Buschi Objavljeno Februar 11 Objavljeno Februar 11 pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi: bol resno,spodnja slika, profil z desne. Nekam nazaj obešen se mi zdi? je teren tak? a je spredej mal visok? al zadej mal nizek? ne zdi se mi u vagi. Pa to sm šklocnu ke tk. Da nazaj visi...sej piše, da ma set za znižanje.
Kugelschreiber Objavljeno Februar 11 Objavljeno Februar 11 30 minutes ago, Buschi said: Pa to sm šklocnu ke tk. Da nazaj visi...sej piše, da ma set za znižanje. Pa spredaj? nč znižan? Wheelie machine. Braaaap.
ronin323 Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 pozdrav vsem,sem cist nov na forumu( slovnicno se mi res ne da vse pedenat sorry) imam A izpit ze lep cajt sam sem skoz do zdej mel maxi scooter xmax400,in velik prjatlov mi skoz sika dej nabav si salterja kaj cakas bla bla in ok zdej pri 40 je life zgleda se bolj zanimiv ratu pa sem isku neki da se sploh naucim spet salter pelat :),takoj v zacetku nardim cisti fail in od enga znanca kupim bmw 1200 ks neki tazga neka stara sport krava (prav on men ti si velik tip to je u nulo zate) jst zmesanc kupim to in u glavnem cel leden gor sedim gledam kaj je to,komi da znam spelat,dam gas skor se po..... v gate,in me minu takoj veselje do salterja,in prodam jst naprej to kravo pol zastonj sam da je ne gledam vec. letos sem reku ok one more try in zvecer grem mal na tuje forume da si najdem neki begginer friendly,po eni uri branja pridem na idejo da kupim hondo cb650r,itak spet folk ti si neumn to je premejhn motor zate to je kr neki pod 1000ccm bla bla.ok kupm jst dva mesca nazaj novo cb650r v as domzale,in uglavnem motor je res tocno to kar sem isku,jst totalni zacetnik cist lesen se relativno hitr upeljem iz cb650r,speljevanje smesno lahko in vodljivost k bmx,ok uglavnem po prvih 1000km ko je servis narjen pa kao ok zdej ga pa odpri po volji mozakar vidm da motor je res svoh od 150 naprej (ac seveda,vem da je point uzitka cez ovinke..) uglavnem bi nek level nad cb650r pa da je se zmer naked (prjatli bi me ze na gs presedlal al pa xr) ampak nisem se bliz v dinamiki za ta vecje motorje nekak bi se drzu nakeda ubistvu se prvi 2k nisem prevozu na salter.kokr sem na hitr gledu bi rad si omislu zdej triumph street triple 765rs,ali ima kdo izkusnje stem motorjem oziroma mnenje ali je level nad cb650r pa da je se zmeraj tko prijeten vodljiv naked kot cb650r in ali je ze mal prepozno letos da si spet kupim nov motor.... sorry ze zmesnjavo pri pisavi ampak sigurn je kle kaksen profi da me mal lazje usmeri glede salterjev 🙂 2
pik1 Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 pred 19 minutami, ronin323 pravi: pozdrav vsem,sem cist nov na forumu( slovnicno se mi res ne da vse pedenat sorry) imam A izpit ze lep cajt sam sem skoz do zdej mel maxi scooter xmax400,in velik prjatlov mi skoz sika dej nabav si salterja kaj cakas bla bla in ok zdej pri 40 je life zgleda se bolj zanimiv ratu pa sem isku neki da se sploh naucim spet salter pelat :),takoj v zacetku nardim cisti fail in od enga znanca kupim bmw 1200 ks neki tazga neka stara sport krava (prav on men ti si velik tip to je u nulo zate) jst zmesanc kupim to in u glavnem cel leden gor sedim gledam kaj je to,komi da znam spelat,dam gas skor se po..... v gate,in me minu takoj veselje do salterja,in prodam jst naprej to kravo pol zastonj sam da je ne gledam vec. letos sem reku ok one more try in zvecer grem mal na tuje forume da si najdem neki begginer friendly,po eni uri branja pridem na idejo da kupim hondo cb650r,itak spet folk ti si neumn to je premejhn motor zate to je kr neki pod 1000ccm bla bla.ok kupm jst dva mesca nazaj novo cb650r v as domzale,in uglavnem motor je res tocno to kar sem isku,jst totalni zacetnik cist lesen se relativno hitr upeljem iz cb650r,speljevanje smesno lahko in vodljivost k bmx,ok uglavnem po prvih 1000km ko je servis narjen pa kao ok zdej ga pa odpri po volji mozakar vidm da motor je res svoh od 150 naprej (ac seveda,vem da je point uzitka cez ovinke..) uglavnem bi nek level nad cb650r pa da je se zmer naked (prjatli bi me ze na gs presedlal al pa xr) ampak nisem se bliz v dinamiki za ta vecje motorje nekak bi se drzu nakeda ubistvu se prvi 2k nisem prevozu na salter.kokr sem na hitr gledu bi rad si omislu zdej triumph street triple 765rs,ali ima kdo izkusnje stem motorjem oziroma mnenje ali je level nad cb650r pa da je se zmeraj tko prijeten vodljiv naked kot cb650r in ali je ze mal prepozno letos da si spet kupim nov motor.... sorry ze zmesnjavo pri pisavi ampak sigurn je kle kaksen profi da me mal lazje usmeri glede salterjev 🙂 . .... Yamaha Tracer 900 ... rojen si zanjo 1
ronin323 Objavljeno Avgust 4 Objavljeno Avgust 4 7 hours ago, pik1 said: . .... Yamaha Tracer 900 ... rojen si zanjo u brt sploh nikol nisem prej opazu ta motor,usec mi zgleda na slikah,moram it to v zivo prevert 👍 1
Snečer Objavljeno Avgust 4 Objavljeno Avgust 4 pred 12 urami, ronin323 pravi: pozdrav vsem,sem cist nov na forumu( slovnicno se mi res ne da vse pedenat sorry) imam A izpit ze lep cajt sam sem skoz do zdej mel maxi scooter xmax400,in velik prjatlov mi skoz sika dej nabav si salterja kaj cakas bla bla in ok zdej pri 40 je life zgleda se bolj zanimiv ratu pa sem isku neki da se sploh naucim spet salter pelat :),takoj v zacetku nardim cisti fail in od enga znanca kupim bmw 1200 ks neki tazga neka stara sport krava (prav on men ti si velik tip to je u nulo zate) jst zmesanc kupim to in u glavnem cel leden gor sedim gledam kaj je to,komi da znam spelat,dam gas skor se po..... v gate,in me minu takoj veselje do salterja,in prodam jst naprej to kravo pol zastonj sam da je ne gledam vec. letos sem reku ok one more try in zvecer grem mal na tuje forume da si najdem neki begginer friendly,po eni uri branja pridem na idejo da kupim hondo cb650r,itak spet folk ti si neumn to je premejhn motor zate to je kr neki pod 1000ccm bla bla.ok kupm jst dva mesca nazaj novo cb650r v as domzale,in uglavnem motor je res tocno to kar sem isku,jst totalni zacetnik cist lesen se relativno hitr upeljem iz cb650r,speljevanje smesno lahko in vodljivost k bmx,ok uglavnem po prvih 1000km ko je servis narjen pa kao ok zdej ga pa odpri po volji mozakar vidm da motor je res svoh od 150 naprej (ac seveda,vem da je point uzitka cez ovinke..) uglavnem bi nek level nad cb650r pa da je se zmer naked (prjatli bi me ze na gs presedlal al pa xr) ampak nisem se bliz v dinamiki za ta vecje motorje nekak bi se drzu nakeda ubistvu se prvi 2k nisem prevozu na salter.kokr sem na hitr gledu bi rad si omislu zdej triumph street triple 765rs,ali ima kdo izkusnje stem motorjem oziroma mnenje ali je level nad cb650r pa da je se zmeraj tko prijeten vodljiv naked kot cb650r in ali je ze mal prepozno letos da si spet kupim nov motor.... sorry ze zmesnjavo pri pisavi ampak sigurn je kle kaksen profi da me mal lazje usmeri glede salterjev 🙂 bmw gsa 1300 z najnovejšim menjalnikom tako kot so frendi svetoval 6
skalar36 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 Ob 4. 8. 2025 ob 2:16, ronin323 pravi: u brt sploh nikol nisem prej opazu ta motor,usec mi zgleda na slikah,moram it to v zivo prevert 👍 Mt 09. Ob 4. 8. 2025 ob 6:22, Snečer pravi: bmw gsa 1300 z najnovejšim menjalnikom tako kot so frendi svetoval Ja, pa morš met vse kufre gor ves čas. Pa na kufre mors obvezn dodatne meglenke našramfat. 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 9 minutami, skalar36 pravi: Mt 09. Ja, pa morš met vse kufre gor ves čas. Pa na kufre mors obvezn dodatne meglenke našramfat. obvezno na aliexpressu kupit nalepke za kufre in prebrat članek, ki ga je @DAMI34 objavil o gsarjih je šaljiv, a z veliko resnice... glede na to, kak se komplicira pri nakupu, ni druge izbire nego bokser 2
skalar36 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 3 urami, ftp pravi: Čutim nevoščlivost Nerabiš nam bit fouš- Konec koncev imaš ti več meglenk kot jaz 1 2
ftp Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 17 minutami, skalar36 pravi: Nerabiš nam bit fouš- Konec koncev imaš ti več meglenk kot jaz Prav obratno, (bom popravil) čutim vašo nevoščljivost.
skalar36 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 33 minutami, ftp pravi: Prav obratno, (bom popravil) čutim vašo nevoščljivost. Ne vem, ne vem kva ti čutiš. Ampak mogoče lahko kupim več GSov kot ti, pa mi pač ni vščeč ta motocikel, kar še ne pomeni da sem fouš.
ftp Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 34 minutami, skalar36 pravi: Ampak mogoče lahko kupim več GSov kot ti, Torej, lahko bi (ti) imel večjega, pa si se odločil da ti je mali dovolj. 4
vandrovec Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 43 minutami, skalar36 pravi: Ne vem, ne vem kva ti čutiš. Ampak mogoče lahko kupim več GSov kot ti, pa mi pač ni vščeč ta motocikel, kar še ne pomeni da sem fouš. Tako hitro kot jih menjuješ zgleda, da ti ni noben všeč? Poizkusi enkrat GS, mogoče bo pa ostal več časa pri hiši
Snečer Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 Zakaj bi kdo bil fouš GSofcem? ni bilo v članku tega 2
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 39 minutes ago, vandrovec said: Tako hitro kot jih menjuješ zgleda, da ti ni noben všeč? Poizkusi enkrat GS, mogoče bo pa ostal več časa pri hiši Se ne bi dolg valjalo po netu. Proda po fer ceni, pridejo hit iskat. 1
skalar36 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 3 urami, vandrovec pravi: Tako hitro kot jih menjuješ zgleda, da ti ni noben všeč? Poizkusi enkrat GS, mogoče bo pa ostal več časa pri hiši Am poskusil GS nč posebnega po prenapihnjeni ceni. No kakih presežkov. Razen v ceni.
Shillien Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 Mater se obremenjujete z folkom ki vozi GSe kot bi jim jih vi plačevali. 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 8 Objavljeno Avgust 8 pred 21 urami, Shillien pravi: Mater se obremenjujete z folkom ki vozi GSe kot bi jim jih vi plačevali. do prve kafane osvetleno 1 1
Joker Objavljeno Avgust 9 Objavljeno Avgust 9 pred 21 urami, Snečer pravi: do prve kafane osvetleno Konkurenca...
vandrovec Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 Citiraj Jebemti, bom fuknu afriko pa drzja v graben. Pa sram me je povedat, da si lastim tudi piagota alias apriljo. Zgleda, da pravi moški (pa dekle), vozijo edino pravo, kove. Mogoče še uni indijski kateem, ampak edino če si admin. Geesi, r1, panigale, monster, versis... To so smeti. Tudi mene preseneča ta trend vzhičenja nad azijskimi motorji...čim manj kubikov, čim manj teže. To je nekaj novega, česar v motoristični zgodovini še niso odkrili. Samo čakamo lahko, koliko časa bo trajalo to začetno navdušenje 🙂 ...ali se bomo vsi začeli samo še po gozdovih voziti 😀
Snečer Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 pred 18 minutami, vandrovec pravi: Tudi mene preseneča ta trend vzhičenja nad azijskimi motorji...čim manj kubikov, čim manj teže. To je nekaj novega, česar v motoristični zgodovini še niso odkrili. Samo čakamo lahko, koliko časa bo trajalo to začetno navdušenje 🙂 ...ali se bomo vsi začeli samo še po gozdovih voziti 😀 no ja, trend pri nas je bil vsako leto povrtat in dodajat težo če so se 30 let nazaj vozli med 170-190 kg in je bilo 200kg enormba teža, se je to pri superduper adventerih premaknilo nad 250 in je sedaj razumljivo, da nekdo, ki proba 50kg+ lažji motor, da je vzhičen in da plača preprosto premočni in pretežki motorji, kitajec pa naredil spet nekaj normalnega, kar je že blo na cestah 3 1
Darko3g Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 Kaj se špilate otroke. Za prave dede je ameriška roba (6,4 litra V8) 1 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 pred 2 urami, vandrovec pravi: Tudi mene preseneča ta trend vzhičenja nad azijskimi motorji...čim manj kubikov, čim manj teže. To je nekaj novega, česar v motoristični zgodovini še niso odkrili. Samo čakamo lahko, koliko časa bo trajalo to začetno navdušenje 🙂 ...ali se bomo vsi začeli samo še po gozdovih voziti 😀 to se ti sam zdi. Vsak od nas bi rad mel v garaži nekaj za 30 jurjev, sploh če bi ga zastonj dobil. vsak. Ampak teh zadev je škoda za se trajbat kako urco ukul bajte, pa še primerne niso. koneckoncev tudi ti iščeš "vzhičenje" drgač ne bi odprl teme: enduro za ukul bajte In veš kaj je fajn, ko poceni moped vžeš po tleh, ga pobereš in rečeš: YEBI GA ko drag moped vržeš po tleh, nč ne rečeš, ker ob vsakem udarcu mopeda po tleh slišiš: TISOČ €, 2 TISOČ € 4 1
vandrovec Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 pred 4 urami, Snečer pravi: če so se 30 let nazaj vozli med 170-190 kg in je bilo 200kg enormba teža, se je to pri superduper adventerih premaknilo nad 250 Jaz sem se 30 let nazaj vozil na 200+ kg, sedaj če je otovorjen plus ena oseba zadaj gre do 350 kg...normalna vožnja po cesti, kar je lažje je vse cigumigu. pred 2 urami, DAMI34 pravi: to se ti sam zdi. Vsak od nas bi rad mel v garaži nekaj za 30 jurjev, sploh če bi ga zastonj dobil. Jaz ne, lahko bi imel pa sem zadovoljen s tem kar imam. pred 2 urami, DAMI34 pravi: koneckoncev tudi ti iščeš "vzhičenje" drgač ne bi odprl teme: enduro za ukul bajte In veš kaj je fajn, ko poceni moped vžeš po tleh, ga pobereš in rečeš: YEBI GA Ma, pozimi sem se za kratek čas ukvarjal z iskanjem neke igračke od 125 do 250 ccm...če bi jo sedaj imel doma ne vem, če bi kdaj sedel nanj. Za vse potrebe je težka krava idealna, po gozdu se pa tako malo vozim da včasih tudi sedanji zadostuje, samo malo lažje bi šlo s 125 in manj čiščenja na koncu. Pada po tleh večkrat, se poznajo poškodbe in odrgnine ampak to je le dotaten šarm na njem...😀
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se