Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 hja no, zdj odvisn ktero mislš, eno se da videt, drugo pa ne :whistle: A maš dve :eek: Jest bi rd uno vidu k se jo neda :naughty: -katera to sploh je? :D a mojo??? :naughty: :winkiss:
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ja kaj mislš a.... drgač pa ja itk de mam dve, nč drgač kt ti :naughty: :naughty: :naughty:
GrCaR Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Sej pač, tist k sm napisu je moje mnenje, itak ma vsak svojga, sam morte tut mal pomislt na posledice! sej ni panike, če se zajebava pa tko, sam nekje more bit meja!
Aless Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 niste resni....vsi ze spite,ko jaz komaj pridem.... :P drugac pa tak nisem zamudo kaj,ker niste nic pametniga napisal al?
Aless Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Eh,eni smo še pokonc :P zdaj si me pa za j.... :D nix....grem spat Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil justaboy
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 zdaj si me pa za j.... :Dnix....grem spat Hehe,jest tud. Ej justaboy, dej mi sam še povj kok maš ti dizo notr :unsure: 120?
Aless Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Hehe,jest tud. Ej justaboy, dej mi sam še povj kok maš ti dizo notr :unsure: 120? 120 mam ja
Čamac Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 fantje zdaj v šoli malo berem forum kaj sem zamudil in umiram :D hahahahahahahahahahaha kak ste zaključli našo muvistarko hahahahahahahahah ležim res :worship: drugače pa jernej tisto o hondi par strani nazaj ti je oproščeno :P uživajte pikci dokler ne porihtam kompa :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 uf, me že neki cajt ni blo u tej temi...sam pa mate teme... nč no, sm pršla le mal pozdravt, d me čist ne pozabte :naughty: hec... lp še naprej :worship: ritke... ojojoj, to bo pa zaj duo fatal :D - evo jaz se tui javlam iz knjižnice, ker je irency s svojo črno magijo priskrbela, da nam je vsem tu net crkno, in še vedno ne dela :BUA: - drugač pa vijim fantje, da med tem ko me ni blo, ste lepo zapolnili vrzel, ki je nastala, ko ni blo mene z mojimi izjavami....svaka vam čast :worship: :worship: .... - za irency pa lahko samo rečem: svašta majka rodi!!!.... aja pa irency prosim te, da prekličeš urok nad mojim netom, da boma se lahko spet lepo pogovarjala :D
Aless Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 se iz moje strani dobro jutro :D .....celih 15 min ze cujem
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) duo fatal... :whistle: zihr, je zihr :naughty: aja pa dobro jutro vsem skupi! Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil Irencko
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 duo fatal... :whistle: zihr, je zihr :naughty: aja pa dobro jutro vsem skupi! ja, dve ireni na kupu ne :D ... no doro, upam da nisi taka ko ona druga (po načinu komuniciranja in dojemanja določenih stvari)...
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 ja, dve ireni na kupu ne :D ... no doro, upam da nisi taka ko ona druga (po načinu komuniciranja in dojemanja določenih stvari)... se bom potrudla... pa sj sm že kr neki cajta tle gor... sam bl po drugih temah skačem :whistle: se opravičavam, d nism kle smetila velik hehe, hec :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 se bom potrudla... pa sj sm že kr neki cajta tle gor... sam bl po drugih temah skačem :whistle: se opravičavam, d nism kle smetila velik hehe, hec :winkiss: ja ja, sej vem da si dalj cajta tu gor, pa tu v tej temi nisi nič zamudla....hehehe, edino obilico smeha na račun naše "biserke" :lol1:
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zakon, no bom mal bl sledila, čeprou me že tko včasih prou pobera :whistle: :lol1:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zakon, no bom mal bl sledila, čeprou me že tko včasih prou pobera :whistle: :lol1: Ti se nam kr pridruž v tej temi...Nam manjka mal ženske roke :evilgrin: .)
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zakon, ma še raj pa na motorju :whistle:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 zakon, ma še raj pa na motorju :whistle: :OK: To pa še rajš vidm,vsekakor :P Kje pa so te Hoteje? :D
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 :OK: To pa še rajš vidm,vsekakor :P Kje pa so te Hoteje? :D hm veš ki je logatec? no se pelješ čez, pa prot idriji, še ene 8 km :rolleyes:
Roky Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 hm veš ki je logatec? no se pelješ čez, pa prot idriji, še ene 8 km :rolleyes: :grim :grim :OK:
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 :grim :grim :OK: jap, u talepih ovinkih :naughty: kamor se obrnem :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se