Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ej VenOm a ti poznaš kšnga Martina Hribarja k vidm d si iz cerknce

Zdi se mi da poznam ja...znan mi je!A je mogoče tak bl močan??

Folk a vas lahk prosm eno malo uslugco??? Če bi mi pomagal zbrat kok čm si pobarvat aprilio???

Da bo mal bl unikat??Na tj strani je full idej....http://125racereplicas.co.uk/past_sales.htm

Hvala :blush:

Objavljeno

Jernej, tud z moje strani vse najboljše :OK: :yea1: velik varnih km, pa da bo aprilia dobr delala :P :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:

Objavljeno

pa še tuki napišm! jernej vse naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj bolš! .) :OK: :yea1: :yes:

Objavljeno (popravljeno)

dejte mi povedat kako se objavlja na google video al pa youtube, ker mam en filmček iz žegnanja oz. poti na žegnanje, pa bi rad objavu

tukej se pa ne da filmčka gor dat al?

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

Ja sam prjavljen moreš bit (če recimo že maš gmail račun), pa se ti samo pokaže na vrhu upla video.. tam za more>> :)

Objavljeno

Folk a vas lahk prosm eno malo uslugco??? Če bi mi pomagal zbrat kok čm si pobarvat aprilio???

Da bo mal bl unikat??Na tj strani je full idej....http://125racereplicas.co.uk/past_sales.htm

Ne ta je bol suh k ga jst mislm, ti pomoje mislš njegovga bratranca k pa je mal močnejši :hmm:

Objavljeno

pobarvi ga metalno vijolčno pa iz belih črt nared ogenj

Objavljeno

pa kurac...ne morem...preveliko je...lahko je največ 100 mega :headbang:

Objavljeno

jernej tut ud mene vse naj naj :004 pa velik varnih in zanimiuih kilometrčkov :OK:

Objavljeno

Na tej strani je tista zlata z črno kombinacijo ful dobra :OK: Samo moreš pravo zlato najt...

Objavljeno

Jernej :beer2: :hooray:

:grupni: :grupni:

Objavljeno (popravljeno)

pa kurac...ne morem...preveliko je...lahko je največ 100 mega :headbang:

k tukej se da pol videe objavlat??

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

Ja kaj naj rečem...

Hvala useem... nism meu časa prej pisat... sm šu z tastarimi ven jest, pa na lubico sm monteru stvar k jo čakam že od februarja... uglavnm ta zadeva mi je najbolše darilo od vsega :D pa sploh k sm jo danes dobo :D sej večina ve o čem govorim tisti ki ne veste pa gruntejte :P :P :P

drgač so pa vaše čestitke enako lepe kot "darilo" (177€ :wacko: ) od avtotriglava

torej še enkrat:

Grcar

Matex

Duhec

Koci

kuec

dolenc

cagiva mito

roky

nejko

gregc

brodar

reesko

cavalir

venom

žarko

kr373n

nejc 90

varadero driver

fingi

black doc

peshy boy

irencko

woox

hvala za čestitke... drgač pa z prbližn polovico se itak v soboto vidmo v mb ju... pa bomo začagal na polno

še enkrat hvala :D če sm koga pozabu napisat pa mi je čestitu sm mu dolžn pir :P

B)

Objavljeno

pa na lubico sm monteru stvar k jo čakam že od februarja... uglavnm ta zadeva mi je najbolše darilo od vsega :D pa sploh k sm jo danes dobo :D sej večina ve o čem govorim tisti ki ne veste pa gruntejte :P :P :P

drgač so pa vaše čestitke enako lepe kot "darilo" (177€ :wacko: ) od avtotriglava

no deli še to z nami ki smo nevedni :P

Objavljeno (popravljeno)

no deli še to z nami ki smo nevedni :P

gruntej

v temi sršeni boš najdo :P

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

gruntej

v temi sršeni boš najdo :P

Ne da se mi iskat... bom ugibal... Auspuh? :D

Objavljeno

đianeli powaaa :devil:

Objavljeno

đianeli powaaa :devil:

tako je :devil: :devil: :devil: :evilgrin: :grim

Objavljeno

še enkrat hvala :D če sm koga pozabu napisat pa mi je čestitu sm mu dolžn pir :P

B)

o ql :OK: , pivo dobim :devil:

sm skup mormo pridet hehe...upam, da se vidmo, tud z drugimi na kašnem srečanju...zaenkrat so me stari mal zajebal, tako, da z mariborom ne bo nič :BUA: ...pa drugič .)

Objavljeno (popravljeno)

...

brodar

reesko

cavalir

venom

žarko

kr373n

....

hvala za čestitke... drgač pa z prbližn polovico se itak v soboto vidmo v mb ju... pa bomo začagal na polno

B)

;) jebmti e sploh nism vedu da ga maš

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

u pizda, sm spregledu, sam sebe :blush:

no...pa sj...za pivo se še zmer lahko zmenmo ne hehe :P

Objavljeno

Grcar

Matex

Duhec

Koci

kuec

dolenc

cagiva mito

roky

nejko

gregc

brodar

reesko

cavalir

venom

žarko

kr373n

nejc 90

varadero driver

fingi

black doc

peshy boy

irencko

woox

B)

šmenta d me nis spregledu :blush: hehe...

Objavljeno

če je kdo žejen naj meni pove, zrihtam pivo na jernejev račun :lol1: :devil:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!