slavcek Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Ste za to da se enkrat zberemo kje v Črnomlju in gremo na kako skupno turo ali kako kampiranje kje v okolici ali pa se odpeljemo celo na morje. Ljubitelji skuterjev oglasite se, več nas bo lepše bo!!!!!!!! Moj mail: slavkofpv@mail386.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 veš kaj ti slavček neumen! 2 temi si odpru si ti mal prsmukjen? 19 objav maš pa si še zelen ko bezeg veš, mej mal pameti pa ne odpiraj kakor se ti sprde. ja ti slavček ti !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Lock pa kdaj bodo nehal odpirat brezvezne teme! SAM DA ODPRES DVE IDENTIČNI TEMI JE PA KRIMINAL MODERATORJI PROSIM ZA LOCK IN ZA OPOZORILO! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno April 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2007 Lock pa kdaj bodo nehal odpirat brezvezne teme! SAM DA ODPRES DVE IDENTIČNI TEMI JE PA KRIMINAL MODERATORJI PROSIM ZA LOCK IN ZA OPOZORILO! Ej je bla pomota. ne vem ali lahko sam zbrišem temo. je to možno? hvala za odg.! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Zbrise jo lahko mod in jo sigurno bo mogoče dubiš celo upozorilo! Mal razmisl predn odpiras nove teme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndyG Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 sam res... za usak uprasanje ti pa res ni treba udperat nove teme...hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 vi pa tut ne rabite si postov nabijat, mi je clovek poslal pm naj zbirsem temo in sem jo, oz. sem jo prestavil v smetnjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 ja sej zato bom pa zbrisal tvoj post :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se