acol Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ok odlocu sm si da bom dou not dizo pa izpuh ginalei pa pol najbrs se kej za zrak najbrs now fergazer
andro007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Mi lahk kdu pove ker športni avspuh ma najhitrejše pospeške za Peugeot Speedfight? Ker ga mislim nabavt pa nevem kerga bi. LP
andro007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Ka pol moram tud valčke zamejat al bo dobro če je sam avspuh nov?
fbevc93 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 valjčke malo lažje sj jih dobiš zram zx-a
AeRoxx Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Pozdravljeni! Danes sem bil v trgovini in sem se pogovarjal glede izpuhov. Prodajalec mi je priporočal ta dva izpuha : Malossi MHR replica http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main....exhaust%20aerox LeoVince Zx http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pag...s_prgtmp=121988 Zanima me katerega mi priporočate in zakaj??? Razlika v ceni je kakih 40€ saj je v oni trgovini popust in stane malossi MHR replica cca 180€... Imam Aerox-a. Lep pozdrav, Nejc
Cilindr Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 za aeroxa je najbolsi LASER X-PRO to bi ti blo idelalno vrjem SPALCA se ti kupt...oba ta sta dzabe..MALOSSI je pa totalno precenjen in predrag KUP LASER-X PRO 100% NAU TI ZOU...DA TI VEC NBA KONCNI TAKO KOT TUDI NA POSPESKIH PA SE DRAG NI! ;)
AeRoxx Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) za aeroxa je najbolsi LASER X-PRO to bi ti blo idelalno vrjem SPALCA se ti kupt...oba ta sta dzabe..MALOSSI je pa totalno precenjen in predrag KUP LASER-X PRO 100% NAU TI ZOU...DA TI VEC NBA KONCNI TAKO KOT TUDI NA POSPESKIH PA SE DRAG NI! ;) Aha... Samo kak gledajo vsi samo na svoj dobiček :headbang: Namesto da bi svetovali resnične stvari. HVALA ti! Bom upošteval tvoj nasvet! Ju3 že kličem na scooterkit... :P (upam, da mi nebota tastara 2 kai gušla.. :D ) :topic: :topic: 1)Oprostite za OFF TOPIC vendar me zanima kako se nastavlja frgazer? a moreš kaj šraufat vijeke ( za dovod goriva, zraka - tako kot pri modelarstvu - modelarskih motorjih )? Ali neke dize menjavaš ... Oprostite ker sprašujem vendar me zanima če se nastavlja na podoben način kot pri prej navedenem hobbi-ju... 2)Nameravam tudi kupiti nov frgazer 17,5 Dell'Orto! Prodajalec mi je nakaj pravil, da če hočem zamenjati frgazer moram še kup enih stvari dokupiti ! A je to res? Na prdalici je že frgazer Dell'Orto samo mislim da je 12 saj je leto izdelave 2001 :topic: :topic: Pa še 1x oprastite za :topic: :topic: :topic: Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil Nejc-sikman
speedfight2 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ja mogoče da moreš novo koleno frgazar pa nastavlaš tako da dizo probaš kera je najbolj pa iglo pa srauf za zrak...sam najbols da kr na servis peleš
replica Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Spisek izpuhov... Piaggio: Minareli: Leovince ZX Laser X pro Leovince RR Leovince ZX Gianelli NRX Leovince RR Tecnigas Next R Gianelli NRX Laser X pro Tecnigas Next R Sport (70ccm) Piaggio: Minareli: Stage 6 PRO Stage 6 PRO Yasuni R Yasuni R Tecnigas RS 70 Tecnigas RS 70 Polini 4race Mid-race Piaggio: Minareli TP Nardo TP Nardo Yasuni C16 Yasuni C16 Stage 6 1200 Stage 6 1200 Yasuni c20 High End: Piaggio: Minareli: Roost Roost MHR team Kundo F1 Stage 6 R1400 pogojno tudi R1200 Yasuni C21, C30, Hebo racing 2 (ostali preveč odprti) DPR C21, C30, DPR C21 C30 Stage 6 R1400 Yasuni C21 C30 Tako da ne boste rabli toliko spraševati o izpuhih kategega naj vzamete... Upam da vam bo pomagalo pri izbiri.. :) Lp Nejc to ze na prvi strani pise, res si naredu dobro stvar
andro007 Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Mi bi lahk ker poslal slike od nosilcev ki so iz mašine na avspuh držijo, ker sta mi dva počla pa enga ni blo več pa bi rad vidu kok zgleda, noben frend pa nima speedfighta.
pinktomos Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 dej vi k ste tako prijazni najdite mi par exhaust calculatorju sej so že napisani na forumu
gopi Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 no bom pa se jaz neki vprasal! ker vecina govori o izpuhov o skuterjih!! :krneki: jaz imam yamaho dt50 pa nevem kateri izpuh bi bal gor??? rad bi dal nekaj pametnega gor in res vredi!! ce kdo kaj ve naj napise spodi!! hvala!
zancar Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Mene pa zanima kaj se lahko zgodi če dam na motor Izpuh Stage6 PRO(ni homologiran) in me ustavi policija ali pa na tehničnem... hvala za odgovor!
AeRoxx Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Mene pa zanima kaj se lahko zgodi če dam na motor Izpuh Stage6 PRO(ni homologiran) in me ustavi policija ali pa na tehničnem... hvala za odgovor! Glej.. Bilo je že govora o homologaciji za izpuhe. Povzetek vsega napisanega = ta " homologcija " je za ek ku*ac. Če pa že pa ti more v prometni pisat in bla bla.. KO pa greš na tehničnega pa si omisliš podloško ki ima manjši fi kot pa izpuh in daš tam ko izpuh prišraufaš na cilinder pa ti gre 45 km/h. Zelo pametno pa si je umisliti omejevalec obratov / hitrosti. Tako se lahko izogneš morebitni kazni če ti dajo taplavi skutera na valčke ( če te seveda niso prej na radar dobli, saj pol bv da lažeš :closedeyes: ) ! Tudi sam nameravam kupiti ta omejevalec v bodoče. Upam da se nisem kaj zmotil. Drugače pa uporabi iskalnik.. =) Lp Nejc
Cilindr Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ce imas nehomologiran izpuh je vseeno. Tudi ceimas homologiranega moras to imeti napisano v prometni in ker gre motor vec kot 45 km/h potem se steje pod A kategorijo ...kar je pa brez veze;) :winkiss:
andro007 Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Odločil sem se za nakup izpuha laser x-pro, tam pri scooterkiti mi je reku da se lahko valčki posebej nabavijo cena pa je 10€, sam zanima me če potem nebo imel končne hitrosti velike ali pa pospeškov?
Cilindr Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 ce bos dal notri prave valcke bos imel lepo use nastimano optimalno in se ti bo povecala tako zacetna hitrost kot koncna :OK:
AeRoxx Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Odločil sem se za nakup izpuha laser x-pro, tam pri scooterkiti mi je reku da se lahko valčki posebej nabavijo cena pa je 10€, sam zanima me če potem nebo imel končne hitrosti velike ali pa pospeškov? Ja najbolje je da kupiš set valjčov in sprobavaš da boš lahko nastavil optimalne nastavitve. tako boš imel solidne pospeške in prav tako končno. Drugače pa za težo valčkov vprašaj pod temo " Valčki ( za skuterje ) " in povej kater motor imaš pa da bi ti lahko približno svetovali kakšne teže morajo biti valčki. Drugače pa če si že klical na skuterkit pa jih tam vprašaj glede teže. kasneje si lahko še dokupiš variomat tako da če boš imal kakšne luknje v pospeških ( padec obratov in podobno ) ! ce bos dal notri prave valcke bos imel lepo use nastimano optimalno in se ti bo povecala tako zacetna hitrost kot koncna :OK: Se popolnoma strinjam s tabo.. =) Lp Nejc
andro007 Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Aha, ok. Sam morem prvo nekok nosilce zrihtat ka so popokal.
krispi_rolls Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) Jz mam meddrugim enga Tomosouga "crossa" doma (Super Tom) pa sm dou zdej not cilinder kit Airsal 44 (65 cc). Zdej pa se ne pozna dost... Sicer sm dou mal prevelko dizo - 60 v uplinjač dellorto SHA 14 9P in ga mal trokira če do konca obrnem gas. - Zdaj pa bi najprej prosu če mi kdo razloži kaj je štos L bata oz. zakaj naj bi šou motor z L batom bolj?? - Druga stvar ki me zanima pa je: Kater auspuh pa kater fergazer oz. uplinjač naj dam na motor. Aja mašina je A35. - Pa kko veš kiro dizo morš dat not (a je še kak drug način kot poskušanje???) LP Popravljeno November 12, 2007. Popravil krispi_rolls
Cilindr Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 - Zdaj pa bi najprej prosu če mi kdo razloži kaj je štos L bata oz. zakaj naj bi šou motor z L batom bolj?? 1 obrocek= manj trenja boljse drsenje:) drgac za dizo...samo probavanje te res:)....pa zrk tut steli:)
krispi_rolls Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Hvala za odg. Ka pa auspuh kirga bi lahko dal gor ...??? Pa fergazer oz. uplinjač kaj priporočate . . . pa če ma kdo kaj od tega za prodat naj pove. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se