Kmet2 Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Za 6.179 eur dobiš novega versačeja, prejšnji model iz zaloge. 4 leta garancije, 0km, primerljiv motor, ni pa bmw, to pa zna bit hud problem v glavi in ulici. Zate so itak vsi primerljivi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Ta dva sta zagotovo, sploh za začetnika, ki bo oba enako vozil in še kakšne druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Ta dva sta zagotovo, sploh za začetnika, ki bo oba enako vozil in še kakšne druge. Nista . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 (popravljeno) Nista . Kmet kaj je bil tisto zaen moped, ko sva zamenjala versysa do Kalc? GS 700?, lahko na kratko opišem primerjavo...ko sm pršu do kalc, sem dobesedno hotu nazaj svoj motor! Tist BMW je bil brez duše... pospešek obupen, vezir tak v riti, motor nad 120km nevozen baje zaradi zadnjega kufra? Za cesto premehko vzmetenje...pa smo spet tam....Bremze so pa super prjele to pa moram rečt! =) Popravljeno Junij 12, 2015. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Kmet kaj je bil tisto zaen moped, ko sva zamenjala versysa do Kalc? GS 700?, lahko na kratko opišem primerjavo...ko sm pršu do kalc, sem dobesedno hotu nazaj svoj motor! Tist BMW je bil brez duše... pospešek obupen, vezir tak v riti, motor nad 120km nevozen baje zaradi zadnjega kufra? Za cesto premehko vzmetenje...pa smo spet tam....Bremze so pa super prjele to pa moram rečt! =) GS700 :yes: vzmetenje je res premehko tudi ko je nastavljeno na max trdoto! Toda F800 ima drugo vzmetenje in je narejen na drugi platformi,to sta dva različna motorja z istim agregatom in drugo elektroniko ki da F800 10hp + večjo medosno razdaljo,višjo pozicijo sedeža itd....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Skratka primerljiva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Skratka primerljiva... Prov . hajoktejn in alko1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Ma sej se ne gre v tem al sta primerljiva la ne...obeh se bo začetnik v štartu bal, ko bo čez leta počasi postajal objesten, bosta oba tako ali drugače "prešvoh" tako po moči kot po komponentah, tu se gre le za to, al daš 6.200 € za 6 let star motor z 70kkm ali pa dobiš za isti denar novega z garancijo! Pika amen. Jaz bi valda vzel novega. MiNa, Fantocci in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Sam pol ti manjka propelerska značka ... to pa valda nekaj stane! hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Sam pol ti manjka propelerska značka ... to pa valda nekaj stane! Jaz novega motorja ne kupim glede na logo firme, jaz kupim tistega, ki je v mojih očeh najlepši =)...govorim za novega! Rabljenega sem pač vzel enega grdega račka, ki je ubistvu zdej k je malo "spimpan" prav posrečen motor. Vsekakor nekaj posebnega DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yazzy Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 S tem svojim vprašanjem nisem želel povzročit "vojne" med BMW in ostalim svetom. Meni "propelerska značka" ne pomeni kaj dosti. Mi je pa F800GS "najlepši". Zame "primerljivi" (beri: všečni") so še xt660z Tenere( novi model), pa mogoče še Honda XL700V. Ostali me nekako ne potegnejo. Rabljenih Yamah na avto.netu ni, če pa že kakšna pride, zelo hitro gre. Cenovno se pa najbolj splača Transalp ( za 5k eurov, 2012, abs, 6200km,...). Za poštenega F800GS pa je potrebno odšteti 8k in več, kar pa se mi za prvi motor zdi preveč, saj niti ne vem če mi ga bo "fajn" peljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 (popravljeno) Ne gre za vojno bmw proti ostalim. Gre za nekaj drugega in če boš več časa na motosvetu, boš verjetno spoznal, za kaj gre. Če si začetnik, ti bo verjetno vsak kandidat ok in boš okus izoblikoval skozi prakso. F800gs je od naštetih "najbolj motor". Ostala dva sta bolj bazična in malce podhranjena. Transalpk je največ in posledično boš lažje dobil ugodnejši primerek. Največ pa ti bo povedal občutek na motorju oz. testna vožnja. Popravljeno Junij 12, 2015. Popravil dlicen Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Mi je pa F800GS "najlepši". Zame "primerljivi" (beri: všečni") so še xt660z Tenere( novi model), pa mogoče še Honda XL700V. Ostali me nekako ne potegnejo. Rabljenih Yamah na avto.netu ni, če pa že kakšna pride, zelo hitro gre. To je enduro razred, Versys je pa cestni z malo bolj udobnim položajem sedenja. Sodelavec ima GS 800 in je z njim zadovoljen že par let, pred njim je imel enega od 650 enduro. GS 800 je največ motorja v primerjavi z ostalimi. Če je zamenjal že sklopko potem bi še vsaj 70kkm moral zdržati. Diski, ploščice se itak menjajo na vsake toliko km. Lahko pa računaš še na obnovo ali zamenjavo vzmetenja. Ali se splača dat manj za motor z več km je vprašanje, ker prideš kmalu s ceno blizu tistemu, ki je 2k€ dražji, samo potem imaš novo vzmetenje, sklopko in morda več časa mir z večjimi popravili...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Pozdravljeni, že dlje časa se prodaja ta motor: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9298334&show=1 pa me zanima, če si ga je že ogledal oz. sprobal. Ali je 70.000 km dosti za tak motor, ali bi še zdržal kakih 20-30k? Je primeren za popolnega začetnika? yazzy Že kar nekaj takih motorjem ima na "grbi" 100Kkm in tudi 100Kmilj. Ali bo dotični motor iz oglasa zdržal še enkrat toliko, je pa tudi odvisno tega kako je bil vzdrževan in seveda vožen do sedaj. bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Že kar nekaj takih motorjem ima na "grbi" 100Kkm in tudi 100Kmilj. Ali bo dotični motor iz oglasa zdržal še enkrat toliko, je pa tudi odvisno tega kako je bil vzdrževan in seveda vožen do sedaj. Tudi 200kkm ne bi smelo biti problem, če ne se pa za 1k€ dobi nov agregat, pa gre motor naprej... MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 100k km ni nič.. raje 100k km relacijskih kot 30 predrkanih po raznih ridah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 za 3 jurje do 3500E.... kaj kupiti? gledam nakede ... bandit, fz6, cfb.. pa take.... rad bi motor za voznjo v dvoje, dokaj udoben in vodljiv.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 To je enduro razred, Versys je pa cestni z malo bolj udobnim položajem sedenja. Sodelavec ima GS 800 in je z njim zadovoljen že par let, pred njim je imel enega od 650 enduro. GS 800 je največ motorja v primerjavi z ostalimi. Če je zamenjal že sklopko potem bi še vsaj 70kkm moral zdržati. Diski, ploščice se itak menjajo na vsake toliko km. Lahko pa računaš še na obnovo ali zamenjavo vzmetenja. Ali se splača dat manj za motor z več km je vprašanje, ker prideš kmalu s ceno blizu tistemu, ki je 2k€ dražji, samo potem imaš novo vzmetenje, sklopko in morda več časa mir z večjimi popravili...? Precej nenavadno je, da je že pri 70k km menjal sklopko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 za 3 jurje do 3500E.... kaj kupiti? gledam nakede ... bandit, fz6, cfb.. pa take.... rad bi motor za voznjo v dvoje, dokaj udoben in vodljiv.... Suzuki gsr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Hornet 900 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 za 3 jurje do 3500E.... kaj kupiti? gledam nakede ... bandit, fz6, cfb.. pa take.... rad bi motor za voznjo v dvoje, dokaj udoben in vodljiv.... Če voziš bolj umirjeno bi ti bil mogoče všeč BMW R1150R :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 pregrd je ta bmw SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 Js ce bi se 1x izbiral bi vzel 1000 ccm ker ga nerabis turirat v obrate da se premaknes,pol itak baba odzadaj ko mas 10.000 rpm misli da vozimo 200 :grrr Al kakega dvovaljnika 600 z navorom al pa res kako hornet 900.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 Er 6 gledam sam..... prdi ko moped, spredaj je grd... nvm. da tiscis skoz v obrate je pa res mimo, ni to zame. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 ja če bi ga rad na obratih od dizla vozu pol bo treba pa dva cilindra pa kubaturo 1200ccm in več bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se