJ pol pa še to...sankcij pa ni...če mi bo slučajno kdo kdaj zatežil da ne smem parkirat na pločniku bo čelado dobu v glavo Popravljeno April 9, 2011. Popravil Spade
TomazK Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 Parking? nimam komentarja...res ne že tko ni parkingov za motorje v LJ pol pa še to...sankcij pa ni...če mi bo slučajno kdo kdaj zatežil da ne smem parkirat na pločniku bo čelado dobu v glavo Predlagam da motoristi parkiramo okoli njega in ne bo mogel ven. lp T
trebor Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 Predlagam da motoristi parkiramo okoli njega in ne bo mogel ven. lp T In biti potem v bližini, da ne bo kaj šaril po motorjih . Čeprav je bolje, da pokličeš ustrezno službo, da uredi problem in ne jemlješ zadeve v svoje roke :grrr . LP Robert Fritz, Urbii, malakai in 1 other 4
sesir Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Je izvajanje terorja s strani policije dovoljeno?Kam smo prišli?Imajo v današnjih časih res policisti popolna pooblastila in lahko počnejo kar se jim zdi ok?Živimo odkar je bil JJ na oblasti v popolnoma policiski državi?Imamo policiske ure in moramo biti ves čas v hišah in kao gospodom v modrem na razpolago??So policisti več kot organi kamor dajo prijavo?Lahko po ugotovitvah situacije kar na lastno pobudo hodijo na dom in te iščejo,čeprav zato ni najmanjšega vzroka? Bo res potrebno it na sodišče za človekove pravice in vse skupi dati na TV in časopis?Ali se bo enostavno potrebno preselit v drugo državo,kjer še imajo policiste in ne neke gostince z šnel kurzi??????????? Še malo pa me bo sram,da sem slovenec! Ervin93, NejcN, halls in 4 others 6 1
Frips Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 a si spet kaj ušpiču? povab jih na kofe v Aqua,če te že tko pogrešajo PS.: Pa orng jih upal :lol:
sesir Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 a si spet kaj ušpiču? povab jih na kofe v Aqua,če te že tko pogrešajo PS.: Pa orng jih upal :lol: ma omejena serija so...To je še od zadnjič ko si je un namislil,da sem ga udaril...in čeprav je un klical na policijo in povedal,da si je vse zmislil oziroma zmotil(napihal 1,5 ko je to rekel)In ker me gospoda ni najdla,ker sem bil v službi so dali prijavo na občino,da me očitno ni na tem naslovu...potem pa cel kup problemov plus 3 priče na upravno enoto in zdaj primer zaključen..Teror pa se očitno nadaljuje saj so me danes zopet iskali doma in gnjavili sorodnike kje sem in zakaj me ni...Prejšnjič dvignili celo glas zakaj mojih staršev ni bilo doma,ko so bili oni tam in NAS iskali...Verjetno ker nekateri hodimo v službo in ne uživamo in nimamo kaj delat kot nekateri...oziroma smo predvidevam vsi mi do zdaj mislili,da se lahko prosto gibljemo Zato me resno zanima kakšna pooblastila imajo,ker to meni izgleda kot izvajanje terorja nad družino-pa vam!?Lahko pa se v kratkem pričakuje tožba,če se bo le to nadaljevalo,ker to je pa res višek! anja37, Alla, trebor in 1 other 2 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Zato me resno zanima kakšna pooblastila imajo,ker to meni izgleda kot izvajanje terorja nad družino-pa vam!?Lahko pa se v kratkem pričakuje tožba,če se bo le to nadaljevalo,ker to je pa res višek! Ja bogi-bogi si ... prav solza se mi je utrnila, ko si tako touching zgodbico napisal ... a un se je pa premislil? domina, BenX, LRR in 15 others 4 14
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 noben pa ne naredi statistike na prevožene kilometre ... leta 2008 sem rabil do službe - cca 5 km - tudi več kot pol ure.... sedaj rabim 8-11 minut ... na cesti je veliko manj folka in posledično se naredi v enem letu manj kilometrov ... tudi zaradi recesije in višjih cen pogonskih goriv se ljudje manj vozijo ... e to pa potem ni več zanemarljivo , če se na prevožen (ali 10.000) kilometer zgodi pa več nesreč...in je seveda tudi več mrtvih na isto enoto ... te statistike so kar nekaj ker ne upoštevajo vseh pogojev ... tudi jaz zaslužim isto kot dve leti nazaj ...pa lahko natankam 30% manj goriva....ccc Morda kje obstajajo številke za prodan bencin/dizel od Petrola in OMV? Iz tega bi se lahko dokaj realno sklepalo ... aja, pa plin seveda anja37, LRR, vuk76 in 5 others 3 5
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Parking? nimam komentarja...res ne že tko ni parkingov za motorje v LJ pol pa še to...sankcij pa ni...če mi bo slučajno kdo kdaj zatežil da ne smem parkirat na pločniku bo čelado dobu v glavo Pokličeš mestno redarstvo in poveš ,da bi rad parkiral motor, a ga ne moreš, ker je na moto-parkingu parkiran avto ... pridejo, naložijo, odpeljejo (preverjeno). stankolovski, BenX, thumper in 11 others 9 5
thumper Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 (popravljeno) Morda kje obstajajo številke za prodan bencin/dizel od Petrola in OMV? Iz tega bi se lahko dokaj realno sklepalo ... aja, pa plin seveda začuda ja .. tukaj http://www.mg.gov.si...a/EBRS_2010.pdf stran 18 ... iz leta 2008 v leto 2009 indeks porabe v prometu 91,6 ... napovedan indeks za 2010 90,0 ... ( pa ne rečt : "a ti temu verjameš " ) Popravljeno April 18, 2011. Popravil thumper anja37 in sesir 1 1
hermes82 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 začuda ja .. tukaj http://www.mg.gov.si...a/EBRS_2010.pdf stran 18 ... iz leta 2008 v leto 2009 indeks porabe v prometu 91,6 ... napovedan indeks za 2010 90,0 ... ( pa ne rečt : "a ti temu verjameš " ) Na SURS-ovi strani so najbolj up-to-date podatki: http://pxweb.stat.si/pxweb/Dialog/varval.asp?ma=1818001S&ti=&path=../Database/Okolje/18_energetika/04_18180_goriva/&lang=2 Za samo porabo jih sicer ni, vendar so na voljo zaloge, uvoz, izvoz, tako da se da vse izračunat. Le copy/past podatke v excele pa je..
sesir Objavljeno April 25, 2011 Opozori Objavljeno April 25, 2011 (popravljeno) policisti zaplenili ˝hud˝ motocikel Se vidi,ko vic na koncu nekaterih motorevij Mogoče kdo ve kdo je kriv,če se nekomu zaletiš v rit a le ta stoji na cesti brez smerokaza?Načeloma si res ti kriv,ker si se zaletel v rit...vendar potem ne vem zakaj je sploh potrebno uporabljati smerokaze? Popravljeno April 25, 2011. Popravil sesir anja37 1
hilton Objavljeno April 25, 2011 Opozori Objavljeno April 25, 2011 policisti zaplenili ˝hud˝ motocikel in zopet dokaz več, da ni bil sposoben za nič druga kakor za policaja.. se globoko opravičujem ampak...... tomos ki ni vreden več kot 100€ pomojem bo najmanj 1 zvezdico več dobil prej pa je v merkatorju hrenovke prodajal al pa kruh pekel ... amen :worship: Alla, thumper, nxyz in 6 others 5 4
Andro82 Objavljeno April 25, 2011 Opozori Objavljeno April 25, 2011 policisti zaplenili ˝hud˝ motocikel Mogoče veste celo zgodbo zakaj je biu motor odpeljan.... Bremzer, nxyz in anja37 2 1
k0ci Objavljeno April 25, 2011 Opozori Objavljeno April 25, 2011 zaradi suma predelave vozila in preseganja največje (tole zmaga: konstrukcijsko---> ) dovoljene končne hitrosti....oz. po domače: verjetno je imel gor MF power izpuh, ali powerca kot se ji reče, pa so ga pohopsali avtovleka pa zato, ker danes ne obratujejo tehnični pregledi, drugače bi imel policijsko spremstvo do tam ...takole racijo na predelane mopede so imeli že kak mesec nazaj pred šolskim centrom, kjer so zaplenili 3 skuterje in jim odredili izredni tehnični pregled
nxyz Objavljeno April 25, 2011 Opozori Objavljeno April 25, 2011 policisti zaplenili ˝hud˝ motocikel Očitno, če je moped ni treba spoštovati predpisov in je treba takšnemu hitro v bran....Nikomur kar tako ne zasežejo vozila. bajkr88, Andro82, sesir in 4 others 4 3
hilton Objavljeno April 25, 2011 Opozori Objavljeno April 25, 2011 drugače pa lažje je rivat tomosa kakor pa 200 kg motor.. citat enega mojega kolega urkoman, sesir, thumper in 7 others 6 4
ViceP Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 Se vidi,ko vic na koncu nekaterih motorevij Mogoče kdo ve kdo je kriv,če se nekomu zaletiš v rit a le ta stoji na cesti brez smerokaza?Načeloma si res ti kriv,ker si se zaletel v rit...vendar potem ne vem zakaj je sploh potrebno uporabljati smerokaze? Meni je policaj razložil, da čim si ti pripeljal od zadaj, očitno nisi držal dovolj velike varnostne razdalje. Čeprav, ko sem ga potem vprašal, če torej trdi, da se prav nobena situacija ne kvalificira pod "težko ali nemogoče predvidljivo" je zaprhal in ponudil, da bo odstopil od preiskave, če ne nameravam nikogar civilno tožiti. sesir 1
Fritz Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 Če bi tega avtomatika peljal rom/cigan bi bili komentarji verjetno precej drugačni anede Osebno menim, da je teh pregledov skladnosti, vseh na motor vgrajenih naprav, premalo. Sem v Italiji videl kako policisti/karabinjerji (tudi sami motoristi in dobri poznavalci zadev) pred moto-zborom preglejujejo vse motorje in striktno kaznujejo vse kršitelje, kar se mi zdi popolnoma prav. Pa gre za državo, ki ima moto kulturo in število dvokolesnikov na št. prebivalcev precej višjo od nas. Arriba, carmagedon, bajkr88 in 6 others 1 8
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 Hrvaški sodnik prisodil 30 dni pripora za 26-letnega Slovenca, ki je skušal podkupiti policista ob storjenem prometnem prekršku... http://www.delo.si/novice/kronika/slovenec-posku-al-podkupiti-hrva-kega-policista.html Citiram DELO: Reka - Sodišče na Reki je danes določilo mesec dni pripora za 26-letnega slovenskega državljana, ki je v ponedeljek na mostu proti Krku poskusil podkupiti hrvaškega policista s 75 evri in 140 kunami(19 evrov), piše STA. Obstaja tudi možnost, da moški plača 25.000 kun (3392 evrov) varščine namesto pripora. Hrvaški urad za boj proti korupciji in organiziranemu kriminalu (Uskok) je od preiskovalnega sodnika zahteval pripor za 26-letnika zaradi upravičenega suma, da je storil kaznivo dejanje podkupovanja. Preiskovalni pripor so zahtevali zaradi begosumnosti, so pojasnili na sodišču. Slovenskega državljana sumijo, da je v ponedeljek v večernih urah na mostu proti otoku Krku pri prometnem nadzoru policistu ponudil denar, da ne bi bil kaznovan za prometni prekršek. Izek, Fritz, grepavl in 6 others 1 8
kewo Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Pozdravljeni! Mi imamo v Tržiču bencinsko zraven policijske postaje in mi je dons pomočnik komandirja prletu notr v petrol ko sm plačeval in zahteval dokumente! A to on sploh lahko naredi, na tak način? Svašta res, tolk da me zanima če se lahko kej pritožim! Dobu sm pa kao kazen zaradi nehomologiranega nosilca tablice in tehninčno neizpravnega vozila (ker mi je glih učer žarnca crknla u žmigovcu)!!! Kazen mi je pisu na navadn blokc (WTF?), podpisu pa tut nism nč. Hvala za odgovore! LP Kevin anja37, krava, MihaJ in 3 others 4 2
hilton Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Pozdravljeni! Mi imamo v Tržiču bencinsko zraven policijske postaje in mi je dons pomočnik komandirja prletu notr v petrol ko sm plačeval in zahteval dokumente! A to on sploh lahko naredi, na tak način? Svašta res, tolk da me zanima če se lahko kej pritožim! Dobu sm pa kao kazen zaradi nehomologiranega nosilca tablice in tehninčno neizpravnega vozila (ker mi je glih učer žarnca crknla u žmigovcu)!!! Kazen mi je pisu na navadn blokc (WTF?), podpisu pa tut nism nč. Hvala za odgovore! LP Kevin hahahahahahahah..... in ti si mu dal dokumente ali kako? hvala lepa in nasvidenje gospod.... sem pes tukaj.... ker sem bolj nerodne sorte pa oblecen v opremo, da bi padel da se mi kaj ne naredi :grim Sky 1
k0ci Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 hahahahahahahah..... in ti si mu dal dokumente ali kako? hvala lepa in nasvidenje gospod.... sem pes tukaj.... ker sem bolj nerodne sorte pa oblecen v opremo, da bi padel da se mi kaj ne naredi :grim to ni nič nenavadnega....sam občasno med vikendi pomagam delati na pumpi tu v NM, sem kak mesec in pol nazaj videl, kako je možakar prišel napojit svojega Z1000, in medtem ko je tankal (držal ročko za bencin :blink: !!!) je vštric parkiral leteči in zahteval dokumente, tako da je revež moral spustit ročko, vzet dokumente iz žepa in mu jih dati, potem je pa naprej tankal...to kar si zadnje čase dovolijo policaji človek kar težko verjame če ne vidi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se