Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 opažam ja :closedeyes: roky itak nima sopotnce..sm misnla da bi jst loh šla :blush: sej ti častim dol na obali en pir roky! :yea1: o ma ma bom jst zrihtala :closedeyes: :closedeyes:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 roki je še bl postavn, pa črn je tut, pa močan tut... tko da ne ti mene mešat tuki :) roky, na PM... kje je ta lokal. Ne mene tuki notr mešat...sej vidš, da se je komej rešujem :D :D :D dobiš .)
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 črnih tipov je blo dost tm, sicer pa nism jst nigger, sam spodi, kar pa ne boš nikol zvedla :doze: spody k en 10letn nigr a :naughty: pa sm skor 100% d so tebe misnle! :evilgrin:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 o ma ma bom jst zrihtala :closedeyes: :closedeyes: :OK: :OK: :OK: :OK: :worship: :worship:
Petzl Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Prlet na kšn pir v naše kraje pa ti kšno predstavm :P Prov...ampak jes pod 18 negledam :D
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Prov...ampak jes pod 18 negledam :D A mislš da jest :whistle: :D
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 A mislš da jest :whistle: :D pol jst res odpadem ? :closedeyes:
JeRn3j Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 oj sm razmišlu če gre kdo v medvode... na moto zbor... jst bi šu mal pogledat drgač pa no comment ste nabijači :whistle:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 oj sm razmišlu če gre kdo v medvode... na moto zbor... jst bi šu mal pogledat drgač pa no comment ste nabijači :whistle: ej ej a že maš sopotnico??
JeRn3j Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ej ej a že maš sopotnico?? nimam ... :wacko:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 nimam ... :wacko: yeaaa :evilgrin: bi se dal kej zame placa...najprej bi se šlo na furco do obale pol pa w medwode :whistle: grem loh zravn?plačilo v različnih oblikah :whistle: :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 nimam ... :wacko: greš pred motozboram do porotorža na eno furco, pa magari nazajgrede še irency s sabo uzameš? a je kšna možnost? da se namo pol po motozboru iskal :trance_33_sleep:
JeRn3j Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 yeaaa :evilgrin: bi se dal kej zame placa...najprej bi se šlo na furco do obale pol pa w medwode :whistle: grem loh zravn?plačilo v različnih oblikah :whistle: :whistle: načeloma lohk... sam kaj nudš zato ??? :whistle:
_maLi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) alo folk dejte mi powedat kdaj lahko vozs 23kw? k mas dve let izpit ane? Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil _maLi_
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 načeloma lohk... sam kaj nudš zato ??? :whistle: odwisn kaj bi rd :evilgrin: :naughty: :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 alo folk dejte mi powedat kdaj lahko vozs 23kw k mas dve let izpit? 2 leti k maš izpit lohka vozš 25kw, greš takrt na občino dobiš novo knižco pa je to to :yea1:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 odwisn kaj bi rd :evilgrin: :naughty: :naughty: malo nižje ...lalalla :naughty:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pol jst res odpadem ? :closedeyes: DA oj sm razmišlu če gre kdo v medvode... na moto zbor... jst bi šu mal pogledat drgač pa no comment ste nabijači :whistle: Valda, da gremo nimam ... :wacko: Tole si pa narobe reku
JeRn3j Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) odwisn kaj bi rd :evilgrin: :naughty: :naughty: mi ga 3x potegneš... pa sva zmenena :grim :grim :grim Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil JeRn3j
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 yeaaa :evilgrin: bi se dal kej zame placa...najprej bi se šlo na furco do obale pol pa w medwode :whistle: grem loh zravn?plačilo v različnih oblikah :whistle: :whistle: bolš da sama pridš da nauš kšnmu kj preveč dolžna :blink: :blink:
JeRn3j Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Tole si pa narobe reku zakaj? malo nižje ...lalalla :naughty: kaj nižje ne dojamem :? ??
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mi ga 3x potegneš... pa sva zmenena :grim :grim :grim ja loh tut! sam to se bowa pol zmenila w šotorih k bomo bli...joooj že widm..kako bo..w enmu fingi w drugmu roky w tretmu pa jst pa ti! :naughty: :evilgrin:
_maLi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 no suprca ucer mi je hotu kaps napisat 1200eu kazni zaradi raznoraznih stvari........ sm sam gleedu pa za glavo sm se drzu..
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mi ga 3x potegneš... pa sva zmenena :grim :grim :grim DA Valda, da gremo Tole si pa narobe reku ah dejta no, se mi zdi da smo tole z irency mal preveč tko začel jemt, sej pomoje sploh ni tko napačna kukr pa deluje... bolš da sama pridš da nauš kšnmu kj preveč dolžna :blink: :blink: no evo, tud jest tko predlagam, da nebo kdo še kkšnega pedofilstva obtožen :whistle:
JeRn3j Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja loh tut! sam to se bowa pol zmenila w šotorih k bomo bli...joooj že widm..kako bo..w enmu fingi w drugmu roky w tretmu pa jst pa ti! :naughty: :evilgrin: ma ti si totalno čudn osebek... pejt se raj s konjem fukat.. al pa pejt ga fingiju oz. reeskotu vlečt... sm se sam zajebavu :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se