reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :eek: :eek: :eek: Zakaj....A ga nebi namakov B) ma ne on ma tipa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :eek: :eek: :eek: Zakaj....A ga nebi namakov B) ker sem zdaj ze kr dolgo zaseden in mi cisto nic ne manjka :D in sem presrecen s to osebo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 za partition magic ne rabš v winsih bit ;)jst sm si ga potegnu dol iz partisa dau na cd in toj blo to :D aja...a noben ne ve če so stojala za motor univerzalna? so univerzalna,....ker se dajo uni "podstavki" za vilce stelat...... po mojem niso, ker kolkr sm js to vidu, se zahakla tam pr šraufih za kolo oz. ketno štelat (če maš tista stojala v mislih) pa so eni motorji ožji/širši ta stojala ko mas v mislih se mislim da tudi dajo stelat mogo bi met napisano piss on aprilia do letnika 2006...ker nove so zakon :D :D :D nove so itak zakon....mito je ze zastarel....ce so takrat kopirsl 749,...bojo zdaj mogli 1098 ce bojo hotli konkuirat :D (mitodriverseatmenowpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ker sem zdaj ze kr dolgo zaseden in mi cisto nic ne manjka :D in sem presrecen s to osebo :D Pa svojo prpel :whistle: ...aja al pa rajš ne, da nau vidla kašni norci smo :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 nove so itak zakon....mito je ze zastarel....ce so takrat kopirsl 749,...bojo zdaj mogli 1098 ce bojo hotli konkuirat :D to bi blo zakon ja...pa da bi res naredli tisto 4t 500ccm varianto (seveda z izgledom 1098) Pa svojo prpel :whistle: ...aja al pa rajš ne, da nau vidla kašni norci smo :D :D :D ma ja saj sem ji 1x pravo kak je blo na pikniku, pa je rekla da me itak vec ne pusti :D sam jaz vseeno pridem :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ma ja saj sem ji 1x pravo kak je blo na pikniku, pa je rekla da me itak vec ne pusti :D sam jaz vseeno pridem :D :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ma ja saj sem ji 1x pravo kak je blo na pikniku, pa je rekla da me itak vec ne pusti :D sam jaz vseeno pridem :D :D :D Tko se govori :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 mwa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) ja malo smo vtihnili...vsi smo leteli na wc se spraznit za round two :D Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil VaraderoDriver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ja malo smo vtihnilo...vsi smo leteli na wc se spraznit za round two :D hahahaha...kva to dela:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ja malo smo vtihnili...vsi smo leteli na wc se spraznit za round two :D A si kakov :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 nč jasn :krneki: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 A si kakov :wub: s kako pa ta clovk pride vn :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ja malo smo vtihnili...vsi smo leteli na wc se spraznit za round two :D A si kakov :wub: :lol1: :lol1: :lol1: vi niste normalni :lol1: :lol1: :lol1: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 bolezn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 s kako pa ta clovk pride vn :D :D :D Aja....Tok cajta te ni blo, da sm mislu, da si šu kakat...oppps :blush: sejsesamhecam.press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Aja....Tok cajta te ni blo, da sm mislu, da si šu kakat...oppps :blush: sejsesamhecam.press a bos papau :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 a bos papau :rolleyes: loool :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 a bos papau :rolleyes: pa eno žličko za atetaaaa...pa eno za mamicooo aaaAaAAAAA :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 fantje preglejte vse varovalke!!! jst sm misl uda so cele pa mi ga ni filal ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 boma z zlicko letalo vozla a :D :D :D fantje preglejte vse varovalke!!! jst sm misl uda so cele pa mi ga ni filal ;) ne mores iz takih butastih tem prit na nekaj normalnega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 boma z zlicko letalo vozla a :D :D :Dne mores iz takih butastih tem prit na nekaj normalnega :D brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmm :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 boma z zlicko letalo vozla a :D :D :Dne mores iz takih butastih tem prit na nekaj normalnega :D jebomatr zgrešu sm :D hotu sm napisat v temo od cagive mito :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 @Zigc se z moje strani z malo zamude, vse najboljse..... hodis se kaj na MR?bi lahko spet kdaj sli z 125kami gor(ce se mas rsko) Hjooooo kero nabijanje tle sploh ne morm d sledim... Pa ja letos sm že biu 1x gor drgač pa letos nism biu še kj velik na motorju...Kontakteri me po MSNju da se zmenmo kdaj k bo kei lepš vreme, če bodo sedaj kake nevihte zna bit prou lep peskovnik gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 si predstavlate, da to bere neka "zunanja" oseba, ki nas ne pozna :D :D :D kaj si misli folk :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se