simonsi Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 S šublerjem ali celo navadnim metrom se da čisto točno zmerit, če pravilno meriš.
flight69 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Sem sel se enkrat gledat bolj natancno - v bistvu je razlike za en milimeter, glede na nastavitev na tisti strani na kateri je veriga.Po besedah vulkanizerja ( da mam nekaj fest zamaknjeno ) sem sklepal, da je vec...To pa ze nebi smel biti tak problem...Bom pa vseeno se na servisu preveril... Hvala! Flight
flight69 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Oi! Se eno vajensko vprasanje... :krneki: A tole "rjavo" na sliki lahko s cim pospricam, namazem ? :blush: [attachmentid=97809] Tks! Lp! Flight
mrki Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Lahko. Jaz imam pa eno vprašanje. Kje bi lahko kupil samo sprednji zobnik. Pa da imajo kaj zaloge v smislu aftermarket delov, ker naročim ga lahko tudi sam. :hmm:
flight69 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Tks, Mrki. :) Bom WD-jal. Lp! Flight
mrki Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Tks, Mrki. :) Bom WD-jal. Lp! Flight Raje mal po-oljčkaj
flight69 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Raje mal po-oljčkaj ...svakoga dana u svakom pogledu... :grim Bom.Tks again! Lp! Flight
Klajba Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Oi!A tole "rjavo" na sliki lahko s cim pospricam, namazem ? :blush: Pošpricaj z ketn sprejem...
Klajba Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Jaz imam pa eno vprašanje. Kje bi lahko kupil samo sprednji zobnik. Pa da imajo kaj zaloge v smislu aftermarket delov, ker naročim ga lahko tudi sam. :hmm: Zakaj pa rabiš samo sprednjega? A imaš novejšo verigo? Če je starejša, je ta pretegnena in ima večji razkorak, kar pa ne bo ugajalo novemu zobniku. Menim, da je najbolje, da menjaš celotni set ( oba zobnika in verigo, seveda, če ima sedanji set že veliko km za sabo)...
simonsi Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Lahko.Jaz imam pa eno vprašanje. Kje bi lahko kupil samo sprednji zobnik. Pa da imajo kaj zaloge v smislu aftermarket delov, ker naročim ga lahko tudi sam. :hmm: V Hein Gericke lahko kupiš posamezne zobnike.
Frips Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ali pa 05/3005644 Gorica in ti pošljejo po pošti.
mrki Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ali pa 05/3005644 Gorica in ti pošljejo po pošti. Bravo Frips :worship: to so informacije :beer2: že naročeno
verdinek Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ali pa 05/3005644 Gorica in ti pošljejo po pošti. kaj tukaj prodajajo tudi komplet verige z zobniki?? če ne... mi lahko kdo pove kje v sloveniji prodajajo verige komplet z zobniki, D.I.D. ali kaj podobnega??? hvala
mattej82 Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Pozdravljeni, Sem nov na tem forumu, tko da ne vem čist točno če sem to vprašanje postavil v tapravi temi. Pri mojem Kawasakiju KLE500 imam občutek da ja ketna že malo preveč ohlapna. V servisni knjigi sem prebral da lahko niha za 2 do 12mm. Zdej pa me zanima kdaj se to meri. A ko sedim na motorju ali ko je motor prazen. A moram biti na kej posebno pozoren ko se lotim nastavljanja. Hvala za odgovore. LP, Matej :rolleyes:
Lowrenc Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Zmeraj preveri nihanje ketne(naj preveri kolega ali kdo drug), ko je motor obremenjen. Torej-če greš na potovanje s punco in kufri se oba vsedita na motor in naj nekdo preveri. Jaz tako delam pa ketna zdrži 25tisoč km na 80konjski mašini-to je pomoje znak, da delam prav :whistle: Drugače pa dobrodošel na forumu(čestitam, ker si eden redkih začetnikov, ki uporablja ISKALNIK :worship: )!!
MiNa Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Pozdravljeni, Sem nov na tem forumu, tko da ne vem čist točno če sem to vprašanje postavil v tapravi temi. Pri mojem Kawasakiju KLE500 imam občutek da ja ketna že malo preveč ohlapna. V servisni knjigi sem prebral da lahko niha za 2 do 12mm. Zdej pa me zanima kdaj se to meri. A ko sedim na motorju ali ko je motor prazen. A moram biti na kej posebno pozoren ko se lotim nastavljanja. Hvala za odgovore. LP, Matej :rolleyes: Pozdravljen! V navodilih o vzdrževanju verige piše, da je ohlapnost verige med 35mm in 45 mm ko je motor razbremenjen na bočnem stojalu. prilagam sliko. NapetostVerigeKLE.pdf
MiNa Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Service maual za KLE 500 pa najdeš na tejle strani: http://www.adventurer.com.hr/Tehnika/tehnika.htm cca 8Mb Pdf
ICE_MAN Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Kdo pozna tole: KOS ----> Ketten oler system (Automatischer Motorradkettenöler) Zanima me če ima kdo izkušnje s čem podobnim.
Klajba Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Kdo pozna tole: KOS ----> Ketten oler system (Automatischer Motorradkettenöler) Zanima me če ima kdo izkušnje s čem podobnim. AVE Preberi si te strani pa vprašaj te može, ki to uporabljajo http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...75&start=75
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Alora ,čoper, prevoženih cca 13.000 km veriga sprejana na vsakih 300-400 km.Vožnja po asvaltu, makedam le za vzorec.Vprašanje : je potrebno verigo očistit- razmastit kljub temu da ni videti zamaščena-umazana.
fossil Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Alora ,čoper, prevoženih cca 13.000 km veriga sprejana na vsakih 300-400 km.Vožnja po asvaltu, makedam le za vzorec.Vprašanje :je potrebno verigo očistit- razmastit kljub temu da ni videti zamaščena-umazana. škodl ti ne bo, pa še neki maš za dleat..
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 škodl ti ne bo, pa še neki maš za dleat.. Kolega, vprašanje se je nanašalo na verigo. :doze:
fossil Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Kolega, vprašanje se je nanašalo na verigo. :doze: ja vem da je vprašanje na verigo, škodl nebo ne teb ne motorju, če verigo tudi na manj k kilometrov spucaš! js sm tko ugotovil da sm meu lepo zlato verigo, ne črno :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se