Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Vem d sva isto stara to sm kao zato reku za foro kokr d bi bli mi pol na 600 že tok izkušeni...pa zto k mam jst tud namen že letos jesen prešaltat na 600 k bom spomlad drug let str 18 in bom drugo sezono že vozu na 600 :OK: :OK: Aja aja okej,sm mal narobe razumu .)
reesko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Hitr kup ninjo da se bom meu s čim hvalt :P a mislš da boš dobu za en krog..al to k bova 260 po avtobahnu norela?
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 a mislš da boš dobu za en krog..al to k bova 260 po avtobahnu norela? Vrjetn zato, da bo okol govoru "moja pička ma pa Ninjo 636" :lol1: :lol1: :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 @Nejko: Saj honda ni tolko težja tak da ni rs 250 ne vem kolko bolj okretna če si mel v mislih kakšne bolj zaprte ovinke... drugače pa še morn jaz motor zaj vreu nadrkat ker še niam tistega pravega filinga. :) ja sej se zajebavam, valda da nia šans rs 250 proti takemu stroju....no edino če boš mel zablokiranega, me boš verjetno en cajt v rit gledo :D :D sam to je pa pravi izraz... .2T je res tamperana bomba... ne veš kdaj bo zagrabu :D :OK: :lol1: :lol1: :lol1: heheh, tak je to ja....ma pa tud to svoj čar, vedno sn rad bil v negotovosti, to me kar vzburja....hahaha :D :D
d€nzi Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 stari boš videl kaj bomo delali aprilijaši.... no vsaj upam da bom med njimi, mi zaenkrat dobro kaže, ker služim dnar s polno paro... no sej baje je blo dokazano kaj je aprilia rs 125 naredla z mitotom... jaz bom pač dal malo lekcije še hondi kajneda...hehehehhe .) .) :D :D in je blo dokazano kaj je mito naredu rs-ki 160 :devil: brodar...ti že weš kaj je pravi motor...sedaj pa s pametjo :OK:
reesko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 boysi... sva se z grčarjem pogovarjala da bi se loh zdej dobil..pa šli vsi skup v logatc h Mte-tu na grob. midva sva sicer že bila leto za "otvoritev" sezone ampak mislm da bi blo fer da se dobimo pa da se mal spomnemo na njega...mislm da če bi bil jst na njegovem mestu(prav tako pa tud vi) bi vam blo zlo prijetno če bi se to res uresničl...pač mariborčani vam je še nek kao pravičeno če ne boste mogli(potrudite se vseeno) mi k smo pa z ljubljanske okolice pa si loh uzamemo čas in gremo...zdej pa povejte če ste za pa kdaj bi se to šlo.. mte RIP :cry:
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 in je blo dokazano kaj je mito naredu rs-ki 160 :devil: brodar...ti že weš kaj je pravi motor...sedaj pa s pametjo :OK: Denzi sam ti se še ne začet kregat na temo Mito vs. RS :D baj d vej,denzi kdaj gremo kšnga skup ruknt? :D
GrCaR Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 boysi... sva se z grčarjem pogovarjala da bi se loh zdej dobil..pa šli vsi skup v logatc h Mte-tu na grob. midva sva sicer že bila leto za "otvoritev" sezone ampak mislm da bi blo fer da se dobimo pa da se mal spomnemo na njega...mislm da če bi bil jst na njegovem mestu(prav tako pa tud vi) bi vam blo zlo prijetno če bi se to res uresničl...pač mariborčani vam je še nek kao pravičeno če ne boste mogli(potrudite se vseeno) mi k smo pa z ljubljanske okolice pa si loh uzamemo čas in gremo...zdej pa povejte če ste za pa kdaj bi se to šlo.. mte RIP :cry: jst itak veš da sm za... šlo bi se pa :hmm: sam ne to soboto (drugi plani) :blush: Mte, počivaj v miru :cry:
Roky Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Vsekakor bi šel zraven sam sej vesta kaj me ovira ane :hmm: Upam, da boste dal kak taki datum, da bom že imel tisto v rokah .)
Matex_46 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 boysi... sva se z grčarjem pogovarjala da bi se loh zdej dobil..pa šli vsi skup v logatc h Mte-tu na grob. midva sva sicer že bila leto za "otvoritev" sezone ampak mislm da bi blo fer da se dobimo pa da se mal spomnemo na njega...mislm da če bi bil jst na njegovem mestu(prav tako pa tud vi) bi vam blo zlo prijetno če bi se to res uresničl...pač mariborčani vam je še nek kao pravičeno če ne boste mogli(potrudite se vseeno) mi k smo pa z ljubljanske okolice pa si loh uzamemo čas in gremo...zdej pa povejte če ste za pa kdaj bi se to šlo.. mte RIP :cry: Popolnoma se strinjam, jz sm za. Sam povejte kdaj se gre..... :closedeyes: @Original-one: Model faca si, še enkrat tnx za dans, dobiš lupčka. :yea1:
JeRn3j Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 in je blo dokazano kaj je mito naredu rs-ki 160 :devil: brodar...ti že weš kaj je pravi motor...sedaj pa s pametjo :OK: mah daj una 160 je bla kr neki... še žigc ga je dol počo :P Jst sm zravn jst grem tud ... sam ta tedn ne morm :)
reesko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 mah daj una 160 je bla kr neki... še žigc ga je dol počo :P boš šou prot men k bo naštelan pa prot denziju..pa boš vidu :P
JeRn3j Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 boš šou prot men k bo naštelan pa prot denziju..pa boš vidu :P wooookey :)
Ven0m Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ti brodar sm prašu za 25kw bom zvedu u roku parih dni... :)
Noiser69 Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 Končno je nazaj :OK: (Nism ga še navajen :hmm: )
NejcZ Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 Prekompliciran zgleda zaenkra.. :) Sam je pa blo dolgčas čez dan :unsure: :whistle:
Noiser69 Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 Je še kar zakomliciran ja ... :) Tisti možicl ob imeno je mal nelogičn, mogo bi bit zelen ko si gor :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 Hm, res je ful drgač :yea1: A še kermu šteka mal? Dobr da me ceu dan ni blo doma, ga nism tok pogrešov :blush: :whistle: Drgač pa, se mi je tok smešn na motorju nrdil, je čist lepo laufou, sam nad 7k obratov ni hotu it, sm čist spucou fergi pa spihouv, isto delal, na konc sm pa zamenov svečko... je pa delal brez problema :yea1:
NejcZ Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 (popravljeno) Saj je.. če pa ni pa osveži stran pa bo :winkiss: Ampak bodo imeli server zdej bolj obremenjen z vsemi temi funkcijami in dodatnimi queryji :D (g33k talk) :D Popravljeno Maj 23, 2007. Popravil NejcZ
FlamE#7 Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 kva pa je to :o opa to pa nism vedu da bo spremenil svojo podobo :lol1: :eek:
FlamE#7 Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 kva pa je to :o opa to pa nism vedu da bo spremenil svojo podobo :lol1: :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se