MiNa Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 1 uro, thumper pravi: voznikovi napaki Večinoma so vzroki za nesreče vozniške napake. Za eno na tem forumu opisano vem, da ni bil kriv voznik, ampak "amortizerolom"... maus in thumper 2
maus Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 57 minutami, MiNa pravi: Večinoma so vzroki za nesreče vozniške napake. Za eno na tem forumu opisano vem, da ni bil kriv voznik, ampak "amortizerolom"... jp .. obstajajo tudi tehnične napake vozila recimo .. nezmožnost ABS-a, da zaustavi motocikel pri 300 km/h v 20 metrih ... kaka beda, kajne thumper 1
MiNa Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 3 minutami, maus pravi: ABS-a, da zaustavi motocikel Upam, da se zafrkavaš! Saj veš da vozil ne zaustavlja ABS...
maus Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 8 minutami, MiNa pravi: Upam, da se zafrkavaš! Saj veš da vozil ne zaustavlja ABS... vem .. zato je pa tehnična napaka
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 11 urami, Buschi pravi: Sej ona je dala gas, sam motor u peti prestavi ne bo šel v hrib. Tudi nogo je dala dol, ampak ker je stala pošrek na hrib, ji je zmankal podna...je bl mala... se strinjam, da je problem, ampak problem pač ostaja, višina, pa napačna prestava. Še vedno (iz lastnih iskušenj, ker sem tut mali) se lahko prevržeš v hrib, sam mal narobe stopiš. Drilat vožnjo na parkirišču, al pa maxiskuter nabavit. Nizek sedež imajo, pa vedno so v pravi prestavi.
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 5 urami, thumper pravi: torej vrže eno dol in potegne na polno? v bistvu je ob voznikovi napaki dodajanja gasa še hujše kot sem mislil.. Mogoče sem narobe razumel tale tvoj stavek (če ja, oprosti). kako pa bi v serpentini drugače rešil kot z dodajanjem gasa?
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred eno uro, DAMI34 pravi: se strinjam, da je problem, ampak problem pač ostaja, višina, pa napačna prestava. Še vedno (iz lastnih iskušenj, ker sem tut mali) se lahko prevržeš v hrib, sam mal narobe stopiš. Drilat vožnjo na parkirišču, al pa maxiskuter nabavit. Nizek sedež imajo, pa vedno so v pravi prestavi. Nekaj podobnega je tečaj varne vožnje oz. kot bi tu na MS nekateri rekli, tečaj za butle za obvladovanje motorja. A očitno se to rabi, predvsem na takšnih serpentinah.
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 20 minutami, motozajebant pravi: Nekaj podobnega je tečaj varne vožnje oz. kot bi tu na MS nekateri rekli, tečaj za butle za obvladovanje motorja. A očitno se to rabi, predvsem na takšnih serpentinah. največ se dril..neglede kje, je pa fajn tečaj zarad osnov, vendar premal, trening je potrebno nadaljevati, rabi, pri počasnih brzinah in manevriranju. Takrat smo najbolj nerodni in kratke noge nudijo manjšo oporo. ligenjček 1
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 Pravkar, DAMI34 pravi: največ se dril..neglede kje, je pa fajn tečaj zarad osnov, vendar premal, trening je potrebno nadaljevati, rabi, pri počasnih brzinah in manevriranju. Takrat smo najbolj nerodni in kratke noge nudijo manjšo oporo. ja, se strinjam, a za začetek in za osnovo je dobro, da ti nekdo ki zadevo obvlada pokaže, razloži. To obnavljaš iz leta v leto, vmes pa sam drilaš. saj noge maš na stopalkah?
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 1 minuto, motozajebant pravi: ja, se strinjam, a za začetek in za osnovo je dobro, da ti nekdo ki zadevo obvlada pokaže, razloži. To obnavljaš iz leta v leto, vmes pa sam drilaš. saj noge maš na stopalkah? nogice rabiš ko se ustaviš in če maš nogice pa stopiš v luknjo (al na nagibu) , si hitro kabum thumper 1
maus Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 37 minutami, motozajebant pravi: Mogoče sem narobe razumel tale tvoj stavek (če ja, oprosti). kako pa bi v serpentini drugače rešil kot z dodajanjem gasa? mogoče sem ga jaz razumel drugače od tebe .. odvisno kok gas obrneš ...
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 2 minutami, maus pravi: mogoče sem ga jaz razumel drugače od tebe .. odvisno kok gas obrneš ... ja sej to je tudi pri normalnem šalterju bistvo...
maus Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 (popravljeno) pred 2 minutami, motozajebant pravi: ja sej to je tudi pri normalnem šalterju bistvo... ko sem mal vozil Mećko AMG-ja ... je kr ornk butnilo. ko sem pritisnil gas na polno ... avtomatik drive motorja avtomatika, pa razen avtomatika leta 1978, nisem vozil Popravljeno Avgust 5, 2020. Popravil maus
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 2 minutami, maus pravi: ko sem mal vozil Mećko AMG-ja ... je kr ornk butnilo. ko sem pritisnil gas na polno ... avtomatik drive motorja avtomatika, pa razen avtomatika leta 1978, nisem vozil Zdaj bo Thumper reku, a smo na avto forumu? haha pred 11 minutami, DAMI34 pravi: nogice rabiš ko se ustaviš in če maš nogice pa stopiš v luknjo (al na nagibu) , si hitro kabum jaz se v serpentini ne ustavljam maus 1
Buschi Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 1 uro, DAMI34 pravi: maxiskuter nabavit... Zato pa sprašujem kako se obnaša variomat, če ti v fejst klanec daš po gasu. Crkne ali pelje? Oz še boljše vprašanje, če imaš vnaprej nastavljene prestave na variomatu, a on ve, da bo umru in prestavi vse do prve ali preprosto umre? TO JE TISTO KLJUČNO VPRAŠANJE !!!!!!!!!!!! Sprašujem pa za Aprilio Mana. pred 1 uro, DAMI34 pravi: se lahko prevržeš v hrib, sam mal narobe stopiš. Ker je bila leva serpetina, se je prekucnala navzdol. pred 55 minutami, motozajebant pravi: ...tečaj varne vožnje oz. tečaj za butle... Je bla dva tedna nazaj na Vranskem, sam tam nimajo nekih hudih klancev niti ne učijo speljevanja v hrib.
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 3 minutami, Buschi pravi: Zato pa sprašujem kako se obnaša variomat, če ti v fejst klanec daš po gasu. Crkne ali pelje? Oz še boljše vprašanje, če imaš vnaprej nastavljene prestave na variomatu, a on ve, da bo umru in prestavi vse do prve ali preprosto umre? TO JE TISTO KLJUČNO VPRAŠANJE !!!!!!!!!!!! Sprašujem pa za Aprilio Mana. Ker je bila leva serpetina, se je prekucnala navzdol. Je bla dva tedna nazaj na Vranskem, sam tam nimajo nekih hudih klancev niti ne učijo speljevanja v hrib. ja nič, šaltat bo treba ane? Saj ona ne rabi učenja speljevanja v hrib, če je na dol padla? sicer pa, (po mojem skromnem mnenju), je največja težava pri tvoji ta, da se ji ne ljubi šaltat ps. Čudno mi je, da je na dol padla? Saj če bi samo sklopko stisnila, bi bilo že povsem dovolj? Si ziher da ji ni crknil motor, ker je sklopko pozabila stisnit (ali pa se ji pač ni dalo)?
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 28 minutami, Buschi pravi: Zato pa sprašujem kako se obnaša variomat, če ti v fejst klanec daš po gasu. Crkne ali pelje? Oz še boljše vprašanje, če imaš vnaprej nastavljene prestave na variomatu, a on ve, da bo umru in prestavi vse do prve ali preprosto umre? TO JE TISTO KLJUČNO VPRAŠANJE !!!!!!!!!!!! Sprašujem pa za Aprilio Mana. Ker je bila leva serpetina, se je prekucnala navzdol. Je bla dva tedna nazaj na Vranskem, sam tam nimajo nekih hudih klancev niti ne učijo speljevanja v hrib. maxi sem zapisal, ker ima precej nižji sedež od motorjev. tukaj je prednost, da z nogami zadrži. Za mano ne vem, skuter ne crkne ampak potegne.
Buschi Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 Crknal motor, sklopko stisnala itak prepozno, ampak ko je dala dol levo nogo, podna ni bilo in se je z motorjem vred prekucnala navzdol po asfaltu...torej sta ona in moped bila z keslom obrnjena dol v dolino. Dober pustmo padec, ker razen modrice al dveh ter odltetele oranžne plastike na žmigavcu druge škode ni bilo. Samo zanima me, kako se obnaša skuter, Aprilia Mana in Honda NC v danem primeru. Aja, skuterja ne bo vozla, ker sma tako jaz kot sine mnenja, da skuteristi niso motoristi, niti skuter ni motor !!!!!!!!!!!!! GoBobi in thumper 1 1
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 isto ko vsak avtomatik. Avtomatično prestavi v nižjo in odpelješ. simple.
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 38 minutami, Buschi pravi: Aja, skuterja ne bo vozla, ker sma tako jaz kot sine mnenja, da skuteristi niso motoristi, niti skuter ni motor !!!!!!!!!!!!! a veš kako je Honda NC narejena? ps. pa si jo tudi jaz lastim Joker 1
Buschi Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 NC ima klasične prestave, ampak dvojno sklopko: Aprilia Mana ima variomat:
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 pred 9 minutami, Buschi pravi: NC ima klasične prestave, ampak dvojno sklopko: Aprilia Mana ima variomat: nisem spraševal po sklopki. Temveč zato, ker si napisal, da skuterja ne bo vozila.... NCjka je pa dejansko izpeljanka skuterja Joker 1
franc Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 Če ima variomat se pelje kot skuter (ne crkne) kolikor gasa toliko obratov, jermen pa prestavlja po potrebi (saj tudi na križišču "počaka" in ne crkne) . lp
maus Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 (popravljeno) u božju matr ste zakompliciral .. pač se je ulegla, kot se je že marsikdo ... big deal kaj je pa narobe naredila, pa še sama ne ve ... kot se mi zdi torej ... predlagam ninđo p.s. sj bi predlagal versysa, 650 , pa raje ne, ker to je za outlow banditose in objestneže, ker sune k cigo k jabček ukrade Popravljeno Avgust 5, 2020. Popravil maus ligenjček, thumper in GoBobi 3
motozajebant Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 Pravkar, maus pravi: u božju matr ste zakompliciral .. pač se je ulegla, kot se je že marsikdo ... big deal kaj je pa narobe naredila, pa še sama ne ve ... kot se mi zdi torej ... predlagam ninđo Z AVTOMATSKIM MENJALNIKOM maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se