Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ioii fante fantje sam pil bi ga .) Pijača pa motorji se ne marajo kej preweč :blush: Se marajo samo ne istočasno :P v razmiku nekaj uric pa ni problemov :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ioii fante fantje sam pil bi ga .) Pijača pa motorji se ne marajo kej preweč :blush: pa kdo je rekel da kadar vozimo, pijemo?? ko pijemo pijemo, ko pa vozimo pa vozimo... to je vedno ločeno pr nas :D :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ma ne...pjača ni zame :cry: :grrr rabm kej druzga...... ja ja valjat ja :naughty: :naughty: Waljat bi se šla aaaa jaja Minaa bo treba izkoristt tale wikendd upaam da naju ne bo wreme zaj.. Upam da bodo pršli fantjee :D Če bodo za stwar bodo pršli drugač pa ne :P :P :P :)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 dovolim, da pošleš, ampak samo sršenom... ko me vsaj kolk tolk poznajo, drugim niaš kaj pošiljat :D :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Se marajo samo ne istočasno :P v razmiku nekaj uric pa ni problemov :D :grim :grim :grim
BlackDoc Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 to bi mogu lih obratno dovolit...drugi te itak ne poznajo :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Waljat bi se šla aaaa jaja Minaa bo treba izkoristt tale wikendd upaam da naju ne bo wreme zaj.. Upam da bodo pršli fantjee :D Če bodo za stwar bodo pršli drugač pa ne :P :P :P :) jaz prijem peški magari, samo da ste mi vse tam v bikinijih, ter lepo naoljene :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pa kdo je rekel da kadar vozimo, pijemo?? ko pijemo pijemo, ko pa vozimo pa vozimo... to je vedno ločeno pr nas :D :D Aya ja lepo to da ste tok pametni!!Zdej me boste wsi napadll wsi na Irencyyyy :? :? :angry:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 to bi mogu lih obratno dovolit...drugi te itak ne poznajo :D ma ne, če vi vidite me tak bk kaj si mislite, če pa keri drugi pa bojo še res misli da sn še bolj odkačen ko v resnici sem :D :D
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 dovolim, da pošleš, ampak samo sršenom... ko me vsaj kolk tolk poznajo, drugim niaš kaj pošiljat :D :D kwa pa men? :evilgrin: :devil: :hmm: :D jaz prijem peški magari, samo da ste mi vse tam v bikinijih, ter lepo naoljene :D :lol1: :lol1: prid,pa boš vidu :lol1: :lol1: :lol1:
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Aya ja lepo to da ste tok pametni!!Zdej me boste wsi napadll wsi na Irencyyyy :? :? :angry: kdo pa te napada :?
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 kwa pa men? :evilgrin: :devil: :hmm: :D :lol1: :lol1: prid,pa boš vidu :lol1: :lol1: :lol1: tebi pa ne, razen če....khm :naughty: :naughty:
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 tebi pa ne, razen če....khm :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :nono: :grim
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 (popravljeno) Fingi a se usedeva na mofe pa greva na Zbilje mal tele motosvetovke gledat,kva pravš :P Grčar sorry k se nism na MSNju oglasu,sm zaspau,itak se je pa poj še dž uscal :S Popravljeno Maj 3, 2007. Popravil Roky
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Fingi a se usedeva na mofe pa greva na Zbilje mal tele motosvetovke gledat,kva pravš :P ti kr prid :naughty: :naughty: ne upaš :P :P :D
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 nejko nejko :grrr :whistle: Nejko kva pa tebe zadne čase tko razgana :hmm: Že Tanjuško smi hotu ukrast :eek: :P :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ti si ja nor...muhe, muhe! :lol1: hehe, ja tak je če si koma, dobro pa to je blo 2 leti nazaj, ko me je še bolj hitro prijelo, zaj se mi več to skor ne more zgodit :D :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 tebi pa ne, razen če....khm :naughty: :naughty: MInaa kwa je tale nejko pokwarjen :lol1: :lol1: Fingi a se usedeva na mofe pa greva na Zbilje mal tele motosvetovke gledat,kva pravš :P Grčar sorry k se nism na MSNju oglasu,sm zaspau,itak se je pa poj še dž uscal :S A jih je dost na motoswetu iz okolice zbilj??
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 MInaa kwa je tale nejko pokwarjen :lol1: :lol1: aneda :lol1: :cry:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Nejko kva pa tebe zadne čase tko razgana :hmm: Že Tanjuško smi hotu ukrast :eek: :P :D hehe, pa malo heca more bit no.... no drugač pa v vsakem hecu je nekaj resnice, resnica pa je ta da nisem kakšna slaba 2 mesca že, pošteno fu*** :D :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ti kr prid :naughty: :naughty: ne upaš :P :P :D Preweč swa agresiwnee pa se najuu mal bojijo :P
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 A jih je dost na motoswetu iz okolice zbilj?? Nevem sam pomojem, da ne...Ampak sej ni problem pridt do tja :evilgrin: :P
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 aneda :lol1: :cry: Nekateri pa na žalostn nisoo :D :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se