Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Zivjo folk js sm tut bol now tuki, do zdej sm se s frendom furu, zdej pa ne more u petek, tko da če gre kdo na grobnik, pa da bi šli skupi nej napiše aya drgač furam tono 125 :wub: sem iz lj
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Zivjo folk js sm tut bol now tuki, do zdej sm se s frendom furu, zdej pa ne more u petek, tko da če gre kdo na grobnik, pa da bi šli skupi nej napiše aya drgač furam tono 125 :wub: sem iz lj tebe sm pa vidu jst enkrat..k si se pelu za enim kangujem al kaj je že...sm meu filng da je biu fotr...pelu si se pa čez logatc pa vrhnko prot lj..a si kupu novga lih al kaj? to je blo ene 14dni nazaj... sorry za offtopic :P
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) tebe sm pa vidu jst enkrat..k si se pelu za enim kangujem al kaj je že...sm meu filng da je biu fotr...pelu si se pa čez logatc pa vrhnko prot lj..a si kupu novga lih al kaj? to je blo ene 14dni nazaj... sorry za offtopic :P ej bol ne js mam tuonota že en let, sam se lani nism dost furu.. srebrn je drgač, možno da sm se za kangooyem furu sam nobenga ne poznam k ga ma.. Popravljeno April 23, 2007. Popravil Gizmo_
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ¸hmm..a se furaš v kavbojkah al maš kombinezon? ker če se furaš v kavbojkah pol sm te vidu :P
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) ¸hmm..a se furaš v kavbojkah al maš kombinezon? ker če se furaš v kavbojkah pol sm te vidu :P sej pol si me vrjetno vidu, a je biu velikonočn pondelk??? k swa šla s kolegom u portorož, črn varadero je biu zrawn... Popravljeno April 23, 2007. Popravil Gizmo_
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 sej pol si me vrjetno vidu, a je biu velikonočn pondelk??? k swa šla s kolegom u portorož, črn varadero je biu zrawn... ne ne...četrtek je biu se mi zdi...14 dni nazaj..
_Nejkooo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Zivjo folk js sm tut bol now tuki, do zdej sm se s frendom furu, zdej pa ne more u petek, tko da če gre kdo na grobnik, pa da bi šli skupi nej napiše aya drgač furam tono 125 :wub: sem iz lj mensezdi da gre grčar na grobnik :D
JeRn3j Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Zivjo folk js sm tut bol now tuki, do zdej sm se s frendom furu, zdej pa ne more u petek, tko da če gre kdo na grobnik, pa da bi šli skupi nej napiše aya drgač furam tono 125 :wub: sem iz lj hodiš na šubo mogoče .... če hodš se me spomnš k sm za tabo prgrmeu prejš tedn :evilgrin: drgač pa se bomo šli kej furat... :OK:
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 hodiš na šubo mogoče .... če hodš se me spomnš k sm za tabo prgrmeu prejš tedn :evilgrin: drgač pa se bomo šli kej furat... :OK: ne ne na vič hodm... pa ne furam se z motorjem u šolo tko da bl ne... a ti maš odprto pa to al serijska k men je do zdej fotr moriu kao da nej bo zablockana pa tko... tko da ja .. ne greš na grobnik??
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 jernejči je zdej ceu car k ma odprto :D
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 mensezdi da gre grčar na grobnik :D ja z njim sm že govoru sam on gre 26. tko da sm mislu da grete/grejo kšni s 125 tko da jih gre več... k če bi se dal bi se uštulu, k sam se pa glih nebi vozu, fotu se pa ne da z mano 120 pelat
_Nejkooo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ja z njim sm že govoru sam on gre 26. tko da sm mislu da grete/grejo kšni s 125 tko da jih gre več... k če bi se dal bi se uštulu, k sam se pa glih nebi vozu, fotu se pa ne da z mano 120 pelat jaz bi z veseljem šou, ampak drugo sezono, ko bom mel malo bolj spodoben in za na grobnik primeren bicikl :D :D
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 jaz bi z veseljem šou, ampak drugo sezono, ko bom mel malo bolj spodoben in za na grobnik primeren bicikl :D :D ma sej useen kaj furaš sm šou lani tut s kolegom k je meu gilero gsm 50 pa mu je šla 80 pa je blo ql.... js itq po pisti nevem če bi šou furat k nebi biu sam u napoto unim k če ga js do konca tišim se bo un komot u prvi mim odpelu..
_Nejkooo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ma sej useen kaj furaš sm šou lani tut s kolegom k je meu gilero gsm 50 pa mu je šla 80 pa je blo ql.... js itq po pisti nevem če bi šou furat k nebi biu sam u napoto unim k če ga js do konca tišim se bo un komot u prvi mim odpelu.. jaz če sem že tam, grem na pisto, to pa še zaj ne morem ker nimam ss motorja, tak da drugo sezono :OK: :D
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 jaz če sem že tam, grem na pisto, to pa še zaj ne morem ker nimam ss motorja, tak da drugo sezono :OK: :D ja ok pa drugič, se slišmo če ne druzga usaj za kkšno furco...
_Nejkooo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ja ok pa drugič, se slišmo če ne druzga usaj za kkšno furco... to pa z veseljem :OK:
_N3jC_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Jst pa woox greva tud na grobnik in še iščeva kandidate....lohk se kej zmenmo gizmo d bi šli skup ja :OK: :OK:
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 Jst pa woox greva tud na grobnik in še iščeva kandidate....lohk se kej zmenmo gizmo d bi šli skup ja :OK: :OK: ja itq iz kje pa sta drugač??
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 Jst Kamnik on pa Vodice... ql ql pol nista deleč... am sej se mi zdi da sm tebe vidu a maš modre ledice u stranskih lučkah???
_N3jC_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 No se slišmo pol za grobnik še...aja ti si vrjetn vidu enga k ma modro varo ane iz ledicam :hmm: jst nimam ledic pa moja je srebrna tko d iz ledicam si me bol težko vidu hehe :P :P
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 No se slišmo pol za grobnik še...aja ti si vrjetn vidu enga k ma modro varo ane iz ledicam :hmm: jst nimam ledic pa moja je srebrna tko d iz ledicam si me bol težko vidu hehe :P :P ej zdi se mi da je bla srebrna pa še tm je bla pr agipu u vodicah tko da, ... sam modra pa zih ni bla...aya dej sam povej kakšn tempo mata prbližn vi2 k js newem če mi bo ratal kej zamenat do petka tko da :blink: js mam tm pr 125 končno...
_N3jC_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 hehe sej midva mava tud pr 125 končno k varadero je 4-takt tko d ni problema :headbang:
Roky Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Kvaj zdej,kdo od vas gre vse jutr na Grobnik,glihkar mi je bOnzy povedu, da letiva dol tko, da bi lahk kšno rekl :)
Priporočene objave