Ven0m Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Ej VenOm a ti poznaš kšnga Martina Hribarja k vidm d si iz cerknce Zdi se mi da poznam ja...znan mi je!A je mogoče tak bl močan?? Folk a vas lahk prosm eno malo uslugco??? Če bi mi pomagal zbrat kok čm si pobarvat aprilio??? Da bo mal bl unikat??Na tj strani je full idej....http://125racereplicas.co.uk/past_sales.htm Hvala :blush:
_Fingi_ Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Jernej, tud z moje strani vse najboljše :OK: :yea1: velik varnih km, pa da bo aprilia dobr delala :P :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
_ales_ Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 pa še tuki napišm! jernej vse naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj bolš! .) :OK: :yea1: :yes:
C4V4L13R Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) dejte mi povedat kako se objavlja na google video al pa youtube, ker mam en filmček iz žegnanja oz. poti na žegnanje, pa bi rad objavu tukej se pa ne da filmčka gor dat al? Popravljeno April 19, 2007. Popravil C4V4L13R
NejcZ Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Ja sam prjavljen moreš bit (če recimo že maš gmail račun), pa se ti samo pokaže na vrhu upla video.. tam za more>> :)
_N3jC_ Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Zdi se mi da poznam ja...znan mi je!A je mogoče tak bl močan?? Folk a vas lahk prosm eno malo uslugco??? Če bi mi pomagal zbrat kok čm si pobarvat aprilio??? Da bo mal bl unikat??Na tj strani je full idej....http://125racereplicas.co.uk/past_sales.htm Hvala :blush: Ne ta je bol suh k ga jst mislm, ti pomoje mislš njegovga bratranca k pa je mal močnejši :hmm:
Žarko G. Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Zdi se mi da poznam ja...znan mi je!A je mogoče tak bl močan?? Folk a vas lahk prosm eno malo uslugco??? Če bi mi pomagal zbrat kok čm si pobarvat aprilio??? Da bo mal bl unikat??Na tj strani je full idej....http://125racereplicas.co.uk/past_sales.htm Hvala :blush: pobarvi ga metalno vijolčno pa iz belih črt nared ogenj
C4V4L13R Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 pa kurac...ne morem...preveliko je...lahko je največ 100 mega :headbang:
Irencko Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 jernej tut ud mene vse naj naj :004 pa velik varnih in zanimiuih kilometrčkov :OK:
Čamac Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Folk a vas lahk prosm eno malo uslugco??? Če bi mi pomagal zbrat kok čm si pobarvat aprilio??? Da bo mal bl unikat??Na tj strani je full idej....http://125racereplicas.co.uk/past_sales.htm Hvala :blush: Na tej strani je tista zlata z črno kombinacijo ful dobra :OK: Samo moreš pravo zlato najt...
woox Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Jernej :beer2: :hooray: :grupni: :grupni:
C4V4L13R Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) pa kurac...ne morem...preveliko je...lahko je največ 100 mega :headbang: k tukej se da pol videe objavlat?? Popravljeno April 19, 2007. Popravil C4V4L13R
JeRn3j Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Ja kaj naj rečem... Hvala useem... nism meu časa prej pisat... sm šu z tastarimi ven jest, pa na lubico sm monteru stvar k jo čakam že od februarja... uglavnm ta zadeva mi je najbolše darilo od vsega :D pa sploh k sm jo danes dobo :D sej večina ve o čem govorim tisti ki ne veste pa gruntejte :P :P :P drgač so pa vaše čestitke enako lepe kot "darilo" (177€ :wacko: ) od avtotriglava torej še enkrat: Grcar Matex Duhec Koci kuec dolenc cagiva mito roky nejko gregc brodar reesko cavalir venom žarko kr373n nejc 90 varadero driver fingi black doc peshy boy irencko woox hvala za čestitke... drgač pa z prbližn polovico se itak v soboto vidmo v mb ju... pa bomo začagal na polno še enkrat hvala :D če sm koga pozabu napisat pa mi je čestitu sm mu dolžn pir :P B)
Čamac Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 pa na lubico sm monteru stvar k jo čakam že od februarja... uglavnm ta zadeva mi je najbolše darilo od vsega :D pa sploh k sm jo danes dobo :D sej večina ve o čem govorim tisti ki ne veste pa gruntejte :P :P :P drgač so pa vaše čestitke enako lepe kot "darilo" (177€ :wacko: ) od avtotriglava no deli še to z nami ki smo nevedni :P
JeRn3j Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) no deli še to z nami ki smo nevedni :P gruntej v temi sršeni boš najdo :P Popravljeno April 19, 2007. Popravil JeRn3j
Čamac Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 gruntej v temi sršeni boš najdo :P Ne da se mi iskat... bom ugibal... Auspuh? :D
JeRn3j Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 đianeli powaaa :devil: tako je :devil: :devil: :devil: :evilgrin: :grim
C4V4L13R Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 še enkrat hvala :D če sm koga pozabu napisat pa mi je čestitu sm mu dolžn pir :P B) o ql :OK: , pivo dobim :devil: sm skup mormo pridet hehe...upam, da se vidmo, tud z drugimi na kašnem srečanju...zaenkrat so me stari mal zajebal, tako, da z mariborom ne bo nič :BUA: ...pa drugič .)
JeRn3j Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) ... brodar reesko cavalir venom žarko kr373n .... hvala za čestitke... drgač pa z prbližn polovico se itak v soboto vidmo v mb ju... pa bomo začagal na polno še enkrat hvala :D če sm koga pozabu napisat pa mi je čestitu sm mu dolžn pir :P B) ;) jebmti e sploh nism vedu da ga maš Popravljeno April 19, 2007. Popravil JeRn3j
C4V4L13R Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 u pizda, sm spregledu, sam sebe :blush: no...pa sj...za pivo se še zmer lahko zmenmo ne hehe :P
Irencko Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Grcar Matex Duhec Koci kuec dolenc cagiva mito roky nejko gregc brodar reesko cavalir venom žarko kr373n nejc 90 varadero driver fingi black doc peshy boy irencko woox hvala za čestitke... drgač pa z prbližn polovico se itak v soboto vidmo v mb ju... pa bomo začagal na polno še enkrat hvala :D če sm koga pozabu napisat pa mi je čestitu sm mu dolžn pir :P B) šmenta d me nis spregledu :blush: hehe...
k0ci Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 če je kdo žejen naj meni pove, zrihtam pivo na jernejev račun :lol1: :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se