Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 25 minutami, Kmet2 pravi: Evo in spet te tvoje fore , dobro ti veš kaj sem mislil . So naredili pa originalne kovčke z nosilci vred široke 108cm ....zdaj razumeš ali treba risat . Eh pusti ne da se mi to trolat ajd ! Zame čisti debilizem in nečloveški zakoni . Odkartaš 25 jurjev za motor ,da ti potem plave debilčine pišejo kazni ker ni motor kupljen v originalu po državnih normativih a vsi smo v EU --------------------------kdo je tu nor Tvoja glupa fora je zapisana s tem, da trdiš, kako KTM proizvaja motorje široke 108 cm. Kaj si mislil, veš samo ti. Kaj si napisal, smo pa prebrali vsi. Vprašaj sebe. Ker te nihče ne sili nečesa kupiti in uporabljati. Kot te nihče ne sili preizkušati končno hitrost vozila. MiNa 1
DAMI34 Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 Pravkar, dkee46 pravi: se pravi, lahko dam na avto tudi 275/35 R19 gume? čeprav so vpisane le 225/35 R19? tako nam po sklepanju svetuje @Borutt? ne, on pojasnjuje da niti 225/35 R19 ne velja, če se policaj zapiči.
MiNa Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 Še eno vprašanje od mene. Cele litanije na tisti sliki "prometne" so v nemškem jeziku (ali se motim?) Zadnji odstavek pa je zapisan v angleščini Width with side box 108cm - Breite mit Seitenkasten 108cm Zna kdo razložit zakaj? DAMI34, thumper in sesir 3
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: bom tudi jaz lepo zapisal: verjetno se da tudi vljudno pojasniti, kje se nekdo moti. Sploh če le ta izjavi, da v kolikor piše v prometnem bo že veljalo. Tudi AU prometno dovoljenje (že sama beseda pove dovoljenje vozilu za udeležbo v prometu) je bilo izdano s strani državnih organov, seveda na podlagi homologacij, ki jih je opravil proizvajalec Tudi zakonodaja ni taka raketna znanost, da bi rabil biti najmanj jedrski fizik in bi jo razumel. Razen če misliš, da je razlaga le te namenjena samo posvečenim. Ne mešaj AU prometnega s homologacijo. Jaz in @gasperX sva se pogovarjala o prometnem, vsaj tako je on zapisal, evo še 1x slike In sem že zapisal, prometno kdo izda? Ti res ni jasno, da so v homologaciji podatki, kateri so, recimo, najvišja hitrost, nosilnost, ..., katerih ni dovoljeno preseči, če je z zakonom tako določeno? Pozanimaj se za predpis v Avstriji. Ker našega si že videl. Ne mešaj predpis in podatek o motorju. Si se že pozanimal, koliko je dovoljena širina v Avstriji?
DAMI34 Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 Pravkar, MiNa pravi: Še eno vprašanje od mene. Cele litanije na tisti sliki "prometne" so v nemškem jeziku (ali se motim?) Zadnji odstavek pa je zapisan v angleščini Width with side box 108cm - Breite mit Seitenkasten 108cm Zna kdo razložit zakaj? jaz si ne upam
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: tako kot ti s prometne skačeš na homologacijo, lahko tudi jaz. Nisi odgovoril. Kot vedno.
DAMI34 Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Ti res ni jasno, da so v homologaciji podatki, kateri so, recimo, najvišja hitrost, nosilnost, ..., katerih ni dovoljeno preseči, če je z zakonom tako določeno? Pozanimaj se za predpis v Avstriji. Ker našega si že videl. Ne mešaj predpis in podatek o motorju. Si se že pozanimal, koliko je dovoljena širina v Avstriji? heh Pravkar, Borutt pravi: Nisi odgovoril. Kot vedno. heh x2 pred 3 minutami, Borutt pravi: Tvoja glupa fora je zapisana s tem, da trdiš, kako KTM proizvaja motorje široke 108 cm. Kaj si mislil, veš samo ti. Kaj si napisal, smo pa prebrali vsi. Vprašaj sebe. Ker te nihče ne sili nečesa kupiti in uporabljati. Kot te nihče ne sili preizkušati končno hitrost vozila. bom kr namesto @Kmet2odgovoril: heh Kmet2 1
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 21 minutami, dkee46 pravi: se pravi, nam prodajajo NE ustrezne motorje? kupiš nov motor komplet s kovčki (org.) in si v prekršku? kaaaj? @Borutt pa od kje si ti? a si policaja? si mi zdi ja... mislim, da bi pri nas malo kdo kar mirne duše plačal tisto globo ali kar koli bi pač sledilo za PREŠIROK motor, kateri je ORIGINAL. Jaz bi stestiro ta kovček na tej "modri" osebi!!!! mogoče bi se pa potem toliko zvil, da bi prišel v tisto OK mejo... kaj pa veš. Je za sprobat Pa brez zamere, ampak neke meje pa še vseeno morajo biti. Ali pač? nič ne rečem na tiste kitajske izdelke in nosilce + kovčke, ki so eni red ful široki, ampak original pa...?? Ti se raje pomiri, pa ne piši takšne neumnosti. Ker motor ni preširok. pred 18 minutami, DAMI34 pravi: Jaz smatram, v kolikor je motor kupljen z original kufri, je kot tak tudi homologiran, širina zapisana in ni to tovor, kot bi radi nekateri tolmačili. Vse je bilo že stokrat premleto in zapisano. Kar poišči, kje je vse to.
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: očitno v homologaciji in prometnem marsikaj piše, kar pa itak ne velja To pa kar lepo obrazloži. Da vsi vidimo, kaj neresničnega je tam zapisanega. pred 15 minutami, dkee46 pravi: se pravi, lahko dam na avto tudi 275/35 R19 gume? čeprav so vpisane le 225/35 R19? tako nam po sklepanju svetuje @Borutt? Kje si pa to glupost sedaj pobral? pred 11 minutami, DAMI34 pravi: ne, on pojasnjuje da niti 225/35 R19 ne velja, če se policaj zapiči. Sta vidva v žlahti?
DAMI34 Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 Pravkar, Borutt pravi: To pa kar lepo obrazloži. Da vsi vidimo, kaj neresničnega je tam zapisanega. pa vzemi si minuto, pa povej ali napiši, da kovčki niso tovor. Seveda bo potrebno potem še ugotoviti zakaj so nekateri fašistični italijanski policaji tečni , ampak to je že druga zgodba. Tak od oka vsaj 3 strani bi prihranili, če bi nekdo že v začetku kaj lepega napisal.
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: heh heh x2 bom kr namesto @Kmet2odgovoril: heh Res si stručko. Za meglo mešati.
MiNa Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 4 minutami, Borutt pravi: kaj neresničnega je tam zapisanega. Moč motorja in končna hitrost!!! Saj veš gostilniške debate pa to... moj, moj, moj...
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: pa vzemi si minuto, pa povej ali napiši, da kovčki niso tovor. Seveda bo potrebno potem še ugotoviti zakaj so nekateri fašistični italijanski policaji tečni , ampak to je že druga zgodba. Tak od oka vsaj 3 strani bi prihranili, če bi nekdo že v začetku kaj lepega napisal. Stručko, obrazložitev si dolžan. Pravkar, MiNa pravi: Moč motorja in končna hitrost!!! Saj veš gostilniške debate pa to... moj, moj, moj... Nimam kompleksa MiNa 1
Snečer Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 49 minutami, Borutt pravi: Ti res ni jasno, da so v homologaciji podatki, kateri so, recimo, najvišja hitrost, nosilnost, ..., katerih ni dovoljeno preseči, če je z zakonom tako določeno? Pozanimaj se za predpis v Avstriji. Ker našega si že videl. Ne mešaj predpis in podatek o motorju. Si se že pozanimal, koliko je dovoljena širina v Avstriji? V Avstriji in Nemčiji se pojavljajo podobna vprašanja in kolikor sem razbral iz njihovega predpisa in različnih odgovorov, smatrajo, da je lahko največja širina enoslednega vozila 2.50m.
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 4 minutami, Snecer pravi: V Avstriji in Nemčiji se pojavljajo podobna vprašanja in kolikor sem razbral iz njihovega predpisa in različnih odgovorov, smatrajo, da je lahko največja širina enoslednega vozila 2.50m. Ni fora v tem. Sploh pa je tudi pri nas predpis o širini.
maus Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: očitno v homologaciji in prometnem marsikaj piše, kar pa itak ne velja res je ... glufajo .. men piše najvišja hitrost je 298 km/h .. lažejo, ker gre več .. tko pravjo
Snečer Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 2 minutami, Borutt pravi: Ni fora v tem. Sploh pa je tudi pri nas predpis o širini. Za Nemčijo popravljam: 2m za motorna kolesa, 1m za mopede in kolesa s pomožnim motorjem, pri čemer s prtljago motorji max 2.55m
maus Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 (popravljeno) pred 3 minutami, Snecer pravi: Za Nemčijo popravljam: 2m za motorna kolesa, 1m za mopede in kolesa s pomožnim motorjem, pri čemer s prtljago motorji max 2.55m ja sj .. pol je pa tko, če je preširok : p.s. ta me vedno nasmeje, čeprav mi je človeka žau, ker je prišel frajerjem na jahti pokazat, kaj ima on Popravljeno April 9, 2019. Popravil maus
DAMI34 Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 5 minutami, Borutt pravi: Ni fora v tem. Sploh pa je tudi pri nas predpis o širini. fora je v pristopu. Ti dam en topel nasvet. Predstavljaj si da si vzgojitelj, mi pa otroci v vrtecu (tvoji varovanci) Vse kar pojasniš pojasni na način, da bomo razumeli, brez večvrednostnega kopleksa, podjebavanja itd... Sem 100% prepričan, da veliko več veš kot jaz in še marsikdo tukaj, da so tvoji nasveti in tolmačenja še kako pomembni, če so podani na pravilen način. To je vse. Nič posebnega. In se da, verjemi. dkee46, thumper, TakeALookAround in 2 others 3 2
Borutt Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: fora je v pristopu. Ti dam en topel nasvet. Predstavljaj si da si vzgojitelj, mi pa otroci v vrtecu (tvoji varovanci) Vse kar pojasniš pojasni na način, da bomo razumeli, brez večvrednostnega kopleksa, podjebavanja itd... Sem 100% prepričan, da veliko več veš kot jaz in še marsikdo tukaj, da so tvoji nasveti in tolmačenja še kako pomembni, če so podani na pravilen način. To je vse. Nič posebnega. In se da, verjemi. Dolžan si obrazložitev in odgovore. Ali boš glumil otroka in spuščal bedaste zvoke "heh"?
DAMI34 Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 2 minutami, Borutt pravi: Dolžan si obrazložitev in odgovore. Ali boš glumil otroka in spuščal bedaste zvoke "heh"? kaj bi rabil da ti pojasnjujem? Moja objava tale: je bila pospremljena z modroumjem tule: A veš, če se ne da pogovarjat, se neha jebiga in smo na heh. Kot doma z babo
Snečer Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 26 minutami, maus pravi: ja sj .. pol je pa tko, če je preširok : p.s. ta me vedno nasmeje, čeprav mi je človeka žau, ker je prišel frajerjem na jahti pokazat, kaj ima on kolko sem doli v komentarjih razbral, je šlo za francoskega novinarja, ki je delal prispevek o yamahi fjr, al kaj je na posnetku, pa mu je drugače uspelo in njegov prispevek je videl cel svet
Snečer Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 41 minutami, Borutt pravi: Ni fora v tem. Sploh pa je tudi pri nas predpis o širini. Ti veš na pamet, kateri predpis je to in kolko je širina pri nas?
MiNa Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 19 minutami, Snecer pravi: ki je delal prispevek o yamahi fjr, al kaj je na posnetku, pa mu je drugače uspelo in njegov prispevek je videl cel svet Zaigrano! Širina ni bila vzrok.
Kugelschreiber Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 6 minutes ago, MiNa said: Zaigrano! Širina ni bila vzrok. ok, je zaigrano. Vseeno, je zares zapel in zares razsul vse okrog sebe. Men je šlo mal na bruhanje...sem se kar vidu, na količkih pred plažo v zlatorogu.....hvala za opozorilo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se