Tetsuya Objavljeno Julij 28, 2002 Opozori Objavljeno Julij 28, 2002 LP Mogoče se vam bo moj predlog zdel malce trapast in težko izvedljiv, ampak a nebi vžgal, da bi se enkrat v seveda veliko večjem številu kot ponavadi dobil kar tukaj na forumu. Recimo, da bi se zmenil za datum in uro, ko bi bili potem vsi, ki jim to pač dopušča čas, takrat na forumu. Po moje bi blo ful dobr, če bi nas bilo naenkrat na forumu 200, 300,... Verjetno bi razne debate in nove teme kar deževale.
vragica Objavljeno Julij 29, 2002 Opozori Objavljeno Julij 29, 2002 Res cuden predlog... :lol: :lol: :lol: :twisted: ... pa ravno v casu dopustov... :wink: ... poskusi ponovno septembra (caki ta zna biti lep kar se vremena tice)... no mogoce november, december spusti... januar ali februar bosta kar ok... :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Gallus Objavljeno Julij 29, 2002 Opozori Objavljeno Julij 29, 2002 Prej še vprašaj administratorje, če bo mašina vzdržala :D :D :!: :!:
moped Objavljeno Julij 29, 2002 Opozori Objavljeno Julij 29, 2002 Tile vaši ISP-ji, pa mašine, pa modemi, pojma nimam. Nekaj pa drži kot pribito: govorite o septembru, oktobru, novem, to je čas za srečenja v živo. DOKLER NI SNEGA, NE ZLEZEM Z MOPEDA !!!
klimbra Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 Probimo,pa bomo videli,če stvar dela. :D :shock: :shock:
cyc Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 Se odgovor na zastavljeno vprasanje, ostalo so nesmiselna modrovanja ... Hja, poleti jih/nas bos tezko zbobnal skupaj, pozimi pa. Lahko probamo chat, 300 v enem kanalu bi bil sicer nesmisel, ampak saj se odpre vec kanalov, pa je. Bi bilo v realnem casu, ce bi bilo v eni temi hkrati recimo 30 ljudi bi bila zmesnjava, skoraj zagotovo.
hotschko Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 Sem ZA forumsko srečanje na WEB-u, čeprav razen rekordov v smislu največ prijavljenih uporabnikov, 1000 postov v petih minutah ne pričakujem nič uporabnega ...
Sanda7 Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Tuki pa čist mim pišete.Probimo pa bo,če ne probaš ne veš.
Krokar Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 :D Pa idejaj je nora, dejmo probat (upam pa da s tem res ne bomom ogrožali zdravja naših admin....) :twisted: Jest sm za, kot tudi za kakšno drugo za nakuhat!!!! :twisted: (sevedaumejahznosnega_pss) Krokar
otog Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 fajn bu blo, če nas bo min 300 bomo vsaj videli ali mašina vzdrži, pa pol vprašamo moderatorje ali nas je lahk tolk gor :lol:
Tatjana Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Probimo pa bo,če ne probaš ne veš. Jaz sem za! No kaj pa dan pa ura? Da se to res naredi, da se ne bo samo govoril!!!! :wink:
hotschko Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Jaz sem za! No kaj pa dan pa ura? Da se to res naredi, da se ne bo samo govoril!!!! :wink: hitri :?: :?: :?: ... od kje boš pa ti dostopal :? :? :wink: :)
Vrtnica Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 hehehe bomo vidl kako bo... revcki bojo mel velik dela.... ah ja party time :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Brrrm Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Bo potrebno počakati kak deževni sobotni večer
otog Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Bo potrebno počakati kak deževni sobotni večer Boljše je kakšno zgodnje sončno jutro, da te alarm od serverja vrže iz postelje. :lol:
Tatjana Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Jaz sem za! No kaj pa dan pa ura? Da se to res naredi, da se ne bo samo govoril!!!! :wink: hitri :?: :?: :?: ... od kje boš pa ti dostopal :? :? :wink: :) ???? :shock: kaj si mislil s tem?
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Jaz sem za! No kaj pa dan pa ura? Da se to res naredi, da se ne bo samo govoril!!!! :wink: hitri :?: :?: :?: ... od kje boš pa ti dostopal :? :? :wink: :) ???? :shock: kaj si mislil s tem? Tatjana to je bil eden izmed postov, ki mi je naredil cmok v grlu, ko sem ga prebral ... in bil ZA menjavo tvojega nick-a ...
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Tatjana to je bil eden izmed postov, ki mi je naredil cmok v grlu, ko sem ga prebral ... in bil ZA menjavo tvojega nick-a ... no sedaj je vse OK! Upam, da se nebodo delali cmoki v grlu! :wink:
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 no sedaj je vse OK! Upam, da se nebodo delali cmoki v grlu! :wink: je v redu, kolikor ja pač lahko :idea: :arrow:
DRIVER Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 LP Mogoče se vam bo moj predlog zdel malce trapast in težko izvedljiv, ampak a nebi vžgal, da bi se enkrat v seveda veliko večjem številu kot ponavadi dobil kar tukaj na forumu. Recimo, da bi se zmenil za datum in uro, ko bi bili potem vsi, ki jim to pač dopušča čas, takrat na forumu. Po moje bi blo ful dobr, če bi nas bilo naenkrat na forumu 200, 300,... Verjetno bi razne debate in nove teme kar deževale. Mislim, da bi bilo zelo dobro! To bi morali organizirati v času mrtve moto sezone, tako bi čas do nove sezone malo popestrili! 8)
vrho1679 Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Kaj pa ko bi se dobili na CHAT-u namesto da bi srali po forumu :shock: :?:
Vrtnica Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Kaj pa ko bi se dobili na CHAT-u namesto da bi srali po forumu :shock: :?: A bos tih! Tko bos use pokvaru!!! Hocmo da moderatorji crkujejo od dela :twisted: :P Na chat jih pa gre lohko najvec kukr vem 30 pa zmesnjava bi bla!
Ice Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 le kako se lahko iz tazga dreka razvije tako lepa roza :?: :roll: :twisted: :lol:
vrho1679 Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Jest mam bolš predlog. A se ga damo še enkrat vsi skup nalit preko interneta... :lol:
marijan Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 dajmo določit datum pa vsi gor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se