Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Aha, hvala...bom probov se jutr mal igrt... problem pr teh zajlah je, da se kuj pregrejejo če bi kej hotu švasat, pol je pa čist trda :rolleyes: :rolleyes:

Hm, to pa nism vedu da majo v merkurju tud...

aja, to bi te uprašov, a zacinu si tisto bunkico gor?

ja tisto bunkico (taki celi kolut cinka se da dobit v merkurju če nimaš)...pol pač s spajkalnikom zraun, da se stopi, pa pazi pač da ti ne bo na roko..., drugač pa pogledaš pač debelino tiste zajle za gas, pa v merkurju vzameš pač isto debelino pa je to to :D... zaj za gas je podobna kot za kuplongo oz. pr meni ista če se ne motim

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
ja tisto bunkico (taki celi kolut cinka se da dobit v merkurju če nimaš)...pol pač s spajkalnikom zraun, da se stopi, pa pazi pač da ti ne bo na roko..., drugač pa pogledaš pač debelino tiste zajle za gas, pa v merkurju vzameš pač isto debelino pa je to to :D... zaj za gas je podobna kot za kuplongo oz. pr meni ista če se ne motim

aha...

upam da mi bo uspel da nam za vikend brez motorja :headbang: :headbang: :headbang:

Lahko noč pikci&pikce :wub: :004 :004 :004

Objavljeno
aha...

upam da mi bo uspel da nam za vikend brez motorja :headbang: :headbang: :headbang:

Lahko noč pikci&pikce :wub: :004 :004 :004

ja malo probavaj ne, nimaš kaj zajebat... tista zajla pa je itak poceni

ajde lahko noč :winkiss:

Objavljeno

Grem tud jest v postlo...lahko noč vsem .)

Objavljeno
ja torej js sm študiral al da bi šli 23.6 al pa 30.6...če nebi šli junija pa se da še al julija al pa avgusta...sam js sm bol za junij :D

če nebo dost interisantov pa se lahk tut prestavi :)

Če bi blo julija bi bil 90% tut jz z mojo zrawn!!!Jao jz bom znoru če nau kmal vse pošlihtan!! :headbang: :headbang:

matr sm vam fouš tisti k mate že 600-to-tke!!!No ja se tolažim s tem da je življenje kruto :P

No ja lahko noč pikci!! :winkiss:

Objavljeno

če se gre na morje, sm itak zravn :kva2: :kva2:

Objavljeno
Prlet še ti jutr na kšno pjačko .)

sj bi sam bom v pirnčah na veslici, žal sm oblubla kolegom da pridm......če ste pa tokrat v zbilah pa ni da se bomo enkat vidl(ker jst sm tut ful velikrat)...sej se vidmo na zboru drug tedn... :winkiss:

lp

Objavljeno
...bom v pirnčah na veslici...

pozdrav dobnikarja pa vrhovnika če jih poznaš... ;)

Objavljeno
alo folk...mam en predlog :)

torej...kaj če bi šli konc junija en vikend na morje?? pač gremo v portorož al pa kam?? mi iz štajerske bi se skup nabrali...pa pol ljubljančani pa ostali se zberejo pa se skup pelamo do portoroža...tam smo pač čez dan pa mogoče ostanemo še ponoči...drug dan pa nazaj, al pa gre kdo že prej domov to je vseeno...pač ker bomo po večini skor vsi z sql zaklučli bi pasala ena taka sprostitvena dogodivščina :) pač doli bi lahk ponovili piknik na farovcu pa čeprav nebi si pekli pa se nebi kopali v ribniku :D pa bi se pač v morju :D torej dajte mal napisat kolk vas je za to...drgač grem pred koncem junija en vikend sam v portorož z motorom :) :winkiss: :evilgrin:

o.k. count me in :worship: :winkiss: :naughty: :blush: :kva2:

Objavljeno

pridi ti rajš na ride dns hehe k je lih tako lepo vreme :naughty: :naughty:

Objavljeno
alo folk...mam en predlog :)

torej...kaj če bi šli konc junija en vikend na morje?? pač gremo v portorož al pa kam?? mi iz štajerske bi se skup nabrali...pa pol ljubljančani pa ostali se zberejo pa se skup pelamo do portoroža...tam smo pač čez dan pa mogoče ostanemo še ponoči...drug dan pa nazaj, al pa gre kdo že prej domov to je vseeno...pač ker bomo po večini skor vsi z sql zaklučli bi pasala ena taka sprostitvena dogodivščina :) pač doli bi lahk ponovili piknik na farovcu pa čeprav nebi si pekli pa se nebi kopali v ribniku :D pa bi se pač v morju :D torej dajte mal napisat kolk vas je za to...drgač grem pred koncem junija en vikend sam v portorož z motorom :) :winkiss: :evilgrin:

sam res....ce me vzamete zravn bi su jest tut :>

Objavljeno
sam res....ce me vzamete zravn bi su jest tut :>

itak da :kva2: sam a ne ib blo bolš, da se gre vsaj za 3 dni :lol:

Objavljeno

lahko tut

aja a kdo razliko med DIABLO pa DIABLO CORSA ? kera je bolsa?

Objavljeno

pa zakaj lih dons k nimam tablce :>

a reesko uleti ?

ker ce on pride

pol tut jest z avto magar uletim :>

aj dons probanka u kr zaprta ?

Objavljeno
Če bi blo julija bi bil 90% tut jz z mojo zrawn!!!Jao jz bom znoru če nau kmal vse pošlihtan!! :headbang: :headbang:

matr sm vam fouš tisti k mate že 600-to-tke!!!No ja se tolažim s tem da je življenje kruto :P

No ja lahko noč pikci!! :winkiss:

ma jebeš 600, glavno da mamo mi prdulce... veš kak se oni sekirajo da jo kje malo počohajo... mi smo vsaj brezskrbi, lahko se vozimo po jarkih, se zaletavamo,... s tem se jaz vedno tolažim...hehehe :D

Objavljeno
Danes okol 16.00 - 16.30 @ Zbilje .)

:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: bi se znal narest da prletim, sm poštimov zajlo :yea1: :yea1:

pa zakaj lih dons k nimam tablce :>

a reesko uleti ?

ker ce on pride

pol tut jest z avto magar uletim :>

aj dons probanka u kr zaprta ?

reesko je biu učerej, za dons pa ne vem če pride :ninja: :blink:

am, probanka je zaprta, 99% sm

Objavljeno
:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: bi se znal narest da prletim, sm poštimov zajlo :yea1: :yea1:

Kaj a še nisi 100%, če prideš :P Sam vreme neki zajebava spet :unsure:

Objavljeno

Am, ena frendica je rekla če jo pridem pogledat nekam v neki na c? aja, cerkle? kej že to :blush: majo kao en tekmovanje, pa sm mislu za pol urce it ke , pol pa zbile, pol pa naprej na veselico v zg. pirničah :ninja: :ninja:

Objavljeno

vreme je lepo na našmu konc, sonček :yea1: :yea1:

Objavljeno

ma kaj te mate to v medvodah, en tedn se že govori o tem, da bo neka jaka žurka....kaj je kaki motozbor al kaj??

Objavljeno
ma kaj te mate to v medvodah, en tedn se že govori o tem, da bo neka jaka žurka....kaj je kaki motozbor al kaj??

Motozbor je ja :yes:

Objavljeno

me je ja, drug vikend...samo oni se dej menjo za danes da gredo k jezerčku... :OK: :OK: pol pa mal poročam kako vreme je :D

Objavljeno
lahko tut

aja a kdo razliko med DIABLO pa DIABLO CORSA ? kera je bolsa?

malo v temi o gumah preberi...kolko sem enkrat zasledil corso hvalijo samo diablo pa ne kaj prevec

Objavljeno

no sj sm narocu corso :> je cnej :>

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!