cesko Objavljeno December 15, 2011 Opozori Objavljeno December 15, 2011 Še vedno prodajam če slučajno koga zanima nakup ninje 250 http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=5444944 (namesto 0 vstavi o)
DIINGGO Objavljeno December 17, 2011 Opozori Objavljeno December 17, 2011 (popravljeno) Evo končno malo snega pri nas. Popravljeno December 17, 2011. Popravil DIINGGO
Izprijenec Objavljeno December 17, 2011 Opozori Objavljeno December 17, 2011 Evo končno malo snega pri nas. Pri nas tudi... Na Ptuju tam okrog 5 cm, glih da je malo belo..... v Halozah pa kuj 20 cm haha! :grim
gasy Objavljeno December 17, 2011 Opozori Objavljeno December 17, 2011 Zanima me, če kdo ve kdaj bo prišla kakšna nova Yamaha r125 ven ? Oziroma sta letnik 2011 pa 2012 kej drugačna ?
Izprijenec Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Zanima me, če kdo ve kdaj bo prišla kakšna nova Yamaha r125 ven ? Oziroma sta letnik 2011 pa 2012 kej drugačna ? Ja vsako leto so drugačne...
gasy Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Ja sej ja, sam barve drugačne Zanima me bolj oblika..Pr apriliah se pozna med Aprilia rs 125 in pa rs4
speedfighttuning Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Ja sej ja, sam barve drugačne Zanima me bolj oblika..Pr apriliah se pozna med Aprilia rs 125 in pa rs4 Med Aprilio rs 125 in rs4 vrjemi da je še marsikatera druga razlika, ne samo v izgledu Gre za dva različna modela in ne prenovo modela iz prejšnjega modelnega leta...rs 125 je dvotaktna, rs4 pa štiritaktna, okvir ma rs4 drugi, zavore druge...z rs4 nej bi Aprilia nadomestila rs 125...
macak333 Objavljeno December 19, 2011 Opozori Objavljeno December 19, 2011 Med Aprilio rs 125 in rs4 vrjemi da je še marsikatera druga razlika, ne samo v izgledu Gre za dva različna modela in ne prenovo modela iz prejšnjega modelnega leta...rs 125 je dvotaktna, rs4 pa štiritaktna, okvir ma rs4 drugi, zavore druge...z rs4 nej bi Aprilia nadomestila rs 125... Nikoli! .
speedfighttuning Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Nikoli! . Se strinjam s tabo, nikoli ne bo štiritaktna mogla nadomestit dvotaktne Ampak kaj ko use znamke počasi umikajo dvotaktne rakete...
macak333 Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 (popravljeno) Res je . Drgač pa če kdo rabi prodam USB ključke, 4GB velikost. 5€ komad. Popravljeno December 20, 2011. Popravil macak333 macak333 1
cesko Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 (popravljeno) Mogoče kdo ve a je v Sloveniji kaka honda cbr 250 rr? Ne mislim tega novega sranja od cbr 250 ampak tisto okol letnika 90-98 ko je mela zvok kot 600 in se je sukala do 20 000 obratov . Bi blo prav fajn met kako tako stvarco doma Popravljeno December 29, 2011. Popravil cesko
budacki Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 Mogoče kdo ve a je v Sloveniji kaka honda cbr 250 rr? Ne mislim tega novega sranja od cbr 250 ampak tisto okol letnika 90-98 ko je mela zvok kot 600 in se je sukala do 20 000 obratov . Bi blo prav fajn met kako tako stvarco doma Že par let spremljam (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa nisem ene zasledil. Sicer sem pa sedaj sproti najdel moj prvi cross "moped" http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=5309176
speedfighttuning Objavljeno Januar 1, 2012 Opozori Objavljeno Januar 1, 2012 Vsem skupaj želim srečno, zdravo in uspešno leto 2012, ter obilo srečno prevoženih kilometrov Ervin93 1
kewo Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Sreč'nga pa zdrav'ga d(i)rkači! Pupi13 1
2pack2 Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 če gdo proda kakega predelanega 125cc skuterja naj piše na PM!
motorist1 Objavljeno Februar 5, 2012 Opozori Objavljeno Februar 5, 2012 Lep pozdrav, evo me po dolgem času sm spet mal na forum pršu pogledat Je žiu dougčas ko ni faxa A je kej novga drugače? Mal razmišlam da bi na moj supermoto nataknu cross gume da bi blo zdle mal za po snegu pa spomladi za offroad. Samo mam precej mejhne feltne, 17 colske. Vem da crossi majo vsi večje gume, a je velka razlika pri vožnji? Ker feltne pa ne vem če bi kupoval.. Kaj mislite? Drugače pa grem jst učeraj ob pol 3h ponoči malo driftat po snegu (z avtom seveda ). rišem jst kroge po enem parkirišču, žive duše nikjer, še noben avto ni šel mimo in karnaenkrat se pripeljejo policaji Ampak na srečo so samo dokumente pregledal pa pihat sm mogu Lp!
budacki Objavljeno Februar 5, 2012 Opozori Objavljeno Februar 5, 2012 Lep pozdrav, evo me po dolgem času sm spet mal na forum pršu pogledat Je žiu dougčas ko ni faxa A je kej novga drugače? Mal razmišlam da bi na moj supermoto nataknu cross gume da bi blo zdle mal za po snegu pa spomladi za offroad. Samo mam precej mejhne feltne, 17 colske. Vem da crossi majo vsi večje gume, a je velka razlika pri vožnji? Ker feltne pa ne vem če bi kupoval.. Kaj mislite? Drugače pa grem jst učeraj ob pol 3h ponoči malo driftat po snegu (z avtom seveda ). rišem jst kroge po enem parkirišču, žive duše nikjer, še noben avto ni šel mimo in karnaenkrat se pripeljejo policaji Ampak na srečo so samo dokumente pregledal pa pihat sm mogu Lp! 17 col ne boš gum dobil. Sej cross feltne niso tok drage, so za supermoto dost dražje In ti se čudiš, da si morau pihat haha
motorist1 Objavljeno Februar 5, 2012 Opozori Objavljeno Februar 5, 2012 17 col ne boš gum dobil. Sej cross feltne niso tok drage, so za supermoto dost dražje In ti se čudiš, da si morau pihat haha Res se na cross gume ne spoznam glih sam neki sm gledu po netu pa mislm da se jih da dobit. Npr: http://www.superguma(pika)si/pnevmatika/9318/Mitas-70-100-17-40M-C-11-TT- http://www.superguma(pika)si/pnevmatika/9240/Mitas-130-80-17-65N-C-02-TT- A drugače diski pašejo na vse feltne al kako? Sej me je tud sprašvou če sm kej kadiu ... :lol:
budacki Objavljeno Februar 5, 2012 Opozori Objavljeno Februar 5, 2012 (popravljeno) Ja, večji problem je pesta. Sicer pa itq maš distančnike, ki prilagajajo čeljust diskom. In po mojem je disk najmanjši strošek v tem primeru, če ga je treba zamenjat. Za slabih 300-400€ bi moral dobit že zelo dober komplet z zobnikom, diski, platišči in gumami! In pa seveda...to je investicija, ki se ti povrne, razen če ti rata zvit al pa zlomt platišče. Pač ko ne rabiš več lahko še zmeraj za kaki € manj prodaš. Lahko pa dobiš tudi ceneje: http://www.avt0.net/....asp?ID=5632845 http://www.avt0.net/....asp?ID=5595887 Te gume so meni malo sumljive, če sem iskren. Popravljeno Februar 5, 2012. Popravil budacki
motorist1 Objavljeno Februar 5, 2012 Opozori Objavljeno Februar 5, 2012 Hmm nevem če mam zadosti znanja da bi si upou kupit feltno pa disk od enga druzga motorja k niti ne vem točno če paše na mojga.. Pa tud 300-400€ je trenutno kr velik zalogaj zame. še najbl simpl se mi zdi gume zamenjat tud če bom mel mal manjše feltne nč hudga, itak še nikol nism vozu off-roada tko da za učit se bo pomoje čist ok. Sam je pa res da te feltne k so zdej gor se mi zdijo precej široke za cross gume.. Drugače pa hvala za trud
budacki Objavljeno Februar 5, 2012 Opozori Objavljeno Februar 5, 2012 Hmm nevem če mam zadosti znanja da bi si upou kupit feltno pa disk od enga druzga motorja k niti ne vem točno če paše na mojga.. Pa tud 300-400€ je trenutno kr velik zalogaj zame. še najbl simpl se mi zdi gume zamenjat tud če bom mel mal manjše feltne nč hudga, itak še nikol nism vozu off-roada tko da za učit se bo pomoje čist ok. Sam je pa res da te feltne k so zdej gor se mi zdijo precej široke za cross gume.. Drugače pa hvala za trud Tam nekje 120 smo znal furat na original feltni od CR 250. Na dirkah sem videl tudi 90, nekateri so furali tut 100. Čist odvisno kaj ti paše, kakšen je teren (kamni, zemlja, blato, glina ( po mojem najtežja ), gozd ( kr precej mehke zemlje), pesek...) pa od vlage ( moker teren, manj napihan guma... )...je pa že kar časa od tega, kar sm se sploh sedu na motor, da ne govorim o crossu...tko da sm že kar precej pozabu.
budacki Objavljeno Februar 6, 2012 Opozori Objavljeno Februar 6, 2012 (popravljeno) Eno vprašanje...kje dobit najcenejšo tank nalepko pa da je gor znamka od motorja...recimo...Kawasaki? Pa tiste obrobe za feltne sem gledal...so kr po 15€ FAK! haha Popravljeno Februar 6, 2012. Popravil budacki
Pupi13 Objavljeno Februar 6, 2012 Opozori Objavljeno Februar 6, 2012 Eno vprašanje...kje dobit najcenejšo tank nalepko pa da je gor znamka od motorja...recimo...Kawasaki? Pa tiste obrobe za feltne sem gledal...so kr po 15€ FAK! haha tiste obrobe dej enmu k dela nalepke ti bo dost cenej naredu pa po možnosti ti jih bo še on gor nalepu mislm da sva dala s fotrom pred ene 2 letoma 20 eur da je naredu za 2 motorja nalepke(trakce) za feltne pa pr obeh se nalepko za cez zadno strehco:D pa use je on nalimu
budacki Objavljeno Februar 6, 2012 Opozori Objavljeno Februar 6, 2012 tiste obrobe dej enmu k dela nalepke ti bo dost cenej naredu pa po možnosti ti jih bo še on gor nalepu mislm da sva dala s fotrom pred ene 2 letoma 20 eur da je naredu za 2 motorja nalepke(trakce) za feltne pa pr obeh se nalepko za cez zadno strehco:D pa use je on nalimu Njeh. Sm že dobu cenej. Tank nalepko bo pa treba riskerat € očitno. Bolš to, kot pa da je tank podrsan od zadrg
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se