Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Tetsuya

Priporočene objave

ej MI dons sem te men se zdi vidu.a mas crno first jakno pa shark celado z tako hudo šipco? :)

jap to sm bil jst, sej u roki sem mel pa še eno čelado zato k sm šou glih to tamodro čelado kupt pa sm mogu še eno sabo pol nosit!

kje si me pa vidu???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emmm jaz se javlam ce bi su kdo z mano km na izlet ce sestavm v soboto&nedeljo motor tok da se pele,plastike and to bo ze :P

Lp tejcy bl konc naslednga tedna,seveda ce bi su kdo z zensko na motorju km :P ali pač :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst lohk grem ni blema sam če bo vreme lepo, kar pa dvomim, aja konc naslednga tedna to pa lahk!

kam pa?

Popravljeno . Popravil mi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jap to sm bil jst, sej u roki sem mel pa še eno čelado zato k sm šou glih to tamodro čelado kupt pa sm mogu še eno sabo pol nosit!

kje si me pa vidu???

Lih iz tiste smeri iz borovnice si prsu pa si sov cez most jest sem biv pa s kolegom na kolesu na mostu.pol si pa zavil prot lj pa si enmu kolesarju prednost vzel na semaforju pa se pohodu si ga pol mal. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emmm jaz se javlam ce bi su kdo z mano km na izlet ce sestavm v soboto&nedeljo motor tok da se pele,plastike and to bo ze :P

Lp tejcy bl konc naslednga tedna,seveda ce bi su kdo z zensko na motorju km :P ali pač :blush:

kam bi pa sli? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lih iz tiste smeri iz borovnice si prsu pa si sov cez most jest sem biv pa s kolegom na kolesu na mostu.pol si pa zavil prot lj pa si enmu kolesarju prednost vzel na semaforju pa se pohodu si ga pol mal. :OK:

hmmm.... možn nism opazu!!! :OK:

glede izletov pa le povejte kdaj, kam,... grem rade volje zraven, namest da se sam furam, sicer kkšnim mitotom nisem konkurenčen ampak boste že počakal ane :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

m!cho:

Za začetnika v 125-kah je priporočivo (relativno) :naughty: da si nabavi enduro različico oz neke vrste hard enduro . Saj so leta do 18 oz. 19 tista katera moraš 110% izkoristiti, menim da imaš več užitka oz. adrenalina... možnost vpogleda v naravo oz. polaganja na asfaltu (po pameti, ne si vzgled po meni jemat :doze: ) ...

Sam napram cestnim različicam v katerih je prisiljena drža bi bil problem (imam hrbtenico ukrivljeno). Sam moraš premislit :hmm: kje bi se ti nahajal z motorjem, NE ZAMENJAM enduro za CESTAKA :P ... sam da neom potem tepen od cestnih voznikih :blush: ...

Še nekaj ... Mariborčani oz. 125-ke from da city se bi lahko dobili koncu APRILA ... Termin bo znan... jaz mam že nihpar ljudi ccc 5 voznikov... :OK: ostali pa oglasite privat al pa pripomnit komentar, da bomo lahko na vas računali :worship: ...

Upam da nisem preveč napisal :whistle: ...

Popravljeno . Popravil J`MavrO
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja jst bi tut prec su na ksn izlet ta vikend če bo le vreme zdržu!

Ja kšna ideja kam???

Mogoče Trenta :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh težko bomo mi kam odfural dons/jutri...nasledn vikend mogoče .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest se ti pustim, da me malo okrog zapeljes :D .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z Yamaho SR delal izpit, oz z dvema, ena se je polomila, pa so mi dali drugo.. Motor je mal večja šterka. Do 100km/h ne pride, razn če ti burja v hrbet piha. Je pa motor zelo okreten in precej lahek, ter s tem zelo primeren za nekoga, ki je popolnoma nov v tej sceni. Prav tako bi ga priporočal puncam, predvsem tistim, ki so malo nižje in drobnejše postave. Ni večje muke, kakor gledati 40kg težko dekle, ki se matra na poliginu na osmici z Marauderjam 250. <_<

Če nimaš na voljo veliko denarja in te videz motorja ne moti, je Yamaha SR prava izbira!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Grem jaz! :) Lahko greš pa tudi ti z mano :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emmm jaz se javlam ce bi su kdo z mano km na izlet...

...bl konc naslednga tedna,seveda ce bi su kdo z zensko na motorju km :P ali pač :blush:

jst lohk grem...

Ja jst bi tut prec su

Jest se ti pustim, da me malo okrog zapeljes :D .

Grem jaz!  :)

Grem jaz !

Ne mores verjet da je vedno ista reakcija ko se ksna zenska pojavi in isce druzbo :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne mores verjet da je vedno ista reakcija ko se ksna zenska pojavi in isce druzbo  :lol1:

:winkiss: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

valda da velja sam moj motorck je cist razstavlen sm ga u soboto cist razstavla :cry: tko da upam da se cim hitrej sestav :OK: mislm da bo to ta vikend ce pa kdo rab se kake dele npr okvir al pa kar kol pa lahka prasa ane :P ccc :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pi*da, če je pa še tok fletna..., a je kej čudnega :whistle:

pa sej me se nisi vidu,ali pac pr firestarterjih mozno :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!