blaupunkt Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Se prau če bi kupu Cylinder Polini 70cc Sport bi morou sm auspuh zamenat?
RsR Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) Se prau če bi kupu Cylinder Polini 70cc Sport bi morou sm auspuh zamenat? Nič ti ne bi blo treba menjat. Če hočeš da bi fajn šlo menjaj še zraven izpuh(kakšen 4race), variomat(multivar) in pa večji fergazer(19mm). Gred maš pa lahko orginalno, ker še zdrži ta cilinder. Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil RsR
blaupunkt Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Nič ti ne bi blo treba menjat. Če hočeš da bi fajn šlo menjaj še zraven izpuh(kakšen 4race), variomat(multivar) in pa večji fergazer(19mm). Gred maš pa lahko orginalno, ker še zdrži ta cilinder. Hvala!
blaupunkt Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Zanima me še kuk bi pol to šlo? Da vidm še se splača.
ticmantl Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 če bo ustrezn uplinjač,nastavitev valčkov bo šlo dobro 100tko,če pa menjaš še prenose pa tam neki 110
replica Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ni sans da gre cez 100 ene 90 realnih .. stevc lahko pokaze tud 180, vec ko 90 s tem ne gres
blaupunkt Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ka pa s kakim 50 kitom bi lahku naredu d bi šu več k 100?
blaupunkt Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ja pa zdj sm pogleou mal nazaj pa sm vidu ka je replica napisou za corsa 70cc polini kit: d morm zamenat sm auspuh fergazer pa dizo če hočm d bo dobr šu... če je to res se mi bul splača tu kupt k gre pol velik hitrej in cenejš je...
replica Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ja pa zdj sm pogleou mal nazaj pa sm vidu ka je replica napisou za corsa 70cc polini kit: d morm zamenat sm auspuh fergazer pa dizo če hočm d bo dobr šu... če je to res se mi bul splača tu kupt k gre pol velik hitrej in cenejš je... ja dooh sej ne rabs menjat auspuha in fergazrja, sam folk bo cudn gledu, sportn cilindr pa original auspuh
blaupunkt Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ja doohsej ne rabs menjat auspuha in fergazrja, sam folk bo cudn gledu, sportn cilindr pa original auspuh Sei mam RR-a
replica Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Sei mam RR-a ja tega pa nisi omenju no pol bo pa se kr OK ce mas rr-a
TomosClassic Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 bi lahko vprašal, kateri izpuh bi lahko dal na tomos classic. pa takšnega da bi motor pridobil nekaj km/H thx
_Misko_ Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 bi lahko vprašal, kateri izpuh bi lahko dal na tomos classic. pa takšnega da bi motor pridobil nekaj km/Hthx -MF -Lipnik akrapovič :P hec
TomosClassic Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 daj res keri izpuh pa link daj plz
_Misko_ Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 daj res keri izpuh pa link daj plz MF-i Lipnik najdi rablenga novih ne delajo več razen MF-ov pa mensezdi da delajo :unsure: MF Power delajo
TomosClassic Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 mi lahko kdo poišče trgovino z mf izpuhom. plz, če najdete djte link. sam sem iskal ampak nisem našel nič. plz. hvala TomosClassic
TomosClassic Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 gre tecno sport na automatika. če gre, naj mi prosim nekdo poišče taizpuh na netu. sam ne najdem thx
mirraco Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 živyo imam cpi aragon in me zanima kje bi lahko zanj dobil nov izpuh?? (sem že iskal...pa ne najdem)
X ray Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 gre tecno sport na automatika. če gre, naj mi prosim nekdo poišče taizpuh na netu. sam ne najdemthx joj človek.... GOOGLE .... mf-ov ne delajo več maš to štacuno scooter kit kle maš te izpuhe, ki jih omenjaš....pomojem paše, ker ne verjamem da je mašina kej drugačna kot na T. a35....ampak raje še 1x vprašaj tega prodajalca...
X ray Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 živyo imam cpi aragon in me zanima kje bi lahko zanj dobil nov izpuh?? (sem že iskal...pa ne najdem) a dej nehi....zate isti link scooter kit ....pasal ti bo pomojem tecnigas nextR ta paše na vse ostale cpi-je, tko d ni hudič d nau na tega....če ti pa ta ni kul maš pa tut od polinija kej al pa leovinci ZX pa RR.... drugič mal poišči na forumu ker o tem že velik piše, vem da je prou tema o cpi-jih...
zancar Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Živjo! Mam aprilio sr50 r (2007) in sem odstranil blokade. Mam jo samo še na izpuhu. Čez nekaj časa nameravam dodati tudi kakšen kit 70 in me zanima ker izpuh mi priporočate za zdej in za pol ali pa enega ki bo dobro služil zdej in pol.
pinktomos Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 yasuni c16, tp nardo gianelli shot
SirNajtsirk Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Izpuh je izredno pomemben sestavni del motorja...od njega je odvisn tako pospesek kot koncna hitrost sport Laser x-pro---odlicen LeoVince Zx,RR Arrow Kompress(meu sm ga sam in je delal bol ko Zx) Tecnigas Next-r GIannelli NRX(in ostali modeli razen SHOT) polini super race Yasuni R Mid-Race: Top Performance Nardo gianelli shot polini for race Stage 6 Pro R 1200 Tecnigas RS Yasuni c 16 High-End ROOST Polini EVO[jst ga mam na due + in je :OK: ] Malossi MHR Yasuni c21,c30 izpuhov je se velik sam vseh ne bom pisu tko da vprasajte sej zato pa je to :) Lp ti ksn škarik bi ti dal na 4-taknega skutrja(sprint)
replica Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 ti ksn škarik bi ti dal na 4-taknega skutrja(sprint) od teh nobenga, teji so vsi pa dvotaktne mislm, da bos za 4T izredno tezko najdu auspuh :D ce ti pa uspe, pol pa kar napisi kje si kupu, katerga in za koliko, da bodo tudi drugi vedli
SirNajtsirk Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 dej če ve kdo kje dobit škarik za 4 taktne naj mi pliiiiis in res plisss pise na: izzy.kiki@gmail.com
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se