minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 a si že ljubosumna ane :P :lol1: minca, ne se sekerat, sej veš, da use ostane pri besedah :D :lol1: :lol1: jz nism nč ljubosumna :grrr :grrr :evilgrin: besede,besede ja..... :lol: :lol:
kukec1 Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 za gumball mejni prehod gruškovje cestninska postaja pesnica upam da bodo še pred temo v mb... A white Porsche crashed in Macedonia, near the city of Struga close to the Albanian border. Update: Locals got injured in the crash, we hope they are ok. Our thoughts go out to them and their families. Update 2: Driver of the Volkswagen Golf died on the way to the hospital, his wife is at the intensive care in critical condition, with broken ribs and fluid in her lungs. Still no statement from Gumball 3000. pomoje je tip s poršom kr fajn prileto v tega golfeka...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 fantje... ko smo bli v španiji smo med drugim kupil tud absint...in ga seveda probal...ampak sam probal, ker je ta prasica tako huda, da moraš met kr mal poguma, da ga kr tako rukneš. mel smo enga, k sploh ne vem če je biu taprav...80% alko, zdej ne vem kakšen naj bi biu taprav. to se pije s cukrom pa vodo ne? sam halucinacije dobiš pa samo od unga res tapravga ne? češkega če se ne motm al? vi vem, da ste bolj izkušeni in ker smo se zajebal, nam ni uspelo do slovenije prpelat niti deci te zelene pizdarije in me mal zanima, kje za vraga vi dobite to? sošolka se je namreč hudičevo zagrela in bi rada enkrat izkusla pravi učinek... :D ma kaki cuker pa voda, to se kuj tak pije ko pir iz flaše vun, kaj boš te neke mešal samo pokvariš učinek... aja drugač pa mi reči na msn, jaz sem naročo prek neta takrat za piknik, ampak je bolj švoh bil (65%), šmarnica me je bolj uničla kot absint tak da... no če hočeš naročit mi reči na msn pa ti dam link :D :D Ja čist sm nowa tuki :D Am ja nimam jest še motorja ni dnarja wešš heh sm pa full noraa na te zwerincee :D :evilgrin: Tko da ne wem upam da bo kmal kkšna na mojem dworiščuu :D JA ja nejko da ne boš kje preweč pogumn :P nejko je vedno pogumn, sploh če ga kaka mlada motoristka rajca :D :D .)
kukec1 Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 absint iz španije je tut pravi baje...sam če hočeš met halucinacije morš sam en štamperli spit, ker po parih si že tak pomojem koma.. :D
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 (popravljeno) alo bedakec, jaz to pravim za poletne mesece, ne pa za pozimi,... in poleti ko je ponoči tudi nad 20 stopinj, je asfalt glih tapravi medtem ko je podnevi pri 30+ žareč... tak da ne boji pametn pa ne sanjaj o sm pa raje kupi cestaka, edino če hočeš bit dvorni norček pa tam pred začetkom dirke malo vragolije zganjat za občinstvo z kakim sm :D :D - aja gattolina pa je itak car največji, ste zato da podpišemo neko peticijo, da bi gattolini spet dovolili vstop na motosvet...hehehe alo ti si fukjen malo da ti sm ni vrei res. idi na youtube pa napiši supermoto madness pa poglej kaj so BOMBA motorji s katerimi se da početi čisto vse... najraje bi mel ss in sm ampak ker ni dovolj denarja moram izbrati eno... nekako se bolj nagibam k sm ker mi je to pravi filing čeprav bom pogrešal kolenčkanje in podobno, čez nekaj let pa se spet vrnem na cestaka... tako ali tako sedaj nimam dovolj denarja za kakšno cbr 600 rr, neke stare jajce od cestaka pa neom kupoval... pa tudi mislim, da pri 16 letih nisem najbolj pripravljen na 250km/h+ ker vem da ne bi počasi vozil in bom rajši še prišo malo k pameti čez kake 2,3 leta pa pride najbrž kar sem že omenil... cbr 600 rr... Popravljeno Maj 3, 2007. Popravil Brodar
JMatic Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 absint iz španije je tut pravi baje...sam če hočeš met halucinacije morš sam en štamperli spit, ker po parih si že tak pomojem koma.. :D nop, en je premal...
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pa wtf sploh je ta gumball :? divjanje malih milijonarčkov z pregrešno dragimi avtomobili po navadnih cestah skozi države... saj tudi če bi mi imeli milijone in milijone bi nam najbrž vse postalo tečno in bi se zabavali s podobnimi stvarmi...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 alo ti si fukjen malo da ti sm ni vrei res. idi na youtube pa napiši supermoto madness pa poglej kaj so BOMBA motorji s katerimi se da početi čisto vse... najraje bi mel ss in sm ampak ker ni dovolj denarja moram izbrati eno... nekako se bolj nagibam k sm ker mi je to pravi filing čeprav bom pogrešal kolenčkanje in podobno, čez nekaj let pa se spet vrnem na cestaka... tako ali tako sedaj nimam dovolj denarja za kakšno cbr 600 rr, neke stare jajce od cestaka pa neom kupoval... pa tudi mislim, da pri 16 letih nisem najbolj pripravljen na 250km/h+ ker vem da ne bi počasi vozil in bom rajši še prišo malo k pameti čez kake 2,3 leta pa pride najbrž kar sem že omenil... cbr 600 rr... sej ne rečem da ni vrei, ampak je ss al pa he 1000 krat boljše... no vsaj meni, tebi pa če je užitek se tu po mestu neke po zadnji vozit pa frajera pičit tak ko večina totih na sm, pa kar daj, mi pa bomo raje šli drugo sezono na grobnik na malo bolj resno vožnjo, ti se pa te vozi tu po mestu, pa da boš v očeh 14 letnikov na sesalcih, car :D :D :D
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 sej ne rečem da ni vrei, ampak je ss al pa he 1000 krat boljše... no vsaj meni, tebi pa če je užitek se tu po mestu neke po zadnji vozit pa frajera pičit tak ko večina totih na sm, pa kar daj, mi pa bomo raje šli drugo sezono na grobnik na malo bolj resno vožnjo, ti se pa te vozi tu po mestu, pa da boš v očeh 14 letnikov na sesalcih, car :D :D :D jaz ne počnem z motorjem ničesar zaradi drugih... saj boma šla tudi na mobikrog in podobno .) aja pa na novi marof tudi... tisto je tako za sm kot za ss .) ne vem kaj te moti da mi je pač supermoto všeč? Meni je všeč SS in SM, oboje si ne morem privoščit pa sem se zdaj odločil za sm, ker sem ss že imel sm pa še ne... enkrat pa upam da bo v garaži celo oboje .) bom te videl s tvojo rsko in tvojo "resno vožnjo" na kakšnih dokaj zaprtih ovinkih, da se ne gre ravno noter vozit z 200km/h ker sm pač toliko ne gre pa boš lahko pokazal znanje .)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 jaz ne počnem z motorjem ničesar zaradi drugih... saj boma šla tudi na mobikrog in podobno .) aja pa na novi marof tudi... tisto je tako za sm kot za ss .) ne vem kaj te moti da mi je pač supermoto všeč? Meni je všeč SS in SM, oboje si ne morem privoščit pa sem se zdaj odločil za sm, ker sem ss že imel sm pa še ne... enkrat pa upam da bo v garaži celo oboje .) bom te videl s tvojo rsko in tvojo "resno vožnjo" na kakšnih dokaj zaprtih ovinkih, da se ne gre ravno noter vozit z 200km/h ker sm pač toliko ne gre pa boš lahko pokazal znanje .) no bomo vidli, najprej je tak treba nabavit mašine, tako ti kot jaz, pol se bomo pa dalje menli :D :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 gumball 3000 gumball 3000 je nekakšen rally čez evropo. v enem kraju je štart, v drugem cilj in moraš seveda v najkrajšem času pridt do tam. ponavad dirkajo sami taki...z avi vrednosti 100 000 € in več, zato je tako zanimiv, ljudje pa seveda majo dnarja bale, tako, da lahko plačujejo vrtoglave kazni za vrtoglave prekrške. če maš dnar za potovanje po svetu, se lahko prjavš z biciklom če hočš. spomnm se, se mi zdi, da lani, je šou edn s spačkom in pršou do konca :OK: @štajerci: čez eno uro bodo v mariboru, torej slike!!!!!!!!!!!! glede absinta: mal sm zdele gledov tle po spletu, edn ga dela celo v sloveniji in je spet legalen, tako, da mislm, da ga neb blo problem tud tle kupt, samo je samo 60%. ta tud zadane da vidš zelene škrate :P ? sploh pa...kolk morš recimo tega 60% spit?
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 a si že ljubosumna ane :P :lol1: minca, ne se sekerat, sej veš, da use ostane pri besedah :D :slap: :lol1: Ja minca sej itq wse ostane na besedah :?
Dolenc™ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Glede kdo ma bol bogate starše in kaj mu lahk kupjo se ne bom vmešavu... Se bom pa pr absinthu :D Tisti stvari, ki vzbudi halucinacije, se reče tujon (thujon), več ko ima tega notri absint (če sploh kaj), bolj kvaliteten je. In prav tako je zaželjeno, da je čim manj % alkohola, ker bistvo te pijače ni to, da si nasekan. Pravega jst še nisem pil(pa sem jih že ene par), sicer je pisalo na steklenički, da vsebuje zaželjeno substanco, sam je blo zgleda v zelo majhni količini. Je seveda takega pravega zelo teško dobit, če pa že, pa stane kar precej. Za tisto (tudi do 90%) sranje, ki prodajajo v Španiji, saj v loret de mar, sem siguren, da ni pravi (preiskušeno), ubistvu je sam mal močnej šnopc :). Eden izmed boljših je tale, vendar ima kar precej pekočo ceno :) Prepovedan v Sloveniji ni, problem, da ga nikjer ni je v tem da ni registrerana znamka (neki tazga), tako da se ne more prodajat. Če pa kdo ve, kje dobit kako dobro steklenico zelenega, pa sprejemam tudi PM :)
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 hehe, to pa res ni problema, sam naslov povej pa bomo pršli mal pogledat :ninja: :P :P Aya ok tuki ga maš dragočajna 7d 1216smlednik :D :D prawi je lohka sprobaš
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ja minca sej itq wse ostane na besedah :? :hmm: .... ja ostane ja..... ampak upejva da bodo kdaj besede prešle v dejanja :naughty: :D :D Aya ok tuki ga maš dragočajna 7d 1216smlednik :D :D prawi je lohka sprobaš a lohk pridem k teb?? :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ma kaki cuker pa voda, to se kuj tak pije ko pir iz flaše vun, kaj boš te neke mešal samo pokvariš učinek... aja drugač pa mi reči na msn, jaz sem naročo prek neta takrat za piknik, ampak je bolj švoh bil (65%), šmarnica me je bolj uničla kot absint tak da... no če hočeš naročit mi reči na msn pa ti dam link :D :D nejko je vedno pogumn, sploh če ga kaka mlada motoristka rajca :D :D .) Z čim ga pa rajcam ??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :hmm: .... ja ostane ja..... ampak upejva da bodo kdaj besede prešle v dejanja :naughty: :D :D a lohk pridem k teb?? :lol1: :lol1: Ja ne wemn upam mogoče nm pa celo rata sam pomoje jih bowa mogle najprej mla napit da bo pol kej!! :P :P Ni problema te pričakujem :D
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Glede kdo ma bol bogate starše in kaj mu lahk kupjo se ne bom vmešavu... kje pa je bilo to? upam da se ne navezuje na naju z nejcem ker nisma niti približno v nobenem stavku omenila tega...
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ja ne wemn upam mogoče nm pa celo rata sam pomoje jih bowa mogle najprej mla napit da bo pol kej!! :P :P Ni problema te pričakujem :D napit ja :lol1: po odbojki :naughty: ;) ja.....bi pršla,da....sej veš kaj zdele rabm :cry: .....
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 napit ja :lol1: po odbojki :naughty: ;) ja.....bi pršla,da....sej veš kaj zdele rabm :cry: ..... Wem ja pjačoo da odmisleš wse skupii am ja walda po odbojki se bomo šlii na zbilje mal po miwki waljatt čistt seksiii :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :devil: :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 gumball 3000 gumball 3000 je nekakšen rally čez evropo. v enem kraju je štart, v drugem cilj in moraš seveda v najkrajšem času pridt do tam. ponavad dirkajo sami taki...z avi vrednosti 100 000 € in več, zato je tako zanimiv, ljudje pa seveda majo dnarja bale, tako, da lahko plačujejo vrtoglave kazni za vrtoglave prekrške. če maš dnar za potovanje po svetu, se lahko prjavš z biciklom če hočš. spomnm se, se mi zdi, da lani, je šou edn s spačkom in pršou do konca :OK: @štajerci: čez eno uro bodo v mariboru, torej slike!!!!!!!!!!!! glede absinta: mal sm zdele gledov tle po spletu, edn ga dela celo v sloveniji in je spet legalen, tako, da mislm, da ga neb blo problem tud tle kupt, samo je samo 60%. ta tud zadane da vidš zelene škrate :P ? sploh pa...kolk morš recimo tega 60% spit? tegale 60 % smo mi meli, in men se ni zdel nič preveč močn... dost bolj je bil en ki sem ga pred leti pil v enem kafiču v mb (mi je kelnar dal izpod šanka)... no po tistem pa sem res malo muhe vido :D :D
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Wem ja pjačoo da odmisleš wse skupii am ja walda po odbojki se bomo šlii na zbilje mal po miwki waljatt čistt seksiii :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :devil: :D ma ne...pjača ni zame :cry: :grrr rabm kej druzga...... ja ja valjat ja :naughty: :naughty:
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 hahaha če bi kdo rad videl kako nejc pijan leži pred lokalom in lovi muhe, ki jih tam naj ni... PM (posnetek) :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ma kaki cuker pa voda, to se kuj tak pije ko pir iz flaše vun, kaj boš te neke mešal samo pokvariš učinek... aja drugač pa mi reči na msn, jaz sem naročo prek neta takrat za piknik, ampak je bolj švoh bil (65%), šmarnica me je bolj uničla kot absint tak da... no če hočeš naročit mi reči na msn pa ti dam link :D :D nejko je vedno pogumn, sploh če ga kaka mlada motoristka rajca :D :D .) Ioii fante fantje sam pil bi ga .) Pijača pa motorji se ne marajo kej preweč :blush:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 hahaha če bi kdo rad videl kako nejc pijan leži pred lokalom in lovi muhe, ki jih tam naj ni... PM (posnetek) :D haha, da ne bi slučajno :nono: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se