Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 kva ta strela...telovadt ne morea na motorju v kavbojkah :D hehe..dobr si jih nažgau:D Resno me drugač kolena jebejo, na Yamahi sm 16k km naredu v kavbojkah pa jakni pa me je zjebal k sm se tud pr minusu pelov iz Bleda ob 3h ponoč domov.Za letos je pa v planu kombinezon...Sm ga že ta vikend pomerjov v Labi :whistle: Vse kar sm pa dobu, da je blo na zalogi je bla pa želva od Alpinestarsa :unsure: ritka... hehe itk a :naughty: ja no sj kr priznej... eni se pač raj z motorji vozmo kt pa telovadmo :whistle: tut jst... mislm prfoks za športno j motorist, in se res štekava... no zj j konc tega, ma moja telovadba j bla dostkat kr na motorju :whistle: Valda,ritke mamo radi :P Eh sej je dobr telovadt...v postl :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Eh sej že vse mal emšo daje,nč skrbet...Jest mam revmo v kolenih :krneki: pa to se ne zajebavam :) mam telovadbo opravičeno za cel let :unsure: Sam, da ni nikol dost...ritka :naughty: fajn se maš ti, mene je pa prfoksa jebala k nism meu zdravniškiga opravičila ampak navadnga od mtke takrt k sm čez avto letu k ''nism mogu'' telovadt :headbang: :headbang:
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 fajn se maš ti, mene je pa prfoksa jebala k nism meu zdravniškiga opravičila ampak navadnga od mtke takrt k sm čez avto letu k ''nism mogu'' telovadt :headbang: :headbang: Eh...Od nesreče naprej sm redna stranka pr dohtarci pa k pridem ke že ve, da opravičil rabm :D
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 roky a povem kva ti sanjaš o irency :naughty:
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Vse kar sm pa dobu, da je blo na zalogi je bla pa želva od Alpinestarsa :unsure: Valda,ritke mamo radi :P Eh sej je dobr telovadt...v postl :whistle: ti barabca od ritke... :whistle: ja ja opremo pa le ubod... :worship:
Gixxer Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 pikci lepo spanckajte :winkiss: :rolleyes:
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 roky a povem kva ti sanjaš o irency :naughty: za namig povem da je isto/podobn kar jst pa fingi delava
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 roky a povem kva ti sanjaš o irency :naughty: ti barabca od ritke... :whistle: ja ja opremo pa le ubod... :worship: evo ti mal pomigam z njo :D
GrCaR Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ej folk... dejte nehat druge zajebavat glede zunanjosti, pa pameti pa to... nismo vsi popolni, usak ma dobre in slabe lastnosti, pa s takih zajebancij se zna kkšna pizdarija zgodit, pa verjemte, da vm ne bi blo lih ql... mal zberejte besede, s katerimi govorite! Eni pa pač razumte, da če nekomu nisi všeč, da mu ni treba težit. mal se zamislte :unsure:
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 alo grči...a smo mi pršli na GZ al je ona pršla na MOTOsvet?
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 evo ti mal pomigam z njo :D ti ejga... to sm pa že nekje vidla :naughty:
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ej folk... dejte nehat druge zajebavat glede zunanjosti, pa pameti pa to... nismo vsi popolni, usak ma dobre in slabe lastnosti, pa s takih zajebancij se zna kkšna pizdarija zgodit, pa verjemte, da vm ne bi blo lih ql...mal zberejte besede, s katerimi govorite! Eni pa pač razumte, da če nekomu nisi všeč, da mu ni treba težit. mal se zamislte :unsure: bravo grčy :worship:
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ti ejga... to sm pa že nekje vidla :naughty: :kva1: Aja...Kje pa?Mene :eek:
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 :kva1: Aja...Kje pa?Mene :eek: tako, oz tisto ritkoooo :naughty: :whistle: :naughty:
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Problem ni v zunanjosti.Problem je, da kdr se zajebavamo ona uzame resn,kdr smo pa resni se pa ona zajebava in kako nej poj poteka normalna debata
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 tako, oz tisto ritkoooo :naughty: :whistle: :naughty: Ajaaaa...Noja naslednjič jo lahk še ti pokažeš :naughty: Problem ni v zunanjosti.Problem je, da kdr se zajebavamo ona uzame resn,kdr smo pa resni se pa ona zajebava in kako nej poj poteka normalna debata :worship: :grim
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ajaaaa...Noja naslednjič jo lahk še ti pokažeš :naughty: :worship: :grim sm dobr napisu a :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 sm dobr napisu a :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Napisu si to kar je res :)
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Napisu si to kar je res :) zej bom pa še neki napisu: lahko noč pasice moje ;) ajt mwa
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 :oops: moje pa ne :naughty: Zakaj ne :naughty: zej bom pa še neki napisu:lahko noč pasice moje ;) ajt mwa Nočko tebi in Fingiju ;)
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Zakaj ne :naughty: hja no, zdj odvisn ktero mislš, eno se da videt, drugo pa ne :whistle:
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 hja no, zdj odvisn ktero mislš, eno se da videt, drugo pa ne :whistle: A maš dve :eek: Jest bi rd uno vidu k se jo neda :naughty: -katera to sploh je? :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Zakaj ne :naughty: Nočko tebi in Fingiju ;) lahko noč :wub:
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 A maš dve :eek: Jest bi rd uno vidu k se jo neda :naughty: -katera to sploh je? :D ja kaj mislš a.... drgač pa ja itk de mam dve, nč drgač kt ti :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se