Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

hehe, a ni enkrat gattolina neki dajav eno pobudo da bi to organizirali?

ma nekam čudno je res :BUA: ne vem še, je frendica popoldne v šoli :blink: :blush:

to je dal gattolina pobudo? pol pa je res car mi je malo žal da ga ni več na forumu :) jaz bi tudi bil takoj za to samo da prej kupim nek močnejši motor...

ne vem, nisn bral, no ko nabavim motor, bi jaz vsekakor bil za kaki taki nelegalni street race, najbolje v nočnih urah ali zgodnjih jutranjih ko ni prometa tolko... no, če bo stvar tak daleč prišla, bom kontaktiral onega gattolino, itak je iz maribora, pa naj neke organizira, on je tak poln keša, pa naj sponzorira kake nagrade za najboljše...heheh :D

- to se mi zdi res zanimiva ideja--- nekaj v stilu fast an furious samo z motorji, pa še kake dekline se zraun prepele za vzdušje pa to :D :D ne bi blo slabo :OK:

zelo pametno ja v nočnih al pa zgodnjih jutrnajih urah :slap: takrat najboljše držijo gume za polaganje hitrih ovinkov? razn če je to dirka samo za ravninske dirkače da na ravninah držijo kolko gre v ovinke pa vozijo ko pičke...

Objavljeno

to je dal gattolina pobudo? pol pa je res car mi je malo žal da ga ni več na forumu :) jaz bi tudi bil takoj za to samo da prej kupim nek močnejši motor...

...

skoraj 100% sem :OK:

Objavljeno

ona bi... sam risko je zatajiu... se jo boji :D :P

Jaa sej weš agresiwna ženska pa too pol pa spizdijo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :wub: :wub: :wub: :wub:

zgleda da tebe ni nč motil :devil: :devil:

kaj že??

Objavljeno

kva je treba zmer te smajlije?? :D

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Objavljeno

ma ja ..žejn sm biu k pizda :D sm grčarju skor pipo utrgu k sm biu tok dehidreran :D

drgač pa nism se nč bau sm že 100x povedu :P

Si 1000% da se ničesar ne bojišš lohka sprobamo kej pa bomo pol widl! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :lol:

Objavljeno

Jaa sej weš agresiwna ženska pa too pol pa spizdijo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :wub: :wub: :wub: :wub:

kaj že??

jah, da so se slinl po teb :P :P :P

Objavljeno

kva je treba zmer te smajlije?? :D

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

komuu to??

Objavljeno

ja teb

Objavljeno

jah, da so se slinl po teb :P :P :P

Pa noben se ni drugač ane :hmm: :hmm:

ja teb

Kere :wub: :wub: al :D :D ??

Objavljeno

Pa noben se ni drugač ane :hmm: :hmm:

...

aja, ja sorčy pol :P sm sklepov po temu k si tok telih :wub: :wub: smajlijov prlimala :P

pa vidm zdej da je to ustlajena praksa za vsak post skor :D

just forget it :winkiss: :wub:

Objavljeno (popravljeno)

A je kdo tu z 125ko iz Ravn na Koroškem??? :D

(sorry za offtopic) Mal me je strah, da sem sam Ravenčan, hehe :D

LP, Hozi .)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

aja, ja sorčy pol :P sm sklepov po temu k si tok telih :wub: :wub: smajlijov prlimala :P

pa vidm zdej da je to ustlajena praksa za vsak post skor :D

just forget it :winkiss: :wub:

AYA jah weš daa :P

Objavljeno (popravljeno)

a se tle kej tazga plete,da jz nevem ?? :lol:

:hmm: :hmm:

:D

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno (popravljeno)

zelo pametno ja v nočnih al pa zgodnjih jutrnajih urah :slap: takrat najboljše držijo gume za polaganje hitrih ovinkov? razn če je to dirka samo za ravninske dirkače da na ravninah držijo kolko gre v ovinke pa vozijo ko pičke...

alo bedakec, jaz to pravim za poletne mesece, ne pa za pozimi,... in poleti ko je ponoči tudi nad 20 stopinj, je asfalt glih tapravi medtem ko je podnevi pri 30+ žareč... tak da ne boji pametn pa ne sanjaj o sm pa raje kupi cestaka, edino če hočeš bit dvorni norček pa tam pred začetkom dirke malo vragolije zganjat za občinstvo z kakim sm :D :D

- aja gattolina pa je itak car največji, ste zato da podpišemo neko peticijo, da bi gattolini spet dovolili vstop na motosvet...hehehe

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

AH KJE mincaa :P :P

Objavljeno

irency, tebe pa še ne poznamo, vidim da si tut bolj nova... vedno več deklin je na tem forumu 125, pohvalno....no drugače pa lahko kako sliko prpopaš svojo pa od motorja, da če se srečamo se neomo čudno gledali, ampak kar takoj prešli k stvari :D :D :D

Objavljeno

irency, tebe pa še ne poznamo, vidim da si tut bolj nova... vedno več deklin je na tem forumu 125, pohvalno....no drugače pa lahko kako sliko prpopaš svojo pa od motorja, da če se srečamo se neomo čudno gledali, ampak kar takoj prešli k stvari :D :D :D

nejko nejko :grrr :whistle:

Objavljeno

....no drugače pa lahko kako sliko prpopaš svojo pa od motorja, da če se srečamo se neomo čudno gledali, ampak kar takoj prešli k stvari :D :D :D

to si samo tko za krinko reku ane :D

Objavljeno

to si samo tko za krinko reku ane :D

:naughty: :naughty:

Objavljeno

Ja čist sm nowa tuki :D Am ja nimam jest še motorja ni dnarja wešš heh sm pa full noraa na te zwerincee :D :evilgrin: Tko da ne wem upam da bo kmal kkšna na mojem dworiščuu :D

:naughty: :naughty:

JA ja nejko da ne boš kje preweč pogumn :P

Objavljeno

a si že ljubosumna ane :P

AH KJE mincaa :P :P

:lol1: minca, ne se sekerat, sej veš, da use ostane pri besedah :D

:slap:

nejko nejko :grrr :whistle:

:lol1:

Objavljeno

Ja čist sm nowa tuki :D Am ja nimam jest še motorja ni dnarja wešš heh sm pa full noraa na te zwerincee :D :evilgrin: Tko da ne wem upam da bo kmal kkšna na mojem dworiščuu :D

...

hehe, to pa res ni problema, sam naslov povej pa bomo pršli mal pogledat :ninja: :P :P

Objavljeno

fantje...

ko smo bli v španiji smo med drugim kupil tud absint...in ga seveda probal...ampak sam probal, ker je ta prasica tako huda, da moraš met kr mal poguma, da ga kr tako rukneš. mel smo enga, k sploh ne vem če je biu taprav...80% alko, zdej ne vem kakšen naj bi biu taprav. to se pije s cukrom pa vodo ne? sam halucinacije dobiš pa samo od unga res tapravga ne? češkega če se ne motm al?

vi vem, da ste bolj izkušeni in ker smo se zajebal, nam ni uspelo do slovenije prpelat niti deci te zelene pizdarije in me mal zanima, kje za vraga vi dobite to? sošolka se je namreč hudičevo zagrela in bi rada enkrat izkusla pravi učinek...

Objavljeno

fantje...

ko smo bli v španiji smo med drugim kupil tud absint...in ga seveda probal...ampak sam probal, ker je ta prasica tako huda, da moraš met kr mal poguma, da ga kr tako rukneš. mel smo enga, k sploh ne vem če je biu taprav...80% alko, zdej ne vem kakšen naj bi biu taprav. to se pije s cukrom pa vodo ne? sam halucinacije dobiš pa samo od unga res tapravga ne? češkega če se ne motm al?

vi vem, da ste bolj izkušeni in ker smo se zajebal, nam ni uspelo do slovenije prpelat niti deci te zelene pizdarije in me mal zanima, kje za vraga vi dobite to? sošolka se je namreč hudičevo zagrela in bi rada enkrat izkusla pravi učinek...

ja naroči se ga prek neta..pa en koelga ga je rihtu...nejko več ve o tem :D

@grčar...besede besede :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!