Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno
Meni so všeč podatki o motorju, predvsem nizka teža za 650 kubični motor v izvedbi čoper in dober navor, če so podatki točni.

Verjetno misliš Suzuki LS 650 Savage? Ta motor mi je bil blazno všeč, ima krasen zvok, se mi pa zdi, da je bolj za po stranskih cestah vozit, ker je promet postal prehitr. Morda pa le enkrat... :winkiss:

Objavljeno
Verjetno misliš Suzuki LS 650 Savage? Ta motor mi je bil blazno všeč, ima krasen zvok, se mi pa zdi, da je bolj za po stranskih cestah vozit, ker je promet postal prehitr. Morda pa le enkrat... :winkiss:

Prav imaš, jaz spadam med motoriste, ki smo mnenja, da motor ni za na avto cesto (je premalo viden). Uživam v vožnji nekje do 90 km na uro zato iščem primeren motor. Tudi moji mladosti se motor, kot je Suzuki LS 650 Savage bolj poda tudi zaradi nizke teže.KLIK ZA podatke.

Objavljeno

ka pa pravite na to?

http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=2902803

mev bi nek tak (hard)enduro, da bi se dav registirat pa tut na 25 kw zablokirat ...

cena se mi zdi kr realna, al je prenizka, previsoka?

pa kk se kaj vozi tti "hard" enduro ... je neka krava, al morda lpo smuka po planinah, al pa celo trga po kakih brgih? :P

Objavljeno

Cena je dost nizka glede na tak letnik...sam ni nč narobe če je tko nizka. Je malo težji ampak ko se enkrat navadiš lahko tud z njim daleč prideš. Za kkšn makedam al pa za transfer je pa super...mogoče če mu zamenjaš še vplinjač z navadnim mehanskim, da ni tako "mehak" je pa še boljš. Navora je dost tak da spleza kamor hočeš, če je le šofer zato.

Objavljeno

sm klico zej za motor( http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=2902803 ), je rek da ma 41 kw v prometni, pa nek športn auspuh gr(doda original) pa da je glih tehničnega naredo.

ma pa 17.000 kilometrov zravn pa da še enduro gume (zej so cross gr)

bi ga pomoje dobo za ene 2800 € ... se splača?! mislim, da se.

neki me še zanima, kejk bi pa pršva pol blokada (na ktm-o) pa tehnični pa homologacija ?!

LP

(je iz Lenarta)

Objavljeno
sm klico zej za motor( http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=2902803 ), je rek da ma 41 kw v prometni, pa nek športn auspuh gr(doda original) pa da je glih tehničnega naredo.

ma pa 17.000 kilometrov zravn pa da še enduro gume (zej so cross gr)

bi ga pomoje dobo za ene 2800 € ... se splača?! mislim, da se.

neki me še zanima, kejk bi pa pršva pol blokada (na ktm-o) pa tehnični pa homologacija ?!

LP

(je iz Lenarta)

Ja se kr splača...blokada pride pa 538€+homologacijski pregled 64€+ 20€ kartonček.

Objavljeno
Ja se kr splača...blokada pride pa 538€+homologacijski pregled 64€+ 20€ kartonček.

hvala lepa, za tak dnar si pa rajs hondo fmx 650 kupim, pa dam ttih 600 € za kombinezon ...

bom še zgleda mogo počakat 3 lete do ktma (do pravega SM-a) dokler bo pa fmx 650 dojst

Objavljeno (popravljeno)

A kdo kej ve o tem motorju oz. prodajalcu? Zaenkrat mam hondo cbr 600Fsport pa bi rad mal presaltal na v2. Me zelo mika da bi jo vzel. Vse informacije dobrodosle o motorju na sploh in konkretnem motorju. http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2933908

Popravljeno . Popravil kaduza
Objavljeno
A kdo kej ve o tem motorju oz. prodajalcu? Zaenkrat mam hondo cbr 600Fsport pa bi rad mal presaltal na v2. Me zelo mika da bi jo vzel. Vse informacije dobrodosle o motorju na sploh in konkretnem motorju. http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2933908

nekam malo kilometrov za 2002 letnik ma ... torej je delal okrog 1500 km na leto ... nvm, bojo poznavalci več povedali :)

Objavljeno
nekam malo kilometrov za 2002 letnik ma ... torej je delal okrog 1500 km na leto ... nvm, bojo poznavalci več povedali :)

Baje je od prvega lastnika iz IT in ga je vozil cist tko ljubiteljsko. Ma pa tud servisno. A obstajajo ksne serijske oz. pogoste napake pri teh rsvjkah?

Objavljeno

A kdo ve kaj je treba napisat (pogodbo, prepis...) če se nabav že uvožen motor z italijanskimi dokumenti?

A je dost prodajna pogodba glede na to d se ga ne da registrirat?

Objavljeno
A kdo ve kaj je treba napisat (pogodbo, prepis...) če se nabav že uvožen motor z italijanskimi dokumenti?

A je dost prodajna pogodba glede na to d se ga ne da registrirat?

Če se ga ne da oz. ga ne misliš registrirat potrebuješ Italijanske papirje odjavljene,če se gre za kros,trial motor in,če ni papirjev pa rabiš račun od trgovine,kjer je bil kupljen ali original prepis z privat Italijanom!In pa seveda overjen prepis od koga si ga kupil tle!To je,da imaš vse kot se šika,.....

Objavljeno

Zdravo!

Kupil bi rad rabljen cross motor tja do 3000€, vendar sam ne vem dosti o tem na kaj moram biti pozoren pri nakupu, zato sprašujem, če bi bil kdo ki se spozna na zadevo pripravljen it z mano na kak ogled.

Sem iz okolice Radeč.

Najlepša hvala!

Objavljeno

Pozdravljeni,

pred kratkim sem naredil izpit za motor in zdaj seveda veselo berem po raznih forumih in izbiram kateri motor bi bil zame najprimernejši. Po veliko prebranega sem pristal pri Kawasakiju Er6N (2009) ali pri Hondi Hornet 600CB(od l.2007 navzgor). Vizualno se mi seveda Hornetka na nek način bolj dopade, vendar sem v dilemi, ker dejansko ne dobim odgovora ali je hornetka primerna za začetnika. Marsikdo mi reče, da je če imaš pamet v glavi, medtem ko drugi pravijo spet drugače. 100konjev naj bi bilo preveč itd...Zanima me, če mi lahko kdo svetuje, ki mu je honda bila prvi motor, oziroma ima velike izkušnje z motorji. če je honda primerna ali naj se raje odločim za nakup kawasakija? Hvala

Objavljeno

Ti sam kupi Hornet.Mopi se lepo pelje!

Objavljeno
Pozdravljeni,

pred kratkim sem naredil izpit za motor in zdaj seveda veselo berem po raznih forumih in izbiram kateri motor bi bil zame najprimernejši. Po veliko prebranega sem pristal pri Kawasakiju Er6N (2009) ali pri Hondi Hornet 600CB(od l.2007 navzgor). Vizualno se mi seveda Hornetka na nek način bolj dopade, vendar sem v dilemi, ker dejansko ne dobim odgovora ali je hornetka primerna za začetnika. Marsikdo mi reče, da je če imaš pamet v glavi, medtem ko drugi pravijo spet drugače. 100konjev naj bi bilo preveč itd...Zanima me, če mi lahko kdo svetuje, ki mu je honda bila prvi motor, oziroma ima velike izkušnje z motorji. če je honda primerna ali naj se raje odločim za nakup kawasakija? Hvala

Jaz imam doma poleg mojega motorja(BMW-eja) še ženin Er-6-N in ga večkrat peljem je zelo vredu motor sploh če nisi prevelike postave jaz imam 185 in lahko rečem, da se kar dobro počutim na njemu.Motor je dokaj poceni,majhna poraba,zelo vredu navor,pa tudi končna ca 220Km/h ni zanemarljiva.Če ga boš kupil in ga boš vozil par let neboš veliko izgubil namreč motor je kar tržen in je nekje najbolj primeren za motoriste začetnike in še posebno za ženske, ta motor uporablja tudi veliko avtošol.

Ps: če ga boš kupil obvezno z ABE-som.Hondo pa toliko nepoznam zato nebom komentiral! :whistle: LP Brumer

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
Pozdravljeni,

kupi kar ti je bolj všeč, torej v tem primeru horneta. par konjev več pa ni problem, če ti glava ne štima je oboje premočno, drugače pa oboje čisto OK. :whistle:

Objavljeno

Oba motorja sta dobra izberi si tistega, ki Ti bo bolj všeč in ga boš lahko obvladoval glede na izkušnje. Vsekakor ne kupuj motorja katerega nisi preizkusil. Ni dovolj, da se malo po dvorišču zapelješ in se že odločiš za nakup. Veliko srečnih kilometrov Ti želim s Tvojim ljubljenčkom. :yea1:

Objavljeno

Najlepša hvala za vse nasvete, mislim da bom zdaj motor veliko lažje izbral. :rolleyes:

Objavljeno

enostavno:

če se čutiš bolj umirjenga, potem er6n

če se čutiš kot nasidiranega voznika, potem definitvno hornet

lp

Objavljeno

Pred kratkim nekaj postov nazaj sem spraševal o nakupu motorja. Takrat sem izbiral med Kawasaki ER6n in Hornet, zdaj je v igro prišla se tretja lepotica in to aprilia shiver 750. Zanime me kaj menite o tem motorju, kakšne so vaše izkušnje če ga kdo ima in ali je motor vredno kupiti. Hvala in LP

Objavljeno

Luštn motorček ni kej ampak moj glas gre Hondi :naughty:

LP

Objavljeno
Pred kratkim nekaj postov nazaj sem spraševal o nakupu motorja. Takrat sem izbiral med Kawasaki ER6n in Hornet, zdaj je v igro prišla se tretja lepotica in to aprilia shiver 750. Zanime me kaj menite o tem motorju, kakšne so vaše izkušnje če ga kdo ima in ali je motor vredno kupiti. Hvala in LP

Lepote se hitro naveličaš,potem pa se pri italjanu začne šraufanje. :whistle:

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!