chris Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 :cry: Ker sem malo bolj trde narave, te prosim da mi obrazložiš kje sem ga usral, da si zaslužim dve po pesi :?: :cry: No, oprosti, ce si mislil tako, kot je Hanzi obrazlozil... Ce se ti je pa zdelo zato tako smesno, ker se nas je toliko zbralo na netu takrat, pa SI zasluzis (najmanj) dve po pesi... Sicer pa ne verjamem, da si tako hudoben :arrow: sem pa jaz malo obcutljivejsa na take stvari... Se ti opravicujem, ker sem ob tistem smesku kar ospice dobila... :roll:
SiR Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 :cry: Ker sem malo bolj trde narave, te prosim da mi obrazložiš kje sem ga usral, da si zaslužim dve po pesi :?: :cry: No, oprosti, ce si mislil tako, kot je Hanzi obrazlozil... Ce se ti je pa zdelo zato tako smesno, ker se nas je toliko zbralo na netu takrat, pa SI zasluzis (najmanj) dve po pesi... Sicer pa ne verjamem, da si tako hudoben :arrow: sem pa jaz malo obcutljivejsa na take stvari... Se ti opravicujem, ker sem ob tistem smesku kar ospice dobila... :roll: Chris, morda Motovilc ne ve, zakaj gre... Moraš mu razložiti...
chris Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Chris, morda Motovilc ne ve, zakaj gre... Moraš mu razložiti... aaaaa ne, ne... glej tole: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...r=asc&start=105
Brrrm Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 In zakaj bi morali linčati človeka, ki je pritisnil smejočega se Smeška :lol: k svojemu sporočilu. V svojih sporočilih ni žalil, niti z najdrobnejšimi namigi ne, nikogar ali spomina nikogar. Mislim, da ste malo preobčutljivi :roll:
marijan Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 res je, smo občutljivi, sploh pa takrat,ko ugašajo življenja(brez smeška)
Brrrm Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Seveda smo, Marijan. Vendar, zakaj potem takoj dvigovati rdečo zastavo in z njo mahati? Če bi na tisti Motovilčev prispevek ne bi bilo burnega Chrisinega odziva, bi šlo vse skupaj mimo in gladina vode ne bi niti zavalovala. Tudi žalujoči moramo imeti takta.
F1voznik Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Največ obiskovalcev hkrati na forumu: 64, dne 5 May 2003 @ 11:15 ... in raste
MOTOVILC Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 res raste :) so bli prazniki in veliko odsotnosti, pa je treba vse pregledat :)
Brrrm Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 In še forum nekaj dni pred prazniki zaradi generalnega remonta ni delal in je zato naval nanj večji. Očitno so pa tudi motosvetovci spotoma med svojimi potepanji naredili nekaj spontane reklame za forum (G.Radgona, Dubrovnik), da ga berejo in vanj pišejo čisto sveži člani. :)
Ice Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Največ obiskovalcev hkrati na forumu: 68, dne 5 May 2003 @ 11:17
Desmo Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Največ obiskovalcev hkrati na forumu: 70, dne 5 May 2003 @ 12:28 :rolleyes:
MOTOVILC Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 (popravljeno) MA ŠE VEDNO POSTAVLJAMO REKORDE :D :D 75 :D Popravljeno Maj 5, 2003. Popravil MOTOVILC
Ice Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Zakaj pa Chat ne dela :blink: ....zbog sexa.... golobi so breji..... :ph34r:
hotschko Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 EKO 80 kom - ob bota :rolleyes: se mi zdi, da tale forum mal goljufa pri štetju ... :blink: :huh: <_< ;) :D
Codeine Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 EKO 80 kom - ob bota :rolleyes: se mi zdi, da tale forum mal goljufa pri štetju ... :blink: :huh: <_< ;) :D Saj bi komentiral, pa raje ne bom...
Noise Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 EKO 80 kom - ob bota :rolleyes: se mi zdi, da tale forum mal goljufa pri štetju ... :blink: :huh: <_< ;) :D ???????????????????????????????
hotschko Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 EKO 80 kom - ob bota :rolleyes: se mi zdi, da tale forum mal goljufa pri štetju ... :blink: :huh: <_< ;) :D ??????????????????????????????? Grem iz foruma, ugasnem IE, čez par minut se vrnem in prikaže za nove objave tudi vse poste od prej ... kot da sploh nisem šel ven iz browserja ... un PhpBb je bil kot kaže malce bolj prompten ... sicer pa nji panjike ... :)
Noise Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 EKO 80 kom - ob bota :rolleyes: se mi zdi, da tale forum mal goljufa pri štetju ... :blink: :huh: <_< ;) :D ??????????????????????????????? Grem iz foruma, ugasnem IE, čez par minut se vrnem in prikaže za nove objave tudi vse poste od prej ... kot da sploh nisem šel ven iz browserja ... un PhpBb je bil kot kaže malce bolj prompten ... sicer pa nji panjike ... :) Saj piše, uporabniki, aktivni v zadnjih 15 minutah. :huh:
Desmo Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 A niso dopusti? :blink: Največ obiskovalcev hkrati na forumu: 92, dne 23 Jul 2003 @ 12:47
hotschko Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 A niso dopusti? :blink: ravno zato ... :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se