minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Nevem sam pomojem, da ne...Ampak sej ni problem pridt do tja :evilgrin: :P mi2 z irency sva :devil: :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 aneda :lol1: :cry: pa ne no, ni nejko pokvarjen, samo malo vas heca, sej veste kak je, pes ki laja ne grize, raje se bojte kakšnega grčarja ko je nonstop tiho potem pa samo vdari iz pozadine naenkrat :D :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Nevem sam pomojem, da ne...Ampak sej ni problem pridt do tja :evilgrin: :P Ja pol se pa oglastee :)
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 hehe, pa malo heca more bit no.... no drugač pa v vsakem hecu je nekaj resnice, resnica pa je ta da nisem kakšna slaba 2 mesca že, pošteno fu*** :D :D Potem sva pa na istem,sam da jest še en mesc več nism :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pa ne no, ni nejko pokvarjen, samo malo vas heca, sej veste kak je, pes ki laja ne grize, raje se bojte kakšnega grčarja ko je nonstop tiho potem pa samo vdari iz pozadine naenkrat :D :D AYaa dej nehi k se ga bom res začela batt :hmm: Potem sva pa na istem,sam da jest še en mesc več nism :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: Ja kaj wsi weste točne datume kdaj ste se nazadnje dol dal?? :D Bučmani eni :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pa ne no, ni nejko pokvarjen, samo malo vas heca, sej veste kak je, pes ki laja ne grize, raje se bojte kakšnega grčarja ko je nonstop tiho potem pa samo vdari iz pozadine naenkrat :D :D ah ne....grčar je pa ja ok :grim :lol1: od kje udari? :hmm: Potem sva pa na istem,sam da jest še en mesc več nism :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: boga sta :friend1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Potem sva pa na istem,sam da jest še en mesc več nism :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: bojo prišli najini cajti, nič se ne boj, če ne bo šlo kak drugače, pa si bova v skrajnem primeru tanjuško delila :D :D :D :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ej sorčy k mal pozn pišem, sm mogu goustrajdrja pogledat. Ja ej....če se zmenmo, pridem takoj u zbile ni problema :P
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 mi2 z irency sva :devil: :OK: grrrrrrrrrrrrrrrrrr :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ej kak te zgleda tota tanjuška? ma kdo kako sliko? nažgal bi jo že zaradi njenih postov :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ej sorčy k mal pozn pišem, sm mogu goustrajdrja pogledat. Ja ej....če se zmenmo, pridem takoj u zbile ni problema :P Aya takoj zdej ulett doll :) :) Se bomo zmenil kej med wikendom sam če mi reeskota prpelješš zrawnn :D :D
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 bojo prišli najini cajti, nič se ne boj, če ne bo šlo kak drugače, pa si bova v skrajnem primeru tanjuško delila :D :D :D :lol1: :lol1: LOL...Definitivno, da pridejo bolši cajti,sam treba je taprav cajt na tapravmu mestu trnk iz hlač vržt, da "ribe" ugriznejo :lol:
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 fantki....dons bodte doma... ju3 pa lohk pridete....a ne irency?? :lol1: sam.... :cry: :cry: :cry: :(
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ej kak te zgleda tota tanjuška? ma kdo kako sliko? nažgal bi jo že zaradi njenih postov :D in to v vse tri luknje hkrati :D :D :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 fantki....dons bodte doma... ju3 pa lohk pridete....a ne irency?? :lol1: sam.... :cry: :cry: :cry: :( kaj je dons pa kaj je jutri? :naughty: :naughty:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ah ne....grčar je pa ja ok :grim :lol1: od kje udari? :hmm: boga sta :friend1: :lol1: čist preweč
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Aya takoj zdej ulett doll :) :) Se bomo zmenil kej med wikendom sam če mi reeskota prpelješš zrawnn :D :D reesko je moj pa od fuksija, tak da tace stran :D :D :D
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ej kak te zgleda tota tanjuška? ma kdo kako sliko? nažgal bi jo že zaradi njenih postov :D Ful vredu punca je drgač tako po izgledu kot po pameti,tko,da jo sami spoznejte pa boste vidl ;) kaj je dons pa kaj je jutri? :naughty: :naughty: Jutr slab kaže,dž :cry:
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 (popravljeno) Aya takoj zdej ulett doll :) :) Se bomo zmenil kej med wikendom sam če mi reeskota prpelješš zrawnn :D :D Roky a greva? :blush: ... Jutr slab kaže,dž :cry: fak :headbang: eh...sej ga ne bo, sej je biu tud za dons napovedan pa je biu pol sončk :D Popravljeno Maj 3, 2007. Popravil _Fingi_
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 kaj je dons pa kaj je jutri? :naughty: :naughty: HAHA dej no Minaa fantow maš tok da se kr kadi tle na forumu pa wsi so tok po... Sami jebačii :P :P Pol k se pa w žiwo srečašš so pa wsi posrani na forumu pa wsi neki pogumni :P :P
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 kaj je dons pa kaj je jutri? :naughty: :naughty: dons je četrtek :cry: jutri pa petek :cry: jz dons ne grem nikamor :cry: :( ....tko da...ne pridt dons...jutri pa lahko :grim da vas spoznam :devil:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Roky a greva? :blush: Jestt hočm reeskotaa sam k on mene nočeee :( :( :( :( :D
Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Jestt hočm reeskotaa sam k on mene nočeee :( :( :( :( :D To pa zato ker ma mene :P Edina prava ljubezen :wub:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 dons je četrtek :cry: jutri pa petek :cry: jz dons ne grem nikamor :cry: :( ....tko da...ne pridt dons...jutri pa lahko :grim da vas spoznam :devil: Kok boš mela dela Minaa se mi že zdej smilšš ker jest se poswečam samo enemuu :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se