Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Nemščina mi je vedno smrdela, glup jezik :whistle: Angleščina :worship:

Veš kaj rabim, Matiček se ženi :naughty: Neka zafukana vprašanja nam je dala da ni nič na dijaski.net, jebemomast

Dijaški ponavadi dela čudeže :D

Mi tut zdej pr slo. obravnavamo tega matička :D .... na dijaškem je kr nekaj obnov al kaj rabiš >KLIK<

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Ja, sem zdej prebral par obnov pa pišem svojo, da nebomo meli spet vsi enako :naughty: Veš kaj rabim, glede te zgodbe ljubezenski trikotnik, pa natančen opis sojenja matičku :whistle: Dej mi napiš, ti si ziher prebral :whistle:

Objavljeno

eh dobr da mamo mi tako prfokso da da na zacetku leta datume za ene 10 domacih branj pol pa itak na use pozabi tko da to leto nism se nobenga mel :OK: :OK:

Objavljeno
eh dobr da mamo mi tako prfokso da da na zacetku leta datume za ene 10 domacih branj pol pa itak na use pozabi tko da to leto nism se nobenga mel :OK: :OK:

jah fajn vam, mi pa če nimamo vseh je avtomatsko nms.. zakaj misliš da delam zle, če bi se šlo za en šus bi bil raje na motorju :whistle:

Objavljeno

german anyone? i thought so... :glare:

že cel dan razmišlam, kako se moram učit, da ne pišem šus...še bolš bi mi prav pršla 3-ka, da jo mam 3 zaklučeno...ampak ne :slap: namesto, da bi se učiu, jamram tle gor :ninja:

kje se mi pa da v zvezek gledat :headbang:

Objavljeno
german anyone? i thought so... :glare:

že cel dan razmišlam, kako se moram učit, da ne pišem šus...še bolš bi mi prav pršla 3-ka, da jo mam 3 zaklučeno...ampak ne :slap: namesto, da bi se učiu, jamram tle gor :ninja:

kje se mi pa da v zvezek gledat :headbang:

No ja, sej smo vsi isti :krneki: Maš spodi neki zate :naughty:

post-9211-1180539055_thumb.jpg

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

hahahahahahah...pa ne morš nooo :kva2:

Objavljeno

ce ste ze pri soli.....

kdo se namesto mene javi ang(4),pise slo(3+),vprasan rac.kom(4),vprasan rac.omrezja(3+),naredi 3 seminarske(4),vprasan zgo(3),...pa se se mogoc kaj najde....

se je komu to za naucit,da bom lahko pravdober :D

Objavljeno

kar se računalništva tiče ti js nardim, to pa res ni.. drugo pa kr sam naredi :devil: Hehe, js mam pa samo še elektrotehniko v torek zadnjo vajo za 2 dobit, pa neki iz ociloskopa za nazaj 2 dobit.. pa sm konc (če pa karkol pr elektrotehniki n

e nardim mam pa nms = znorim, ubijem profesorja) :wacko:

Objavljeno
kar se računalništva tiče ti js nardim, to pa res ni.. drugo pa kr sam naredi :devil: Hehe, js mam pa samo še elektrotehniko v torek zadnjo vajo za 2 dobit, pa neki iz ociloskopa za nazaj 2 dobit.. pa sm konc (če pa karkol pr elektrotehniki n
e nardim mam pa nms = znorim, ubijem profesorja) :wacko:

ker letnik?.....rac.komponente niso glih tak lahke ko se slisi(vse o picih,microchipic,....),....rac.omrezja pa se tezje(30 vprasanj,okol 40 strani,na koncu pa dobis 3 vprasanja)....

Objavljeno

Sem prvi letnik, vem pa kaj mate pol naprej, 2,3,4 letnik :) pa ni tk težko če te zanima :whistle: (mene včasih je pa sm to drkal skos in nekej še vem an.. sam zdej pa recimo sm mal obrnu znanje, pa mam namest grafična kartica v glavi fergazer :whistle: ) Sej bo, ni več velik, treba stisnt :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Sem prvi letnik, vem pa kaj mate pol naprej, 2,3,4 letnik :) pa ni tk težko če te zanima :whistle: (mene včasih je pa sm to drkal skos in nekej še vem an.. sam zdej pa recimo sm mal obrnu znanje, pa mam namest grafična kartica v glavi fergazer :whistle: ) Sej bo, ni več velik, treba stisnt :lol1:

mah....meni se vec ne da,....je ze skoraj junij pa so mozgani ze cist izven solskih stvari.....

drugac pa....mislte da bi lepo zgledli beli trakci na feltni?(to je bol na hitro blo spacano v PhotoShopi)

post-5325-1180540814_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

Pomoje da ne pašejo zraven plavih feln, ne vem no.. Mogoče če bi ble črne felne?

Objavljeno

hehehehe, mene pa zanima kej je batman parkiral :whistle:

Objavljeno

Jebomast,predn grem spat pada dž, k pa ustanem je pa sonce :krneki:

Objavljeno
No ja, sej smo vsi isti :krneki: Maš spodi neki zate :naughty:

HAHAHA :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

K jamrate od šole...

jutr pišem slovo, zadna kontra...more bit saj 4 da mam pol 4 zaklučen... da sm pravdobr...in jest grem raj zdele v Zbile pa po motosvetu nabijam pa plastike kitam namest da bi se uču :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

AN da je čist hudo :worship: Kaput :naughty:

Objavljeno

Schwaben ofen feuer direkt po Partizanen :D :D :D

Objavljeno

eja justaboy pa nejcz a vidva hodsta na elektrotehnik racunalnistva??? justaboj ti si sigurn 3 al pa 4 letnik k mas ze racunalniske komponente pa omrezja, nejc z pa mogoce 2 ce ma ze apj a to hodte u maribor???

Objavljeno

Grem js .... uživite ... papa :D :winkiss:

Objavljeno
eja justaboy pa nejcz a vidva hodsta na elektrotehnik racunalnistva??? justaboj ti si sigurn 3 al pa 4 letnik k mas ze racunalniske komponente pa omrezja, nejc z pa mogoce 2 ce ma ze apj a to hodte u maribor???

Eno stran nazaj je NejcZ povedal, da je prvi letnik :whistle:

Objavljeno

ups nism zasledu k to nabijanje se mi neda tko podrobno brat :rolleyes: :rolleyes: eh sej pol nima problemov ko ma se rid

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!