TakeALookAround Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Ubistvu je sam dnar izziv,motor izbrat je sala mala,posebi ce jih lahko kar vec naenkrat Kmet2, Bmflar, hajoktejn in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 1 minuto, DinDiin pravi: Ubistvu je sam dnar izziv,motor izbrat je sala mala,posebi ce jih lahko kar vec naenkrat blagor teb .. pr men je glih kontra StaraFeltna, Bmflar, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 14 minutami, maus pravi: a ste zame tut kakšn motor najdl pa za kok € aja .. pa vedet morte, da mam ćustwa Zx10rrrrr 2016 Cena 15€ hajoktejn, Fantocci, maus in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, DAMI34 pravi: Zx10rrrrr 2016 Cena 15€ nima ketne rabm jo .. k se gremo tepst, jo dol snamem Popravljeno Januar 12, 2016. Popravil maus Kmet2, Efendi, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Boljš da jo gor pustiš, če bo treba bežat Bmflar in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, maus pravi: nima ketne rabm jo .. k se gremo tepst, jo dol snamem Za tepst je bolša una ketna od motorne žage. Pa fajn je, da pustiš ketno na svojem motorju kr gor, u primeru če je nasprotnikov preveč, pa je treba špuro hitr potegnt... Popravljeno Januar 12, 2016. Popravil izibajker Bmflar in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 prou .. pol iščem motor z dvema ketnama ... ena za borbo in ena za bejžat Kmet2, peterjanko, Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Spotoma pobereš en polomljen kardan in ga vzameš s seboj, pa ni treba nič šraufat.. jih je dovolj za cesto Bmflar, bobi1001, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 5 urami, StaraFeltna pravi: Hecno, meni pa je 600 hornetka (pc-34 sicer) bila kar udobna kljub 190cm. Sem pa ugotovil da če bi s poticami pretiraval bi znal imet probleme... (dokler sem šlang bi še kakega er6 najbrž lahko vozil solidno ki pa je res droben). Tudi SV650 mi sede. Sem čuden pač ali pa blagoslovnjen. Zanimivo. Prav PC-34 sem vozil in imel preveč pokrčena kolena. Saj drugače mi je bila prav (res da so rekli, da pod menoj izgleda majhna, ampak za to se ne sekiram), edino kolena so preveč pokrčena. Pa še sedež je precej nagnjen naprej, pa sem bil hitro naslonjen na rezervoar in je bilo še slabše. Ne bo pa rekel, da je to kaj povezano s kilogrami, saj sem jo vozil ko sem imel 94 ali pa 82 kg, vedno mi je bila premajhna. Res pa je tudi to, da sem navajen voziti tako, da ne rinem riti nazaj do zadnjega sedeža. Mi bolj paše biti spredaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 Živjo! A ima kdo kej za povedat okoli Aprilia Pegaso 650 Trail? Je najcenejša med ostalimi Enduro 650 ki jih gledam, pa me seveda zanima če je igračka ali resen motor. Hvala, pa lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 pred 23 urami, maus pravi: blagor teb .. pr men je glih kontra Če te prav razumem...maš več virov dnarja, pa ti je težko en pameten motor izbrat? Blagor teb.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 pred 17 minutami, Tedybear pravi: Če te prav razumem...maš več virov dnarja, pa ti je težko en pameten motor izbrat? Blagor teb.... viri so, dnar ni tak hud izziv ... ampak ... men je problem izbrat motor, ker že imam najboljši motor na ceumu svetu in bližnji okolici štekaš ninđa pawaaaaaaaaaaaaa pred 56 minutami, Greencaj pravi: Živjo! A ima kdo kej za povedat okoli Aprilia Pegaso 650 Trail? Je najcenejša med ostalimi Enduro 650 ki jih gledam, pa me seveda zanima če je igračka ali resen motor. Hvala, pa lep pozdrav. Pegasota 650 sem vozu leta 2003 in morm rečt, da za afnat sploh ni slab motorček .... pa tut kam za zapeljat je in sem biu kar navdušen ... pa se ne zajebavam ... pa po zadnjem se da kr doug cajta vozt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 pred 41 minutami, maus pravi: štekaš Ne. Ampak...delam na tem...mal., pa še mal , in pol bom razumu. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 pred 5 urami, Greencaj pravi: Živjo! A ima kdo kej za povedat okoli Aprilia Pegaso 650 Trail? Je najcenejša med ostalimi Enduro 650 ki jih gledam, pa me seveda zanima če je igračka ali resen motor. Hvala, pa lep pozdrav. Tu je testirana verzija Strada, če ti bo kaj v pomoč http://www.motopuls.hr/images/stories/TESTOVI/T074/074UT_Minarelli660.pdf Trail pa ima bolj enduro pnevmatike spredaj 100/90-19, zadaj 130/80-17 Greencaj 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 On 12. 1. 2016 at 3:27 PM, gretzky said: Zanimivo. Prav PC-34 sem vozil in imel preveč pokrčena kolena. Saj drugače mi je bila prav (res da so rekli, da pod menoj izgleda majhna, ampak za to se ne sekiram), edino kolena so preveč pokrčena. Pa še sedež je precej nagnjen naprej, pa sem bil hitro naslonjen na rezervoar in je bilo še slabše. Ne bo pa rekel, da je to kaj povezano s kilogrami, saj sem jo vozil ko sem imel 94 ali pa 82 kg, vedno mi je bila premajhna. Res pa je tudi to, da sem navajen voziti tako, da ne rinem riti nazaj do zadnjega sedeža. Mi bolj paše biti spredaj. Jaz sem mel nizjo balanco če je to kaj pomagalo nevem. Kolena čisto ok so pa tudi meni rekli kaj delaš na otroškem triciklu... Koper - Vransko + 1/2 denva poligon + domov šala mala (sem se bal kaj bo) nekaj sem prigriznil pol doma in šel na kal na kafe... Ni 600 niti blizu za potovanja ampak meni je sedla čsito ok ali pa sem nadpovprečno toleranten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Januar 14, 2016 Deli Objavljeno Januar 14, 2016 Ob 1/12/2016 at 13:35, Fantocci pravi: Ob 1/13/2016 at 10:24, Tedybear pravi: Če te prav razumem...maš več virov dnarja, pa ti je težko en pameten motor izbrat? Blagor teb.... viri so, dnar ni tak hud izziv ... ampak ... men je problem izbrat motor, ker že imam najboljši motor na ceumu svetu in bližnji okolici štekaš ninđa pawaaaaaaaaaaaaa MAUS-a sem lani polet vidu na ta zeleni pumpi v Postojni, ko je solo srebral kavico.Ta njegova ninđa je pa res u iber hud stroj.Sem ga ene petkrat obhodu in se ga nisem mogu nagledat.Špica! če ga boš čez kako leto prodajal se lahk kaj čujeva.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Januar 20, 2016 Deli Objavljeno Januar 20, 2016 Ob 30. 12. 2015 at 8:21, Fantocci pravi: @DAMI34Ker se vozita dva in dosti s kmetom, itak nimaš kaj Versysa gledat (eventualno novo 1000-ko), tak da bo to kar prava izbira. Pa še nekaj posebnega je, da ne bo še en GS več na cesti... Glavno, da boš dal v bodoče še bolj oči na peclje. Zame pa je še vedno mali Versys (trenutno) prava izbira V 2016 me definitivno čez Transalpino in Transfaragarašan zapelje... Pa tisto selo ciganskih kraljeva hočem videt. Mogoče dobim kako idejo za ureditev okolice ob novi hiši Offtopic, ampak morda si poglej še tole vas v Romuniji, mogoče dobiš tudi kakšno idejo za okranclat hišo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Januar 30, 2016 Deli Objavljeno Januar 30, 2016 Pozdravljeni Po dolgem času se spet vračam na forum z vprašanjem, kaj menite o tej Hondi.http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10502019&show=1 So kakšne posebne hibe teh motorjev? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej23 Objavljeno Januar 30, 2016 Deli Objavljeno Januar 30, 2016 se je kdo naveličal xchallenge-a? iščem, tako da bom vesel vsakega namiga ali ponudbe... (privat sporočilo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 30, 2016 Deli Objavljeno Januar 30, 2016 7 hours ago, Whitee said: Pozdravljeni Po dolgem času se spet vračam na forum z vprašanjem, kaj menite o tej Hondi.http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10502019&show=1 So kakšne posebne hibe teh motorjev? LP Delovna mula je to in malo je stvari ki se lahko pokvarijo. Ko se ti kaj iztroši boš pač segel v žep. Če je 100% izpravna je solidna za vsakodnevni commuting. Za nedeljske uživaške vožje al pa v dvoje pa najbrž ne. Kmet2 in Pepper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lukass Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Pozdravljeni prodaja gdo yamaho xt660x od letnika 2006naprej??? lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Ob 30. 1. 2016 at 19:32, StaraFeltna pravi: Delovna mula je to in malo je stvari ki se lahko pokvarijo. Ko se ti kaj iztroši boš pač segel v žep. Če je 100% izpravna je solidna za vsakodnevni commuting. Za nedeljske uživaške vožje al pa v dvoje pa najbrž ne. Hvala, se mi je zdelo nekaj takega ja, zato me tudi prevoženi kilometri ne skrbijo toliko StaraFeltna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
La.Bonaparte Objavljeno Februar 13, 2016 Deli Objavljeno Februar 13, 2016 (popravljeno) živjo, Kupujem...odločam se med Z750 in Hornetko 600..tele dva sta mi padla v oči, pa rabim eno mnenje. Sicer mi ogledala in armatura pri hondi nista ravno najlepša ampak vseeno...http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10614339&show=1 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10538721&show=1 hvala Popravljeno Februar 13, 2016. Popravil La.Bonaparte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 13, 2016 Deli Objavljeno Februar 13, 2016 Oba sumljiva. Probat bi mogel da vidiš kaj tebi bol sede med dvema (cb600f vs Z750). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
La.Bonaparte Objavljeno Februar 13, 2016 Deli Objavljeno Februar 13, 2016 pred 1 minuto, StaraFeltna pravi: Oba sumljiva. Probat bi mogel da vidiš kaj tebi bol sede med dvema (cb600f vs Z750). Ja kawasaki mi je bolš,....kaj pa je sumljivo na kawlnu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se