svobodnaptica01 Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 ...hm gledam na tej strani ta zobniški set za kawasaki ninja zx6r 636 04,..kaj rečete? http://www.rpm-team.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3127&detailID=10458&segid=&ime=VERIGA_Z_ZOBNIKI_DID_KAWASAKI_ZX6R_02-04 ...je to dobro in ali je že kdo tu kupuval ? Pošlji jim mail, naj ti napišejo katera oznaka DIDove verige je, ker se med seboj cenovno in po kvaliteti zelo razlikujejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 Tako je. Ker "osnovni" d.i.d set se dobi že za 93 eur najjači pa 121 eur. http://kettenmax.de/600636ccm-zx6r-rr-bj0304-c-90_101_1294.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 (popravljeno) ...hm gledam na tej strani ta zobniški set za kawasaki ninja zx6r 636 04,..kaj rečete? men je najbolj pomembno kolk zobnike.jz sem mel na taki šestki minus ena spredaj.zadaj plus 2 Popravljeno Januar 28, 2013. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 (popravljeno) Pošlji jim mail, naj ti napišejo katera oznaka DIDove verige je, ker se med seboj cenovno in po kvaliteti zelo razlikujejo. evo sem poslal....ker nočem nekaj na pamet kupit in da pol nebi blo vredu.. Popravljeno Januar 28, 2013. Popravil Aprilia rs 125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 evo dobil mail nazaj ...Tip verige je 520-VM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 (popravljeno) A ni VM "preživeta"? Če se ne motim jo je zamenjala VX2. http://www.didchain.com/streetChains.html lp Franc ps: lani je imel Seleš VX2 najugodnejše Popravljeno Januar 28, 2013. Popravil franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Kako bi "izmeril" oziroma ugotovil raztegnjenost verige? Sprasujem zato, ker na oko zgleda bp, in bi zamenjal samo zobnika, sicer sem menjal vedno v kompletu, ker je bila veriga zanic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Kako bi "izmeril" oziroma ugotovil raztegnjenost verige? Sprasujem zato, ker na oko zgleda bp, in bi zamenjal samo zobnika, sicer sem menjal vedno v kompletu, ker je bila veriga zanic. Izmeriš tako,da vzdigneš zadnje kolo izmeriš zračnost verige,ki naj bi bila med 2 in 4 cm nato zavrtiš kolo 3X za 90 stop. in vsakič izmeriš in naj nebi bilo razlik v zračnosti med meritvami,če je razlika je najbolje zamenjat oboje verižnik in verigo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 (popravljeno) Tule je opisano več postopkov kako ugotoviti koliko je veriga in verižniki izrabljena. Popravljeno Februar 4, 2013. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Februar 5, 2013 Deli Objavljeno Februar 5, 2013 Kako bi "izmeril" oziroma ugotovil raztegnjenost verige? Sprasujem zato, ker na oko zgleda bp, in bi zamenjal samo zobnika, sicer sem menjal vedno v kompletu, ker je bila veriga zanic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Februar 5, 2013 Deli Objavljeno Februar 5, 2013 Tnx vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 Nekaj novega za mazanje verig - Motul Chain Paste: D. MteByKer82 in NinjaRider04 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 Nekaj novega za mazanje verig - Motul Chain Paste: D. dobra zadeva..bom kar nababavil =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkunsek Objavljeno Februar 10, 2013 Deli Objavljeno Februar 10, 2013 dobra zadeva..bom kar nababavil =) če bi tole funkcjoniral bi blo super, k s sprejom še pou feltne zram našpricaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Februar 10, 2013 Deli Objavljeno Februar 10, 2013 če bi tole funkcjoniral bi blo super, k s sprejom še pou feltne zram našpricaš zato si pa pomagaš s kšnim kosom kartona, tko, v L zakrivlenga.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkunsek Objavljeno Februar 10, 2013 Deli Objavljeno Februar 10, 2013 zato si pa pomagaš s kšnim kosom kartona, tko, v L zakrivlenga.... če maš kerga da ti pomaga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 10, 2013 Deli Objavljeno Februar 10, 2013 če maš kerga da ti pomaga sj nismo kafe racerji, feltna more bit zaflacana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Februar 10, 2013 Deli Objavljeno Februar 10, 2013 če maš kerga da ti pomaga ne, gre tud drgač..... počasneje ampak..... gre.... če maš centralno stojalo.... toliko boljš.... (ne, jest ga nimam montiranega....) a te naučim, kako se dvigne in zavrti zadnje kolo na stranskem stojalu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 (popravljeno) bom postavil malce butasto vprašanje, pa vseen: kdaj menjate verigo? 1. ko vam rečejo na servisu 2. ko doseže določeno št km 3. ko je neenakomerno pretegnjena (skače, ruži..itd) Zanima me, ker mam okrog 30000km, pa zgleda v redu, teče lepo, rahlo opleta sicer levo in desno, to pa že zadnjih 10000km, ker mi je vuilkanizer zmaknil gumo iz centra. Serviser mi je rekel, da je po njegovem še dobra in da ni panike, da bom že vedu ko bo začela skakat . Prav tako sem pomeril nategnjenost po navodilih (se pravi utež na verigo in dolžino določenih členov), in še ne presega mejne vrednosti. Če jo na zadnjem zobčeniku potegnem nazaj, je toleranca nekje 1,5-max 2mm. (od oka, ker je težko izmerit) Popravljeno Marec 4, 2013. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 3. oziroma pri rednem vzdrževanju sam vidiš, da je adijo (neenakomerno raztegnjena) + kriterij določenih km preventivno. Še bolje pa je ugotoviti kakšen tip verige imaš gori in naslednjič vzameš malo močnejšo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 Brez slabe vesti jo lahko zamenjas, pa zobcenika tudi. 30k s ketno, je kar lepa stevilka. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 menjal sem, ko je bilo mozno verigo odmakniti z veriznika za priblizno 3/4 ali vec dolzine zoba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 menjal sem, ko je bilo mozno verigo odmakniti z veriznika za priblizno 3/4 ali vec dolzine zoba. Hvala vsem za info. Bom še počakal, zaenkrat se odmakne dobro četrtino od zoba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 Jaz jo menjam, ko je neenakomerno nategnjena - to pomeni, da je ni možno več pravilno napeti. Nekje je pravilno napeta, drugje pa ima vamp. To pa običajno sovpada, da je že skoraj ne moreš več španati. Prvo sem menjal na 37k - pa prehitro. Druga je bila totalno že na 20k. Kolega ima 43 pa zgleda skoraj nova. Samo vozi. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 Tudi sam se odločam za menjavo verige. Trenutno ima 34000km. Zobniki in veriga izgledajo super. Se mi je pa začel pojavljati čuden zvok. Mislim, da je pri sprednjem zobniku. Na določenih mestih mi začne "pokati". Nikakor ne najdem vzroka. Prilagam video: https://www.dropbox.com/s/tryo928r0i98sg7/DSCN0363.AVI?m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se