Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 varderodriver pa da nei še ki name pozabo :D :naughty: pa pizda na nobenga neom pozabo :D al pa zaj zanalasc noben nebo nic dobo, razn moj risko :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 pa pizda na nobenga neom pozabo :D al pa zaj zanalasc noben nebo nic dobo, razn moj risko :D :D :D bom js mal tvoji babi povedal kak jo z riskotom varaš :D pol pa boš mel hudiča ko neo več nobene pussy ponoči zravn tebe :D :lol1: :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Dobu tablcooo :kva2: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :OK: kr 177Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 bom js mal tvoji babi povedal kak jo z riskotom varaš :D pol pa boš mel hudiča ko neo več nobene pussy ponoči zravn tebe :D :lol1: :devil: :whistle: hehehehehehe :D eh saj bom vse povabo ki jih bom hoto, sam ne me silit :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 da ga bos lahko doma naredu. mere pa to... ker ga lih ne bi se prdajou kulj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Zajebano :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 mogo bi met napisano piss on aprilia do letnika 2006...ker nove so zakon :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 mogo bi met napisano piss on aprilia do letnika 2006...ker nove so zakon :D :D :D Pa tiste stre so tud.. ne stare, ampak starejše.. tista oblik mi je bla pa sploh zakon! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 thx to denzi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 prerisat?@fric...ma vem mam jst ducatija 1098 :D poglejte grčar je znoru :D Fotr je umru k je tole vidu :lol1: :lol1: :lol1: Grčar lol :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Fotr je umru k je tole vidu :lol1: :lol1: :lol1: Grčar lol :D haha.. kva ta fotru kaže :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Sožalje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Fotr je umru k je tole vidu :lol1: :lol1: :lol1: Grčar lol :D hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Sožalje :cry: napiš si ti akrapl brez dB killerja ne pa brez dušilca :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 hahahahahahahahahahahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 napiš si ti akrapl brez dB killerja ne pa brez dušilca :winkiss: Dobr no sej vsi vemo za kaj se gre :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Dobr no sej vsi vemo za kaj se gre :whistle: torej poprav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) Sem, predno si napisal ta post :krneki: Sam pizda zdej ni vredu, k da smajlija v drugo vrstico. Ste me že neki nategnal :( Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Sem, predno si napisal ta post :krneki: Sam pizda zdej ni vredu, k da smajlija v drugo vrstico. Ste me že neki nategnal :( haha :D strojči je reku da če ga kdo pele v dragočajno da bi dobu lupčka od irency k bi ji za BD čestitu...grčar a ga peleŠ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 haha.. kva ta fotru kaže :D Smejov se je k je vidu tist "jebem te v rit kosmato" :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Smejov se je k je vidu tist "jebem te v rit kosmato" :D :D hehe...to je pa moja fora...sm že nauču mojga mehankarja(vegla) da nej to reče komu če je jezn nanga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 haha :Dstrojči je reku da če ga kdo pele v dragočajno da bi dobu lupčka od irency k bi ji za BD čestitu...grčar a ga peleŠ? že letim :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 hehe...to je pa moja fora...sm že nauču mojga mehankarja(vegla) da nej to reče komu če je jezn nanga :D LOL :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Avtobus.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se