Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Njeh. Sm že dobu cenej. Tank nalepko bo pa treba riskerat € očitno. Bolš to, kot pa da je tank podrsan od zadrg ;)

Kaj si spet motor kupu ? :D

Objavljeno

Njeh. Sm že dobu cenej. Tank nalepko bo pa treba riskerat € očitno. Bolš to, kot pa da je tank podrsan od zadrg ;)

Neeeee, jst ti jo dobim za 1 € :D

Objavljeno

Eno vprašanje...kje dobit najcenejšo tank nalepko pa da je gor znamka od motorja...recimo...Kawasaki?

Pa tiste obrobe za feltne sem gledal...so kr po 15€ :D FAK! haha

Js sm za Hondo kupu v Louisu carbon look tank nalepko z napisom Honda za 9,95 EUR ;)

Objavljeno (popravljeno)

Kaj si spet motor kupu ? :D

Ne...še. :D

Neeeee, jst ti jo dobim za 1 € :D

Sm jo že dobu zastonj. Hvala vseen Kewo.

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

mene pa sam zanima kaj nardijo na tehnicnem ce mas motor registriran pod 125 in mas gor 180 kit?

Objavljeno

Če te dobijo, da je motor predelan, ga ne boš mogel registrirati. Govorim za tehnični ob podaljšanju registracije.

Če pa se gre za izredni tehnični, pa kakšen odvzem motorja, kazen,...

Objavljeno

mene pa sam zanima kaj nardijo na tehnicnem ce mas motor registriran pod 125 in mas gor 180 kit?

na tehničnem ti ne bojo nč težil ker ne merjo moči, pa tut z policaji ni ponavad problema ker se moči ne testera

Objavljeno (popravljeno)

mogoče kdo ve za kšno RS250??

to se boš pa še manj vozu kokr pa s kawlnom XD 10litrov poraba"! raj kupi cbr600 k si že navajen :P

Popravljeno . Popravil kewo
Objavljeno

to se boš pa še manj vozu kokr pa s kawlnom XD 10litrov poraba"! raj kupi cbr600 k si že navajen :P

cbr 600 a mau provuceraš a?? ta motor ne bom nikol kupu se mi je takrt zameru za ceu žiulenje

ma kawla bom prodo tko da če je kdo zaintereseran nej kr kontaktera

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ve kdo za kakšno spletno trgovino kjer prodajajo gume? Dunlop, po neki zmerni ceni, če se da.

Objavljeno

Ve kdo za kakšno spletno trgovino kjer prodajajo gume? Dunlop, po neki zmerni ceni, če se da.

širnik, sem ravno včeraj naročil novo zadnjo (sportsmart) za mojga ERa

Objavljeno

Da še tukaj napišem: Prodam Cagivo Raptor, 2007 letnik, 14k kilometrov, pred približno 1000 km narejena generalka(bat, ojnica, nikasil, vsa tesnila, menjene tudi vse tekočine(olje v menjalniku, zavorne)). Imam vse račune, generalka je bila narejena, ker se je med vožnjo z bata odlomil košček, mater jebem in še Rotax. Bat imam tudi pri sebi v dokaz xD. Gume Qualifier menjene konec prejšne sezone.

Evo oglas: http://www.avto . net/_MOTO/ad.asp?ID=5824841

Cena ni zadnja :)

Težko se mi bo ločiti od njega ampak je postal premajhen :)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Zdej že neki časa ne spremlam tiste teme o teh novih zakonih do 35kW in te fore, tako da ne vem ali se je že kaj spremenilo itd.

Je še vedno tako, da vsi ki imajo v originalu več kot 70kW odpadejo (torej vsi SS)? Ni nobene luknje v zakonu ki bi dovoljevala legalno vožnjo SS motorjev z A2? Macak in podobni ste vsi ilegalci? :D

Tile imajo sicer napisano manj kot 75kW ampak to verjetno ni prav vnešen podatek.?

_MOTO/ad.asp?ID=5908550

_MOTO/ad.asp?ID=5921159

_MOTO/ad.asp?ID=5940915

Popravljeno . Popravil Gasperr
Objavljeno

Zdej že neki časa ne spremlam tiste teme o teh novih zakonih do 35kW in te fore, tako da ne vem ali se je že kaj spremenilo itd.

Je še vedno tako, da vsi ki imajo v originalu več kot 70kW odpadejo (torej vsi SS)? Ni nobene luknje v zakonu ki bi dovoljevala legalno vožnjo SS motorjev z A2? Macak in podobni ste vsi ilegalci? :D

Tile imajo sicer napisano manj kot 75kW ampak to verjetno ni prav vnešen podatek.?

_MOTO/ad.asp?ID=5908550

_MOTO/ad.asp?ID=5921159

_MOTO/ad.asp?ID=5940915

max je 70kw

edina lukna v zakonu je da ma motor v homologaciji napisan da je IZVORNA moč 25 ali 35kw

Objavljeno

_MOTO/ad.asp?ID=5908550

_MOTO/ad.asp?ID=5921159

_MOTO/ad.asp?ID=5940915

jebeš to ;)..kupi odpretega to je to..papirje zrihtej pol pa pune gase..goode luck ;)

Objavljeno

jebeš to ;)..kupi odpretega to je to..papirje zrihtej pol pa pune gase..goode luck ;)

Ne nagovarjaj ga na prekršek! Koliko lepše se je peljat z legalnim, kot ilegalnim motorjem? (pač z izpitom ali brez, da se ne bo kdo piknil v izbiro besed)

Pa piši vsaj delno slovensko, prosim, ker sem ena 12× reread-al tvoj post. (zanimiva beseda, tale reread)

Pune gase in v prvem ovinku maline obirat! Good luck s takim razmišljanjem.

Objavljeno

Ne nagovarjaj ga na prekršek! Koliko lepše se je peljat z legalnim, kot ilegalnim motorjem? (pač z izpitom ali brez, da se ne bo kdo piknil v izbiro besed)

Pa piši vsaj delno slovensko, prosim, ker sem ena 12× reread-al tvoj post. (zanimiva beseda, tale reread)

Pune gase in v prvem ovinku maline obirat! Good luck s takim razmišljanjem.

lej tu je tudi malo heca če še nisi preštimal ;)..saj pa vsaki ve kok more se voziti pa to..sicer pa sem iz PRLEKIJE in pišem po naše: PRLEŠKO :D

Objavljeno

lej tu je tudi malo heca če še nisi preštimal ;)..saj pa vsaki ve kok more se voziti pa to..sicer pa sem iz PRLEKIJE in pišem po naše: PRLEŠKO :D

Torej mi daješ razlog, da uporabljam prekmurščino, primorščino, belokranjščino...? Bom upošteval, ko boš naslednjič potreboval pomoč. =)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Mal pred tole vikendsko zimo, ki jo napovedujejo vremenoslovci :D

Popravljeno . Popravil Gasperr
Objavljeno

Mal pred tole vikendsko zimo, ki jo napovedujejo vremenoslovci :D

preveč šparaš k prehitevaš ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!