royal Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Po nasvetu motosvetovcev tudi jaz uporabljam petrolej + čopič za čiščenje. Dvakrat na leto. Do zdaj. Mogoče bom letos še tretjič. Za mazanje pa uporabljam RLS mazalec verige. Ne grem nikdar več na sprej. RLS je zakon , pa še verige ni potrebno čistit ali pač zaradi boljšega občutka :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 priporočite mi prosim s čim oz. kako naj čistim verigo in s čim naj jo mažem. kaj je ta RLS? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamerad Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 priporočite mi prosim s čim oz. kako naj čistim verigo in s čim naj jo mažem. kaj je ta RLS? Dej žorž napiš v iskalnik RLS oilrer pa ti bo vse jasn!! Je pač pripomoček kateri ti med vožnjo samodejno maže ketno tak da nimaš več skrbi okoli mazanja Pa tudi okoli čiščenja verig mal poglej nazaj Če pa se ti neda pa nabavi liter petroleja,penzl pa motor na stojalo in ne pozabi vtaknit karton med ketno in gumo!!! Počas obračaš in s penzlom levo-desno dokler ni kot nova :naughty: Sam jo po končanem delu dobro prebrišem in jo mažem šele naslednji dan ko se dobro posuši! (če nimaš petroleja vzami kurilca,nikakor pa ne bencina ali pa kej podobnega) !! Pa glej kje in s kom boš čistil verigo,da ne bo kakšnega vpitja (ženskega mislim) Pa veselo na delo LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 kaj je ta RLS? http://www.rls-oiler.com/rls_oiler.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 kamerad, hvala za izčrpen odgovor . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bizi Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Verjetno je kje že povedano - napisano ... ampak že dolgo berem in tega je res ogromno , zato bom vprašal. pr bemflu 650 gs, sem nabavu kit komplet (pr lojzu seveda ) in sem mal spraševal pa mal bil tečen , pa ... in na koncu sem se kr sam lotu dela in vse skupaj zamenjal. podru zadnje vilce in celo ketno gor dal ... fajn Zanima pa me nekaj drugega .. vaše izkušnje ... Ketno sem napel tam okoli 3.5 cm nihanja ( ta bemfl ima nastavitve od 3.5 do 4.5 cm) In sedaj po enih 300km se mi zdi da je ketna že na dobrih 4 cm nihanja. je to normalno ali sem ga morda kje polomu . :unsure: ..... Mal me j... , ker nimam moment ključa , ampak se mi zdi, da sem vse dobro zategnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Verjetno je kje že povedano - napisano ... ampak že dolgo berem in tega je res ogromno , zato bom vprašal. pr bemflu 650 gs, sem nabavu kit komplet (pr lojzu seveda ) in sem mal spraševal pa mal bil tečen , pa ... in na koncu sem se kr sam lotu dela in vse skupaj zamenjal. podru zadnje vilce in celo ketno gor dal ... fajn Zanima pa me nekaj drugega .. vaše izkušnje ... Ketno sem napel tam okoli 3.5 cm nihanja ( ta bemfl ima nastavitve od 3.5 do 4.5 cm) In sedaj po enih 300km se mi zdi da je ketna že na dobrih 4 cm nihanja. je to normalno ali sem ga morda kje polomu . :unsure: ..... Mal me j... , ker nimam moment ključa , ampak se mi zdi, da sem vse dobro zategnu. Ko šponaš ketno mara nekdo približno tvoje teže sedet na motorju ker se skrči amortizer, možno da je posledica tega. Lahko pa tudi da se je ketna pretganila-vendar dvomim če je nova. Lahko pa tudi da si premal zategnu kot si napisal-pojdi do najbližjega servisa pa jih prosi če ti lahko preverijo, oz. kupi moment ključ. Sej za kolo je tud ta pocen uredu. Al pa če prideš do mene v LJ pa bova preverila navor (pošlji PM). Drugač se pa jst za tistga 0,5 cm nebi sekiru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 vse mogoče da je po 300 km že 0,5 cm razlike ne se sekirat, saj zdaj se bo ustavila raztegovat, (sam čist pa ne :naughty: ) nova se na začetku več raztegne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 (popravljeno) se opravičujem že v naprej če ste že odgovoril na tak uprašanje sam si mi neda cele teme brt zanimam me barvne ketne...kira firma jih izdeluje a so kvalitetne pa če se jih da dobt v sloveniji hvala Popravljeno Avgust 21, 2009. Popravil straza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 se opravičujem že v naprej če ste že odgovoril na tak uprašanje sam si mi neda cele teme brt zanimajo me barvne ketne...kira firma jih izdeluje a so kvalitetne hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 zanimajo me barvne ketne...kira firma jih izdeluje a so kvalitetne Kolikor sem jih videl, so bile to ketne (in zobniki!) namenjeni dirkališčem, ne pa vsakodnevni rabi. No, so pa začeli delati že razne šminkerske fore ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Kolikor sem jih videl, so bile to ketne (in zobniki!) namenjeni dirkališčem, ne pa vsakodnevni rabi. No, so pa začeli delati že razne šminkerske fore ... ZLATAAAAAA ... yessssssss ... morm kupt :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Kolikor sem jih videl, so bile to ketne (in zobniki!) namenjeni dirkališčem, ne pa vsakodnevni rabi. No, so pa začeli delati že razne šminkerske fore ... tnx mau je pa treba šminkerat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 ZLATAAAAAA ... yessssssss ... morm kupt :grim Jst tut , upam, da mi bo pasala okrog vratu ... halls in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Če nau pasala jo bomo pa mal bl zategnil KingSize in Gasperr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primoz14 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 No mene pa zanima kje v ljubljani se da kupt ketno D.I.D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 (popravljeno) No mene pa zanima kje v ljubljani se da kupt ketno D.I.D. A ketno? Ja u Metalk pa u Merkurju jih majo več sort.... Vsaj vpaš za ker motor Popravljeno Avgust 23, 2009. Popravil musaschi64 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlaZ1000 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Elisa v Domžalah, nimaš daleč po Trzinski obvoznici. Lp, Blaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primoz14 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Elisa v Domžalah, nimaš daleč po Trzinski obvoznici. Lp, Blaž hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreksimon Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Js sm šu dons do Čarmana in ga vprašal za verigo, ki jo bom počasi mogel menjati pr približno28000km!!! Rekel mi je, da on da gor original verigo od Honde, ki ni nič slabša od Kawasakijeve stane približn 140€ in ob prvi menjavi ne menja zobnikov, je reku da se ne splača in da nima nobenega smisla... Tko da ne vem... Pomoje bom kar nega poslušu... Lp kuntakinte 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Kar poslušaj ga, čez 10K kil. boš pa vse skupaj moral menjat!!! biker77 in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kuntakinte Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Js sm šu dons do Čarmana in ga vprašal za verigo, ki jo bom počasi mogel menjati pr približno28000km!!! Rekel mi je, da on da gor original verigo od Honde, ki ni nič slabša od Kawasakijeve stane približn 140€ in ob prvi menjavi ne menja zobnikov, je reku da se ne splača in da nima nobenega smisla... Tko da ne vem... Pomoje bom kar nega poslušu... Lp To ti je reku na pamet ali je dejansko pogledu zobnik? Ne rabiš bit nek wunderkind, da vidiš ali je še dober ali ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 LP Zanima me če bi slučajno kdo vedel kje bi lahko zamenjal verigo...???-do srede DIDov verižni set že imam, vendar same verige ne morem zamenjat, ker pac nimam orodja za stisnit člene-brezkončen člen... motor je pa v osnovi Aprilia sl 1000 Falco.... Na servisih me naročujejo sele za ponedeljek, samo ne razumejo da MORM v cetrtek v Pulo Že vnaprej hvala za odgovore... (Primc-dolgi most je na morju, Elisa ne pride v poštev, ker je rekla bejba da nima orodja da bi vzela dol gumo z motorja ....) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 ena ideja, kako uporabiti odsluženo verigo in zobnika na ploščo iz iverke s črnim furnirjem našraufana zobnika, okoli napeljana skrajšana veriga, na sredini pa mehanizem od ene stare ure....pa sreča, da ima zadnji zobnik ravno 12 ˝šprikel˝ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Ima kdo mogoce iskusnje z KENT-ovimi spreji za verige? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se