Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Se prau če bi kupu Cylinder Polini 70cc Sport bi morou sm auspuh zamenat?

Objavljeno (popravljeno)
Se prau če bi kupu Cylinder Polini 70cc Sport bi morou sm auspuh zamenat?

Nič ti ne bi blo treba menjat.

Če hočeš da bi fajn šlo menjaj še zraven izpuh(kakšen 4race), variomat(multivar) in pa večji fergazer(19mm).

Gred maš pa lahko orginalno, ker še zdrži ta cilinder.

Popravljeno . Popravil RsR
Objavljeno
Nič ti ne bi blo treba menjat.

Če hočeš da bi fajn šlo menjaj še zraven izpuh(kakšen 4race), variomat(multivar) in pa večji fergazer(19mm).

Gred maš pa lahko orginalno, ker še zdrži ta cilinder.

Hvala!

Objavljeno

Zanima me še kuk bi pol to šlo? Da vidm še se splača.

Objavljeno

če bo ustrezn uplinjač,nastavitev valčkov bo šlo dobro 100tko,če pa menjaš še prenose pa tam neki 110

Objavljeno

ni sans da gre cez 100

ene 90 realnih .. stevc lahko pokaze tud 180, vec ko 90 s tem ne gres

Objavljeno

Ka pa s kakim 50 kitom bi lahku naredu d bi šu več k 100?

Objavljeno

Ja pa zdj sm pogleou mal nazaj pa sm vidu ka je replica napisou za corsa 70cc polini kit: d morm zamenat sm auspuh fergazer pa dizo če hočm d bo dobr šu... če je to res se mi bul splača tu kupt k gre pol velik hitrej in cenejš je...

Objavljeno
Ja pa zdj sm pogleou mal nazaj pa sm vidu ka je replica napisou za corsa 70cc polini kit: d morm zamenat sm auspuh fergazer pa dizo če hočm d bo dobr šu... če je to res se mi bul splača tu kupt k gre pol velik hitrej in cenejš je...

ja dooh

sej ne rabs menjat auspuha in fergazrja, sam folk bo cudn gledu, sportn cilindr pa original auspuh

Objavljeno
ja dooh

sej ne rabs menjat auspuha in fergazrja, sam folk bo cudn gledu, sportn cilindr pa original auspuh

Sei mam RR-a

Objavljeno
Sei mam RR-a

ja tega pa nisi omenju

no pol bo pa se kr OK ce mas rr-a

Objavljeno

bi lahko vprašal, kateri izpuh bi lahko dal na tomos classic. pa takšnega da bi motor pridobil nekaj km/H

thx

Objavljeno
bi lahko vprašal, kateri izpuh bi lahko dal na tomos classic. pa takšnega da bi motor pridobil nekaj km/H

thx

-MF

-Lipnik

akrapovič :P hec

Objavljeno

daj res keri izpuh pa link daj plz

Objavljeno
daj res keri izpuh pa link daj plz

MF-i

Lipnik

najdi rablenga novih ne delajo več

razen MF-ov pa mensezdi da delajo :unsure: MF Power delajo

Objavljeno

mi lahko kdo poišče trgovino z mf izpuhom. plz, če najdete djte link. sam sem iskal ampak nisem našel nič. plz.

hvala

TomosClassic

Objavljeno

gre tecno sport na automatika. če gre, naj mi prosim nekdo poišče taizpuh na netu. sam ne najdem

thx

Objavljeno

živyo

imam cpi aragon in me zanima kje bi lahko zanj dobil nov izpuh?? (sem že iskal...pa ne najdem)

Objavljeno
gre tecno sport na automatika. če gre, naj mi prosim nekdo poišče taizpuh na netu. sam ne najdem

thx

joj človek.... GOOGLE .... mf-ov ne delajo več

maš to štacuno scooter kit kle maš te izpuhe, ki jih omenjaš....pomojem paše, ker ne verjamem da je mašina kej drugačna kot na T. a35....ampak raje še 1x vprašaj tega prodajalca...

Objavljeno
živyo

imam cpi aragon in me zanima kje bi lahko zanj dobil nov izpuh?? (sem že iskal...pa ne najdem)

a dej nehi....zate isti link scooter kit ....pasal ti bo pomojem tecnigas nextR ta paše na vse ostale cpi-je, tko d ni hudič d nau na tega....če ti pa ta ni kul maš pa tut od polinija kej al pa leovinci ZX pa RR....

drugič mal poišči na forumu ker o tem že velik piše, vem da je prou tema o cpi-jih...

Objavljeno

Živjo!

Mam aprilio sr50 r (2007) in sem odstranil blokade. Mam jo samo še na izpuhu. Čez nekaj časa nameravam dodati tudi kakšen kit 70 in me zanima ker izpuh mi priporočate za zdej in za pol ali pa enega ki bo dobro služil zdej in pol.

Objavljeno

yasuni c16, tp nardo gianelli shot

Objavljeno
Izpuh je izredno pomemben sestavni del motorja...od njega je odvisn tako pospesek kot koncna hitrost

sport

Laser x-pro---odlicen

LeoVince Zx,RR

Arrow Kompress(meu sm ga sam in je delal bol ko Zx)

Tecnigas Next-r

GIannelli NRX(in ostali modeli razen SHOT)

polini super race

Yasuni R

Mid-Race:

Top Performance Nardo

gianelli shot

polini for race

Stage 6 Pro

R 1200

Tecnigas RS

Yasuni c 16

High-End

ROOST

Polini EVO[jst ga mam na due + in je :OK: ]

Malossi MHR

Yasuni c21,c30

izpuhov je se velik sam vseh ne bom pisu tko da vprasajte sej zato pa je to :)

Lp

ti ksn škarik bi ti dal na 4-taknega skutrja(sprint)

Objavljeno
ti ksn škarik bi ti dal na 4-taknega skutrja(sprint)

od teh nobenga, teji so vsi pa dvotaktne

mislm, da bos za 4T izredno tezko najdu auspuh :D

ce ti pa uspe, pol pa kar napisi kje si kupu, katerga in za koliko, da bodo tudi drugi vedli

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!