Darko3g Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 se strinjam, gledal sem 2,3,4 in pod vtisom teh spustil torque. med idiotizmi seveda ne smemo pozabiti tomaža kruza v mišon inposibel 2 in njegovih skokov in slajdanja med strelanjem Mislim, da bi se Tomažek lahko učil od Džolijeve Angelce v Tomb Riderju, kjer z motorjem v svoji garaži skače čez svoje avte in pretepa slabe fante. Dobesedno z motorjem. Med vožnjo. V glavnem risanke. Urbii, halls in hilton 3
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Ja, sem vidu tisto sranje od "filma". Po tisti "sekvenci" pa tudi Angelčine prsi pa žnable več niso bile dovol mikavne da bi še dalje gledal "film". Kor13 1
Pervy Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Eh angelci pa lahko vse odpustimo :evilgrin: Urbii in domina 2
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Lol, Pervy, meni je samo žal za možnega štoparja ki ga boš pobral kje (tvoj podpis )
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Zame je to največja filmska bedarija o motorjih.Pa vmes čudežno iz cestnih gum na kros gume.Pa še obakrat prikaz profila Mogoče pa je kaj takega na triumph mogoče in ga zato @hilton tako hvali :xx: Hehe, po KITT-u in Viper-u še zdaj Triumph ki ga lahko po mili volji konfiguriraš in spreminja obliko, kole, etc..? darkie 1
Pervy Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Lol, Pervy, meni je samo žal za možnega štoparja ki ga boš pobral kje (tvoj podpis ) upam da ne misliš da pobiram štoparje podpis je namenjen izključno štoparkam anja37, Ervin93 in trebor 2 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 upam da ne misliš da pobiram štoparje podpis je namenjen izključno štoparkam Dobra odločitev. je že bolše da se te kaka brhka punca oklepa kot pa neki ded. Do zdaj sam osebno prepeljal samo eno štoparko (ker je mela čelado), Catherine Bell look-alike (mlajša kopija, še lepša kot CB), unfortunately pa je mela fanta (sta ostala brez bencina z motorjem pa sem jo peljal do Mol-a v Kidričevem) in mam zelo stroga pravila zase glede tega, tak da nisem mogu terjat plačila na tvoj način (ki bi drugače bil zaželjen :naughty: ). sesir in darkie 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Kaki emo ... malakai, Giga, sesir in 4 others 3 4
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Kaki emo ... Prosim ne bit nesramen, ker se bom te zjokal... *rolls eyes* :evilgrin: darkie, Giga in Kor13 2 1
AleksG Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Iščem podnapise za francozki film "Le cheval de fer", mi zna kdo pomagat?
RHonda Objavljeno Januar 7, 2011 Opozori Objavljeno Januar 7, 2011 Najbolj idiotski filmi kar sem jih kdaj mel nesrečo videti so bili (najbolj porazn je na prvem mestu): 1. Torque 2. Biker Boyz Mislim da v enem od teh filmov tekmuje glavni junak v raperski trenirki in čeladi, ki je za jahat konje, vozijo pa kar po ne-asfaltirani cesti- beden film do amena.
trojan69 Objavljeno Januar 7, 2011 Opozori Objavljeno Januar 7, 2011 Mislim da v enem od teh filmov tekmuje glavni junak v raperski trenirki in čeladi, ki je za jahat konje, vozijo pa kar po ne-asfaltirani cesti- beden film do amena. Ja to je v Biker Boyz-se strinjam, bedn film. sem pa našu na partisu torrent fajl z izborom 11-ih motorističnih filmov (veliko od njih je klasik) http://www.partis.si/torrent/podrobno/81318
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 najbolj bajkerski film je itak Lion King ... eden od bolj hecnih pa I Bought a Vampire Motorcycle :-) Cartman, sayo, sesir in 1 other 2 2
musaschi64 Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 Enga sem gledu, more bit star ene 5 let in to angleški ne holivud pa se ne spomnim naslova.So šli trije modeli eno robo nekam iskat za enga druzga tipa in ko so taboril v gozdu so se ga zapil, zakadil zjutri jim je pa najbolj bister med njimi še kavo iz posušenih norih gob skuhal. :grim
sayo Objavljeno Januar 10, 2011 Opozori Objavljeno Januar 10, 2011 BEAST MASHIN to je prava bikerska grozljivka
krava Objavljeno Januar 10, 2011 Opozori Objavljeno Januar 10, 2011 Partis ga nima.....kam torej??! :naughty:
motofrik Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Partis ga nima.....kam torej??! :naughty: Torrentz.eu...
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Torrentz.eu... Če potrebuješ podnapise pa so na Podnapisi.net
exaGee Objavljeno Januar 31, 2011 Opozori Objavljeno Januar 31, 2011 Hmm, čudno, da do sedaj nihče ni omenil filma One week. O človeku, ki zboli za rakom, pred začetkom zdravljenja pa se odpravi na tedensko popotovanje z motorjem. Film, vreden ogleda... malakai, lasagna in motofrik 3
baddad Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 Outlaw bikers - NatGeoTV - serija dokumentarcev o outlow bikers, zgodovina in nastanek MCjev v ZDA, Hellsi, Mongols, Warlock, Bandodosi.... zanimivo DRVOWP in trojan69 1 1
Kölm Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 In WTF to dobiti ? Ilegalno seveda.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se