Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ej koci a ti misls prodat mitota???

seveda :grim sm moj je že rezerviran tko d ne bo nič, drgač pa čist za info , mito bo šel od hiše za 1900€

Objavljeno

in meni... :cry:

stari boš videl kaj bomo delali aprilijaši.... no vsaj upam da bom med njimi, mi zaenkrat dobro kaže, ker služim dnar s polno paro... no sej baje je blo dokazano kaj je aprilia rs 125 naredla z mitotom... jaz bom pač dal malo lekcije še hondi kajneda...hehehehhe .) .) :D :D

Objavljeno

ker letnik je tvoj????

Objavljeno

Čak fante ti si isto star kot jaz zato mi ne govort, da k ste bli tok stari... :)

K sm biu jst tok str......sm še vedno na 50-ki :BUA:

Objavljeno

:lol1:

tud jst upam da bom čimprej zravn ...sam ne bo še drug tedn :D

Ti kr še Mitiča obdrž, da se bomo km pelal še :grim

Objavljeno

dej se mi ne da tle pisat, na msn me dodaj....v profilu ga maš.......2000 je drgač

Objavljeno

Čak fante ti si isto star kot jaz zato mi ne govort, da k ste bli tok stari... :)

Vem d sva isto stara to sm kao zato reku za foro kokr d bi bli mi pol na 600 že tok izkušeni...pa zto k mam jst tud namen že letos jesen prešaltat na 600 k bom spomlad drug let str 18 in bom drugo sezono že vozu na 600 :OK: :OK:

Objavljeno

seveda :grim sm moj je že rezerviran tko d ne bo nič, drgač pa čist za info , mito bo šel od hiše za 1900€

hehe...pocen pocen...še kšn evo bi zihr loh iztisnu ;)

Objavljeno

hehe...pocen pocen...še kšn evo bi zihr loh iztisnu ;)

ja se strinjam, glede na to za kake pare ga je čamči prodal, pa je bil 99 letnik.... edino če je fejst zgonjen že, te je razumljiva cena :D :D

Objavljeno

hja no kr, s tem da ma 1 tedn staro prvo gumo (zadnja še 80%), čist novo ketno in zobnika, poln tank olja, menjano olje v menjalniku, nove zavorne ploščice, generalna na mašini in nov cilinder (4000km)

Objavljeno

hja no kr, s tem da ma 1 tedn staro prvo gumo (zadnja še 80%), čist novo ketno in zobnika, poln tank olja, menjano olje v menjalniku, nove zavorne ploščice, generalna na mašini in nov cilinder (4000km)

hha...kere ta poka :D

Objavljeno

hja jebat ga, pol tut ne bi rabu napisat nove ploščice ker so cenej od olja :)

Objavljeno

če je pa tak, pa bi moral res postavit višjo ceno pomoje.... probat ni greh, spustiš še vedno lahko

Objavljeno

hja jebat ga, pol tut ne bi rabu napisat nove ploščice ker so cenej od olja :)

ne sej to je res..sam se usen smešn sliš...veš kok stvari sm jst menju..pa se folku čudn zdi da sm to menju...pa mi ne verjame...da bi še pisu ploščice pa akumulator zravn mi res noben ne bi verjeu..apak jst sm pa dejansko kupu use to :(

Objavljeno

opa, opa, kar vsi bote na 600-ke spizdli šunjari, kdo bo te men delal družbo v nasledni sezoni na dvotaktni tempirani bombi :D :D :D

Jz ti bom za ritjo furu :D

in meni... :cry:

Tko k sm že reku jz...

stari boš videl kaj bomo delali aprilijaši.... no vsaj upam da bom med njimi, mi zaenkrat dobro kaže, ker služim dnar s polno paro... no sej baje je blo dokazano kaj je aprilia rs 125 naredla z mitotom... jaz bom pač dal malo lekcije še hondi kajneda...hehehehhe .) .) :D :D

ee vidš...zko se govori :D :OK:

Objavljeno

dobr d si me spomnu :D , en mesc star akumulator

Objavljeno (popravljeno)

@Nejko:

Saj honda ni tolko težja tak da ni rs 250 ne vem kolko bolj okretna če si mel v mislih kakšne bolj zaprte ovinke... drugače pa še morn jaz motor zaj vreu nadrkat ker še niam tistega pravega filinga. :)

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Ponosen lastnik Honde CBR 600 RR :D

2005 letnik, črno-srebrne barve, 7500 prevoženih... :blush:

Prvi vtisi: motor je nor :kva2:

opa, še en k ma lepotico :P čimveč varnih kilometrov pa srečno :OK:

Objavljeno

opa, opa, kar vsi bote na 600-ke spizdli šunjari, kdo bo te men delal družbo v nasledni sezoni na dvotaktni tempirani bombi :D :D :D

sam to je pa pravi izraz... .2T je res tamperana bomba... ne veš kdaj bo zagrabu :D :OK: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

če je pa tak, pa bi moral res postavit višjo ceno pomoje.... probat ni greh, spustiš še vedno lahko

mah ne ker motor sploh ne gre na avtonet

prodal ga bom sosedu (je že rezerviran) če pa si bo premislil pa ga dam na net

Objavljeno

pizda zdej že cel dan ninđe na avto netu gledam... majku vam... najprej tale brodar, pol me še reesko začne rajcat k mi ene ninđe kaže.... :D grrrrrrr :devil:

Objavljeno

Še enkrat hvala vsem za čestitke :blush:

ti kurba pa odpiš na msnju :devil:

pizda zdej že cel dan ninđe na avto netu gledam... majku vam... najprej tale brodar, pol me še reesko začne rajcat k mi ene ninđe kaže.... :D grrrrrrr :devil:

:kva2: :kva2:

Objavljeno

sam to je pa pravi izraz... .2T je res tamperana bomba... ne veš kdaj bo zagrabu :D :OK: :lol1: :lol1: :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1: :OK:

Objavljeno

ti kurba pa odpiš na msnju :devil:

:kva2: :kva2:

Hitr kup ninjo da se bom meu s čim hvalt :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!