Skoči na vsebino

....Zbor Soloridersev u Ankaranu....


Wobewt

Priporočene objave

...No, pa se ye končalo prvo srečanje Soloraidersev u Ankaranu.....Dol sva z Natasho prišla v družbi z Lucky-jem, postavili šotorčke (z malo začetnico pri nama...), spili prvo pivičko v družbi z Ajo, Hotschkojem, Brrrmom, Jukijem,....., se šli malce pokopat v slani krop na Debeli rtič, šli nazaj na drugo pivičko, vmes sta prišla še Mačica in Diablo666, no, pol pa spet na pivo, pa tko naprej, pivo, pivo.... :oops:

No, kasneje zvečer je prišlo še veliko naših, ne bi našteval, imeli smo se fajn, ni mi pa uspelo videti Hočkojevih O.S.T.-ov, ker sm bil malce.......hm.......utrujen :oops: :oops: :oops:

Striptiz je bil še kar kul, sam itak nism skor nič vidu, k se je folk nabasal u prve vrste (kdor prej pride, prej melje, kurc....).... :evil: :evil:

Zjutrej pa ustat hudo, kazal je na nevihto, no, pa ni blo nič, smo šli še na špagete (njami, njami....) u Lucijo z Luckjem pa Mačico, pol pa gasa domov (Mačica, odlična potovalna hitrost, lih pravšnja, če imaš prikolico zadaj.....), Luckya pa je najbrž ujel kakšen dež u Postojni, midva z Natasho sva dohitela par kapljic, v ozadju pa je precej grmelo....

Skratka, še na mnoga srečanja Solotov in njihovih prikolic (tih bod, pa liž! :D :oops: :oops:)....!!!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva z Diablom sva štartala v Solo maniri iz Ljubljane proti Vršiču. Vendar pa sva na Gorenski hitri cesti dohitela gosto kolono in se odločila, da greva raje čez Soriško planino. Potem pa skozi Baško grapo do Mosta na Soči in po Soški dolini do Nove gorice. Potem pa v Gorico in po Italiji do Trsta. Tam smo Diablotu še čelado kupili, pol pa gasa na 1. tradicionalno srečanje Soloridersov. Postavila sva šotor, spila po en pir, pol pa še v Piran v morjo sprat švic celotnega dne. Ko sva se vrnila, je bilo treba vdarit še kako solo rundo. In sva jih. 1? 2? 5? ne vem. Pri 3 sem nehala štet.

Striptiz je bil prav zabaven, začetek koncerta O.S.T. sem sicer dočakala, ampak ne pa tudi konca. Do takrat smo že čumali v šotoru. Kolikor je pač bilo mogoče pri vsem tistem hrupu.

Zjutraj smo pač nekako vstali in pogled v nebo je bil porazen. V stilu. Pospravi šotor dokler se še ni uscalo. Pa je med jutranjim kurjenjem preostalih bonov že pokukalo sonce izza oblakov. Jutranja kavica v Mignonu je bila že kuhanje na soncu, v Piranu pa nisem več zdržala v motorističnih hlačah. Sledila je še Santa Lucia (njami kake dobre pizze) pa pot domov (robicop, kaj dosti več moj motor niti ne zmore ko sva dva gor, enkrat pa bova definitivno šla brez prikolic).

Doma pa seveda najprej pod tuš pol pa spat. Vsekakor pa tih bod pa liži.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

GLAVA :!: :idea: :arrow: :oops: 8) :? :shock: :idea: :idea:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

GLAVA :!: :idea: :arrow: :oops: 8) :? :shock: :idea: :idea:

A zato sam čitaš in nič ne napišeš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem edino mislila, da bo večja udeležba članstva :(

dopusti pač ... sicer pa nas je bilo kar precej ... bi rekel da več kot polovica tekom celega dneva ... :) ... vsekakor smo bili najštevičnejši :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem edino mislila, da bo večja udeležba članstva :(

dopusti pač ... sicer pa nas je bilo kar precej ... bi rekel da več kot polovica tekom celega dneva ... :) ... vsekakor smo bili najštevičnejši :) :)

Ja Hočko ti ko si tekom dneva vse dvojno vidu :P :P :D :D :wink: :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, nič... še dobro, da ga imam v Historyju in ga lahko še enkrat skopiram semle... Torej:

Ja, 1.TSSSR, ki se je zgodil na 2. zboru Rdečih učkov, je za nami. Čeprav nisem glih ljubitelj moto zborov, sem se tokrat imel super. Na eni strani je bila za to zaslužna vesela Solo Riderska družba, po drugi pa odlična glasba. Žal ne vem, katere so bile skupine, ki so nam dvigale moralo (O.S.T. je seveda izjema), a glasba je bila natančno po mojem okusu: praktično cel večer so mi igrali Deep Purple, Pink Floydi, Uriah Heep... mi pa smo prepevali z njimi... hja, danes sem kar hripav...

Piko na F pa je naredil še današnji obisk pri Rudetu in Kat v IBistrici, kamor sem zavil na povratku domov. Kot se je kasneje izkazalo, sem tja zavil v glavnem zato, ker napovedani dež nikakor ni hotel padati, celo sonce je po žalostnem jutru začelo sijati z vedno večjo močjo in sem lahko užival v vožnji. No, pa sem raztegoval in raztegoval obisk, dokler mi zvečer le ni uspelo: natančno takrat, ko sem prišel do Kačjih rid, se je ulilo in besno padalo dokler nisem prišel točno do konca Planinskih rid :evil: :twisted: :evil: :twisted: . Potem je bilo spet lepo vreme (in suha cesta)... :roll: Ja, nekdo tam gor me res nima preveč rad... Vseeno je bil tole eden boljših vikendov letos!!!

Last but not least: Horjo, ZELO hvala ker si mi posodil svojo hiško, čeprav sem imel namen spati na prostem, a je bilo tako res bolje 8) 8) 8) !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še kratka odoisejada štirih ostalih Soloriderjev. V soboto zjutraj ob 7:15 smo se zbrali v Paviljonu Horjo, Klimbra, Dejan in jaz s Tino in jo, zaradi napovedi kolon povsod mahnili po avtocesti do Senožeč (to lahko dokažemo z našo sliko na naslovni strani včerajšnjega Nedela), od koder smo jo po stari cesti mahnili naprej do Umaga, na prvo pijačko, nato pa v ugostiteljsko radnjo v kampu Sirena v Novem Gradu, kjer smo bili carsko postreženi. Ker se nam od tam ni preveč mudilo, smo jo šele okoli pol šestih mahnili proti Ankaranu, kjer smo pozdravili prve zametke soloriderske bande, ki se je tam že počasi zbirala (Robicop, hvala za rundo). Ker nismo imeli namena prenočiti zaradi obveznosti doma in napovedi slabega vremena za naslednji dan, smo jo že okoli 20h mahnili proti domu, kamor smo srečno prišli. Vse z vsem, čudovit dan, vidim, da ste se po našem odhodu še naprej lepo zabavali. Do naslednjega vsesvetovnega srečanja Soloriderjev!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bilo je fuckin' GOOD! :D 8) Razpredal ne bom, ker sta Robicop in Macica že dovolj napisala, več ali manj smo pa ves čas viseli skupaj. S to razliko, da sem jaz zdržal do konca koncerta OST. :? Ne vem prav dobro, zakaj, ker mi je že na polovici vleklo očke vkup, pa še koncert je bil zanič (sorry Hotschko, ampak sej sam veš). Najbrž za moralno podporo Hanziju, kateremu je bilo posvečenega nekaj kitarskega grmenja. Lepa gesta, z vsem srcem upam, da bo zaleglo. Tudi zato, ker so dobesedno igrali za Solo riderse (ograja pod odrom je bila naša, druge vrste pa sploh ni bilo :twisted: ). To, da sem bil od pevca zmerjan za homiča, ker sem v PM poslal uni dve striptizeti, ki sta se brez potrebe (oblečeni!) zvirali po odru, sem pa zaradi zadostne količine maliganov preslišal. Hec mora bit.

Sicer pa smo se imeli fino, soloti smo prav zabavna druščina. Pardon, drinkeji. Ob povratku sem se prepustil lagani vožnji in celo 15 minutnemu spanju pred Senožečami. Neprespanost in zvrhana skleda špagetov v Luciji sta pustila posledice in raje nisem riskiral. Dež sem srečal natanko na Planini, tako da je čez ride šlo po jajcih. Spodaj sem se ustavil, med nalivom navlekel nase dežno opremo, se odpeljal in že pri odcepu za Idrijo zapeljal na suh asfalt. Do doma sem se nato kuhal kot rak, ker se mi ni dalo sneti kombinezona.

Srečanje bo treba čimprej ponoviti. Recimo enkrat jeseni, ko bo še dovolj toplo za moto-drinkanje na prostem. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem se pa čist po Soloridersko pripeljala in odpeljala.... na poti nazaj sem preganjala dež, a ga hvalabogu nisem ujela, je pa mene lovilo sonce iz zahoda (ja ja, sej si grem dežni kombinezon kupit... :) )

Lepo vas je bilo videt, vse legende Soloriderske, pa seveda tiste, ki to še bodo(bomo)! :wink: 8)

(... Kdaj gremo na No limits vikend?)

Aja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(... Kdaj gremo na No limits vikend?)

Aja

Kaj pa je to za ena žival?

He, he, morš bit zraven, ko se stvar prijavi! No sej vemo, zaljubljenci :D :wink: . Hotschko je prjavu SR meeting, kjer bi se ga do konca napil, nažrl (to verjetno ne bi bilo "najedli"), nakozlal (Sorry, on je rekel, ne jaz), pa kaj jaz vem, kaj je še imel v mislih :wink: :wink: . Na koncu bi vrgli $$$ na kup, delili s številom udeležencev in naprej smrčali se mi zdi. Ma, kaj vem, nekak mi ne sede, pa ne zaradi $$$. Rad vsaj približno še vem, kaj se mi dogaja. No, ja , mogoče pa, enkrat ...?!

LP HHV :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.... pa saj ni nujno in obvezno, da se ga čist ubijemo! Kakor komu paše... No limits vikend bo eno čisto 'običajno', 'povprečno'( :twisted: ) in tradicionalno Soloridersko srečanje. Lahko se zmenimo, da tisti, ki bodo(mo??!) šli na full, pri obračunu predstavljajo '2n'.... (n = 1 Solorider).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma, kaj vem, nekak mi ne sede, pa ne zaradi $$$. Rad vsaj približno še vem, kaj se mi dogaja. No, ja , mogoče pa, enkrat ...?!

LP HHV :D

Ma tih bod, pa liži :D :D :D :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva z Iztokom (tip z očali, ki se je cel večer držal bolj pri strani in opazoval dogajanje), sva v soboto pridrvela diraktno iz Paga. Žur je bil OK, pivo dobro (kot vedno), hvala za runde; glasba ta prava... V nedeljo sva pa že ob 6,30 pičila in po prazni cesti pridirkala do Logatca, kjer sva padla v dež - popolno potovanje.

Glavobol, zaspanost...no, a je možno bit da dobrem žuru brez teh posledic?

POMEMBNO: prjatu se je navdušu na SR - danes bo pristopu.

"NO limits žur" - obvezno zraven. Predlagam - v ponedeljek po žuru: DOPUST.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni šans, da se ga ubijam zato, ker se ga drugi. V teh stvareh ne maram z nikomer tekmovati ali se dokazovati. Pijem po občutku, če me zanese, je pa moj problem. Pejmo se raje no limits vikend v filozofiranju. :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malce narobe ste razumeli idejo "no limits" prireditve ... v bistvu gre za to, da se v skladu z našo filozofijo "vsak za eno rundo" zadeva organizira tako, da pač vsak popije, poje kolikor mu paše, na koncu pa se račun razdeli na N delov ... :)

To je še najbližje temu, da vsak svojo rundo plača ... sicer pa: jaz ne pijem več ... GLAVA !!! :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... sicer pa: jaz ne pijem več ... GLAVA !!! :lol: :lol:

manj pa tudi ne :P :P :D :D :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lucky, Hotschko, to kar sta sedaj povedala, to mi pa že bolj paše! Sem za!

Mačica, ni blema, kdaj se vidiva? :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mačica, ni blema, kdaj se vidiva? :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Ko se srečava :) :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ni naslov malce napacen? ste solorAiders ali solorIders? raiders je namrec nekaj malenkostno drugega kot riders..... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ni naslov malce napacen? ste solorAiders ali solorIders? raiders je namrec nekaj malenkostno drugega kot riders..... :wink:
Ma sem jaz že žicala robicopa, da spremeni naslov v "tih bod, pa liži" :D :D :D :D :D :D , pa me ne upošteva
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!