dadya4 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 [attachmentid=96127]Dobil sem atx in so mi odmontirali sprednje kolo da sem ga lahko spravil v avto.Sedaj imam problem ko privijem do konca matice se mi kolo ne vrti hitro.Imam problem z delom kateri je na sliki.Prosim za pomoč kako moram vstaviti del ki je na sliki da se mi bo sprednje kolo vrtelo normalno [attachmentid=96127]Dobil sem atx in so mi odmontirali sprednje kolo da sem ga lahko spravil v avto.Sedaj imam problem ko privijem do konca matice se mi kolo ne vrti hitro.Imam problem z delom kateri je na sliki.Prosim za pomoč kako moram vstaviti del ki je na sliki da se mi bo sprednje kolo vrtelo normalno prosim če mi še poveste kje se menjava olje pri atx ter olje v menjalniku
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 alje pri atx,ter olje v menjalniku=?? :kva2: ja menja se tak,da odšraufaš oni šrauf pod mašino natočiš ga pa pri šipki(palčki)pri kateri preverjaš kolko maš kaj olja! :grim LP
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 prosim če mi še poveste kje se menjava olje pri atx ter olje v menjalniku katero olje pa je še imel v mislih zraven menjalnika :huh: . no, še kakšen uporaben podatek: noter ga gre 4 dcl. PS dadya: tale tema predvidevam da bo slej ko prej zaklenjena. .) tema o ATX že obstaja
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ja,ne novih tem odpirat,ker jih je že ko smetja!!!!! :blink: zaj naj bo,kr si nov! :evilgrin: LP
dadya4 Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 [attachmentid=96127]Dobil sem atx in so mi odmontirali sprednje kolo da sem ga lahko spravil v avto.Sedaj imam problem ko privijem do konca matice se mi kolo ne vrti hitro.Imam problem z delom kateri je na sliki.Prosim za pomoč kako moram vstaviti del ki je na sliki da se mi bo sprednje kolo vrtelo normalno prosim če mi še poveste kje se menjava olje pri atx ter olje v menjalniku o.k. se oproščam .Prosim pa da mi pomagate pri sprednji gumi oziroma pri delu kateri je na sliki
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ne vem kako ti naj pomagamo. to je samo distančnik. obrnjen je na sliki pravilno. med tem distančnikom in matico pa mora biti še ena podložka. poglej, da tebi ne štekajo zavore. tukaj imaš skico prvega kolesa od ATX. upam da ti bo pomagalo. zloži kot je na skici pa bi moralo špilat. aja - poglej če ti ta distančnik na sliki lepo "sedi" tako kot mora .)
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/sitebu...tures/atx18.gif upam ,da ti bo to kaj pomagalo
dadya4 Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 isto sma mislila .) tako sem že probal pa ni šlo pa tudi bremze nisem priklopil oziroma nisem še našponal zajle za bremzo zato mi pa ni jasno zakaj mi to dela.mislim si da ko zašravfam vse skupaj da mi distančnik blokira da se mi gume ne vrti pravilno.
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 da nisi ti pozabil vstaviti distančnih obročov, ki so na sliki označeni s številkama 2 in 3... :hmm:
dadya4 Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 da nisi ti pozabil vstaviti distančnih obročov, ki so na sliki označeni s številkama 2 in 3... :hmm: Če so ti obročki noter v bobnu potam jih nisem pozabil ker kolikor vem jih nismo jemali ven.Ali so ti distančni obročki noter v bobnu ali zunaj.Nisem toliko laik ampak ta zadeva mi res ni jasna
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 čaki zaj trojka ne vem če je semering.. dvojka pa mislim da je obroč ki pade dol, če potegneš akso ven :hmm: ni pa to not v bobnu
Ozzie Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 po sliki ti manjka distančnik. Pejd do kakšnega kolega pogledat, kako je skupi. Je pa itak skoraj isto pri vseh tomosih - najdi eno šestko al pa štirko potem pa :eek:
Xwrt Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Da ne odpiram nove teme: potrebujem ATX/BT električno shemo (nekaj takega kot v priponki samo da bi se videlo besedilo sheme oz. barve vodnikov). Popravljeno September 23, 2007. Popravil Xwrt
pinktomos Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 ni pomoči bodi vese s tem kar imaš
pinktomos Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 ni pomoči bodi vese s tem kar imaš
_Misko_ Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 Od frenda ATX je ceu zamorjen nikamor ne gre v nobeni prestavi pelješ se največ 30 :headbang: Kaj bi loh naredu da bi kam šlo?Kaj je loh narobe?
pinktomos Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 kolk obratu razvije??????'' lahko da mu drsi sklopka
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 kolk obratu razvije??????''lahko da mu drsi sklopka zlo mal komaj da kam potegne..
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 A je možn da ima rise v celindru in izgublja moč?
pinktomos Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 ja hvala bogu če je ribnjen da ne gre več kot 30 nevem zakaj bi potem folk menju cilindre oz brusli ko lim ribne :headbang:
trebor Objavljeno Maj 6, 2014 Opozori Objavljeno Maj 6, 2014 Imam problem z vzmetenjem na ATX-u. Razdrl sem zadnji amortizer, ker je bil že popolnoma brez blaženja. Zdaj me pa zanima, koliko olja gre noter, da lahko zadevo sestavim. Ima pa nastavljive amortizerje Marzocchi, menda enake kot na BT-ju. Prosil bi pa tudi za podatke o prvih amortizerjih, koliko olja gre noter. Hvala. LP Robert Tako pa izgleda notranjost
trebor Objavljeno Maj 30, 2014 Opozori Objavljeno Maj 30, 2014 Imam problem z vzmetenjem na ATX-u. Razdrl sem zadnji amortizer, ker je bil že popolnoma brez blaženja. Zdaj me pa zanima, koliko olja gre noter, da lahko zadevo sestavim. Ima pa nastavljive amortizerje Marzocchi, menda enake kot na BT-ju. Prosil bi pa tudi za podatke o prvih amortizerjih, koliko olja gre noter. Hvala. LP Robert Tako pa izgleda notranjost Mogoče kdo ve? LP robert
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se